Virksomhet

6 Revisér røde flagg for å unngå IRS

6 Revisér røde flagg for å unngå IRS

Når jeg tenker på erfaringer som jeg ønsker å unngå, kommer de fleste noen tanker til tankene.

Bli fanget midt i en tornado. Å bli angrepet av en grizzlybjørn. Og blir revidert av IRS. (Beklager IRS. Jeg vet at du sannsynligvis ikke er så ille, men for nå vil jeg holde deg på armene avstand.

Heldigvis har jeg en god CPA som holder meg i sjakk så * fingre krysset * vi blir aldri revidert.

Jeg leste en overraskende statistikk at bare 1,6 millioner skattebetalere faktisk ble revidert i fjor. Det er bare 1% av skattefiler som tjener mindre enn $ 200.000. Den samme rapporten viste at ikke mer enn 12% av millionærerne hadde registreringene sjekket ut heller.

Så hvorfor freaker jeg ut? Vel, for det første er jeg ansett å være selvstendig næringsdrivende.

Fra et forretningsmessig synspunkt er det bra! Fra en "potensial for å bli revidert"Synspunkt, ikke så mye.

Data fra IRS antyder det Selvstendig næringsdrivende som gjør mellom $ 100k- $ 200k er 5 ganger mer sannsynlig å få et nytt utseende enn en typisk ansatt.

Det er unødvendig å si at jeg har denne kaldkjølende følelsen av at det bare er et spørsmål om tid.

Skulle du bekymre deg for å bli revidert? Forhåpentligvis forhindre uønsket anrop, her er 6 revidere røde flagg for å unngå.

1. Få din liste C i sjekk.

Schedule Cs får en nærmere titt årlig som IRS søker å rette opp skatteforskjellen (forskjellen mellom føderale skatter og føderale skatter betales). Som Schedule Cs blir ofte fylt ut av solopreneurs og småbedriftseiere selv, øker sjansene for å kreve betydelige fradrag som kan være vanskelig å underbygge.

2. Ikke gjør en million dollar.

Millionærer jobber med regnskapsførere av en grunn - generelt sett gir avkastning utarbeidet av skatteansatte høyt færre røde flagg enn DIY. Hvis du vil gjøre rundt $ 1 million i år, se tilbake på første ledd i denne artikkelen og vurdere om det kan være lurt å utsette noen potensielt skattepliktig inntekt til 2013.

3. Dobbeltklikk matematikken din

Kalkulatorer er lett tilgjengelige, og de kan være like avgjørende som programvare når det gjelder å sende inn din føderale retur. IRS gjør stedet middelmådig matematikk i retur. Det har til og med omregnet skatt for å spare penger i år da spesielle skattekreditter var tilgjengelige, som for eksempel arbeidskreditten.

Det finner imidlertid også urapportert og underrapportert skattepliktig inntekt gjennom samme granskning. Faktisk fant IRS 4,2 millioner mattefeil i fjor på avkastning for 2010.

4. Ta for mange skattemessige fradrag

Er din penger-tapende småbedrift venture sannferdig bare en hobby? Har du virkelig donert $ 4000 til kontorrekvisita til en veldedighet, og har du kvitteringene for å sikkerhetskopiere det? IRS sjekker rutinemessig avkastning for fradrag som virker utlandsk.

Min CPA foreslo at hvis du donerer mye til veldedige organisasjoner som Goodwill, kan du ikke gjøre for mye for å beholde poster. Hold kvitteringer fra dine donasjoner, så vel som å ta bilder av hva du donerer, vil fullt ut støtte saken din.

5. Lev det opp

Ser IRS sosiale medier? Ja det gjør, akkurat som mange mennesker gjør. IRS har gjort gode detektivarbeid i mange år; dets etterforskere vet å sjekke ut DMV og sysselsetting poster for å få et bedre bilde av en errant skattebetaleren.

I dag kan bilder og innlegg på Facebook og MySpace og Twitter telegrabe potensielt verdifulle nuggets med informasjon, særlig om unge skatteytere som har kommet inn i rikdom at deres avkastning ikke ser ut til å vise.

6. Kjenn din skattesituasjon og ikke utsett

Et svimlende antall amerikanere betaler lite eller ingen oppmerksomhet til sine føderale skatter. I henhold til skatte- og sparingskalenderen fra Capital One Bank i 2012 velger 11% av de amerikanske skattebetalerne å sende i siste liten. For øvrig, omlag 5% av amerikanerne (det er 7 millioner mennesker), legger ikke i det hele tatt føderale avkastninger - og i noen tilfeller er det ikke bare fordi de ikke tjener nok skattepliktig inntekt.

P.S .: Du eller noen du kjenner kan være kvalifisert for noen penger. IRS har mer enn 1 milliard dollar i ikke-mottatte refusjoner som bare venter på amerikanske skattebetalere som ikke sendte inn føderale selvangivelser for året 2008. IRS anslår at medianen slik refusjon er $ 637. Er du eller noen du kjenner kvalifisert? Besøk denne nettsiden for mer informasjon.

Hvis du er kvalifisert, må du sende en 2008 føderal retur (og legge den i posten) ASAP - Fristen er tirsdag 17. april 2012.

Skrive Inn Din Kommentar