Liv

På et budsjett dette nyttårsaften? Kast et Rockin Party på det billige

På et budsjett dette nyttårsaften? Kast et Rockin Party på det billige

Nyttårsaften virker som en perfekt mulighet til å gå ut på byen. Det eneste problemet? Alle andre har den samme ideen.

Så, takket være loven om tilbud og etterspørsel, belaste de fleste barer og klubber en premie for å regne ned de siste minuttene i året innenfor sine vegger. Når du legger til det hele, dekker kostnad + fancy dress + dyre drinker + taxi rides = en heck av en kostbar natt.

Legg til det en manglende evne til å flytte (på grunn av trengsel av kropper) og lenge venter på å få en drink, og du kan oppdage å gå ut er ikke verdt sprøytenarkomanen.

Etter flere år med kampen mot nyttårsaften, er det konklusjonen jeg har kommet til. I år har jeg bestemt meg for å kaste mitt eget nyttårsaften, som mellom mine venner og meg skal spare oss hundrevis av dollar.

6 trinn for å spare penger ved å kaste et nyttårsaften

Her er seks trinn du kan ta for å kaste det perfekte nyttårsaften - på et budsjett!

1. Send Festive Evites

Første ting først: gjestelisten. Du kan lage en vanlig ol 'Facebook-hendelse, men hvorfor ikke klasser det med en evite?

Paperless Post har nydelige design, eller bruk Evite slik at vennene dine kan legge igjen meldinger som de RSVP.

2. Dekorer med håndlaget håndverk

Det er bare ett krav til nyttårsaften dekorasjoner - mye glitrende - noe som betyr at det er super lett å dekorere på et budsjett.

Den beste delen? Du kan bruke alle dine gjenværende juledekorasjoner: Hold lysene dine opp, heng med varierende lengder av krøllede bånd fra taket og kutt ut sirkler av innpakningspapir for å feste til veggene som gigantiske konfetti.

Hvis du virkelig ønsker å bli smidig, er det noen skinnende ideer:

 • Nedtelling nummerkurver fra Pizzazzerie
 • Golden-wrapped tall fra Ruffled
 • Bowtie pasta krans fra The Gold Jellybean
 • Pluss 51 flere ideer fra Buzzfeed

3. Lag den perfekte spillelisten

Musikk er helt avgjørende for å skape den perfekte feststemningen. Så vær så snill, sørg for at du har noe høyere enn telefonen din til å spille med!

Når det gjelder melodiene selv, er det flere alternativer. Med Spotify kan du enten lage din egen spilleliste eller rocke en av deres pre-created humørsamlinger.

På Pandora kan du lytte til alt fra topp 40 til Frank Sinatra. Google Play er et annet godt valg.

4. Server Champagne Punch og Dessert

Festen din kommer ikke til å hoppe til klokken 8 eller 9, så spør dine gjester om å spise middag hjemme. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for å kjøpe og forberede mat - og hvis dine parvenner vil ha en romantisk middag på forhånd, kan de.

Det du trenger å gi er champagne, og mye av det.

Den beste måten å gjøre dette på er å kjøpe en haug med billig champagne og lage slag. Ikke bare er det deilig, men det vil gjøre spritet (og derfor dine gjester) vare lenger. Prøv denne oransje, tranebær og basilikum fra Cook the Story, eller denne jordbærbollen fra Allrecipes.

Fordi du gir drinker, spør dine gjester til hver ta med en dessert å dele. Det vil holde kostnadene dine nede, samt tillate alle å prøve en rekke smakfulle godbiter.

Hvis du ikke kan motstå å lage en selv, er det noen festlige ideer:

 • Nesten-midnatt klokke cookie biter fra The Decorated Cookie
 • Champagne cupcakes fra A Little Claireification
 • Sitron bringebær ostekake biter fra Shugary søtsaker
 • Rosa champagnekake kommer fra Keep It Sweet Desserts

5. Gi ut moro favoriserer

Gaver er absolutt ikke nødvendig, så hopp over disse hvis budsjettet ditt er veldig stramt. Hvis du har tid og penger, gir favørene festen din litt ekstra oomph (som kan sette den i løp for årets beste fest!).

Her er noen ideer du kan gjøre billig og enkelt:

 • Personlig glitter champagne briller fra noe turkis
 • Papirplater shakers fra The Centsible Life
 • DIY konfetti poppers fra Weddingbells
 • Dekorert Tic-Tac bokser (for midnatt kyss!) Fra Infarrantly Creative

6. Planlegg noen gruppeaktiviteter

Mellom champagne, desserter og musikk, kan festen din ha nok på plass - men hvis det trenger et løft av energi, prøv noen engasjerende gruppeaktiviteter.

Her er tre ideer som vil få gjestene til å le (og bånd):

 • Lag en fotoblokk. Samle dumme rekvisitter fra hele huset, lakk et NYE-tema bakteppe på et ark eller stort stykke papir, kjøp et engangskamera - og voila! Ikke bare vil du ha en blast, du vil ha morsomme bilder for å huske din natt.
 • Skriv ut disse Nyttårsaften spillkort fra Real Simple. Be vennene dine om å fylle ut kortene med sine vedtak for det nye året, og gjett hvem som skrev hva.
 • Last ned gruppe spill appen Heads Up, som vil gi timer med moro for bare 99 cent på iPhone og gratis på Android. (Du har kanskje sett den på The Ellen Show.)

Følg disse trinnene, og du er sikker på å ha det beste NYE-festen i blokken - for en brøkdel av hva det ville koste å slå barene. Vi kan ikke tenke på en bedre måte å ringe i det nye året!

Susan Shain søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar