Penger

Handle på Whole Foods? Gå denne dagen hver uke for å spare mest penger

Handle på Whole Foods? Gå denne dagen hver uke for å spare mest penger

Kast det gamle "Hele Paycheck" kallenavnet til fortauet. Det er på tide å føle seg som en shopper i kontroll på din lokale Whole Foods.

Det er sant at økologiske og naturlige matvarer kan komme med høyere prislapper. Men bare fordi du vil spise sunt (eller bare elske de ovnsferske kakene i bakeri-delen) betyr ikke at du ikke kan handle smart på denne matkremgiganten.

Stopp graving i sofaen puter for reservedeler endring. Business Insider's Mallory Schlossberg delte nylig 22 måter å spare penger på Whole Foods. Og det beste tipset på listen er bare et spørsmål om planlegging.

Onsdag = hel matdag

På onsdag kan du dra nytte av dobbelt så mange salg som du kan på andre dager i uken.

"Nytt ukentlig salg starter onsdag og går gjennom følgende onsdag, så det er faktisk dobbelt salg hver onsdag," Molly Siegler, kulinarisk innholdskoordinator på Whole Foods, fortalte Business Insider.

Det er på tide å planlegge for to uker med salg på en enkelt dag. Det kan være en dagligvarehandler drøm.

Hvis du kan komme til Whole Foods på onsdag, foreslår Siegler å lage din måltidsplan og handleliste basert på de ukentlige avtalene, i stedet for å vandre målløst og plukke opp lave priser på et innfall. For å få scoop på salg, sjekk Whole Foods 'salg flyers, utskrivbare kuponger og The Whole Deal shopping guide.

Men du vil kanskje også sjekke salget flyers på tirsdag kveld - på onsdag, vil du bare kunne se den kommende ukens salgsposter, selv om det ukentlige salget overlapper.

Frisk vs Frossen

Her er en bonus fra Business Insider-listen: Gå videre og kjøp frossen mat på Whole Foods. Du kan føle deg tvunget til å kjøpe friske varer på grunn av det sunne, sunne miljøet butikken prøver å skape.

Men hvis den fisken ikke er lokal, har filtene du ser på sjømatdisken allerede blitt frosset for transport. Å kjøpe en frossen pakke med samme utvalg av fisk kan gi store besparelser.

Hvis det er ute av sesongen frukt du er ute etter, fjerner du fra produsentdelen. Hodet til den frosne ganggangen for lavere priser på frukt og grønnsaker. Du får samme næringsstoffer sammen med besparelsene dine.

Vil du vite hvordan du kan spare mer når du handler på Whole Foods? Les innlegget på Business Insider.

Din sving: Hvordan sparer du penger når du handler på Whole Foods?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, DC.

Skrive Inn Din Kommentar