Liv

Hvordan dette paret hadde et pinterestverdig bryllup for 130 gjester for under $ 7K

Hvordan dette paret hadde et pinterestverdig bryllup for 130 gjester for under $ 7K

Enkelte ting i livet hører bare sammen: peanøttsmør og gelé, kaffe og krem, brød og smør, og Sarah og Andrew Roehm.

Etter å ha vært sammen i over seks år, er dette åpenbart for alle som kjenner dem. Jeg har vært venner med dem i noen år og var spent på å endelig delta i bryllupet sitt.

Seremonien var nydelig: det var på et naturreservat i Florida, komplett med store eiketrær som svømte i brisen, kyr og beiter i en nærliggende beite, et sjarmerende gårdshus og store piknikstilte trebord utsmykket med håndlagde skogsdekorasjoner.

Å delta på et bryllup du virkelig nyte er en ting, men en gang jeg fant ut hvordan litt de betalte, jeg var sjokkert.

De oppnådde sitt drømmebröllop med totalt 130 personer til stede - for mindre enn $ 7000.

Og nei, de ofrede ikke spritet.

Sjekk ut fordelingen av deres kostnader, og hvordan de sparte tusenvis på deres drømme bryllup.

De utarbeidet et visjon

Paret sier å ta seg tid til å finpusse og være enige om et bryllupsdags tema er det første skrittet for å senke utgiftene. Det holder deg fra å kjøpe unødvendige gjenstander som trolig ikke engang blir brukt.

"Vi liker mange forskjellige ting, og det er her folk kan bruke for mye penger fordi de ikke har et avgjørende tema, sier Sarah.

De bestemte seg for et utendørs bryllup med en rustikk, skogsmessig følelse som var representativ for deres personligheter.

En måned etter at de ble forlovet, begynte de å kjøpe ting til bryllupet.

"Vi visste at vi var 30 pluss [år gamle], hovedparten av kostnadene skulle være på oss," sier Andrew. “Etter våre månedlige utgifter planla vi å investere X-beløpet av våre lønnssaker til bryllupsprodukter. "

Det var ikke noe spesifikt budsjett - deres metode var å bruke det de hadde råd til på det tidspunktet. Etter hver lønnsslipp, ville de tilbringe en prosentandel av sin inntekt på bryllupsprodukter som er relevante for temaet, avhengig av hva de hadde råd til den måneden.

Å holde fokus på temaet hjalp paret til å begrense sine valg, selv på enkle kjøp som bordinnredning. Før de kjøper noe, vil de alltid spørre: "Er dette representativt for oss, og passer det med vårt tema?"

Andrew kreditter dette fokuset som deres viktigste beslutningstaker: elementet heller gjorde eller passet ikke deres tema. Hvis det ikke passet, ville de ikke kjøpe det. "Nei, Andrew, med et roulettebord passer ikke til vårt tema," sa Sarah på et tidspunkt.

De kjøpte bryllupsgaver gaver på nettet

Du trenger ikke å gå ut på gaver til brudepartiet. Plus, mindre gaver med litt tanke bak dem kan gå mye lenger enn en stor, dyr ting som kanskje ikke føles som personlig.

For hennes brudeparty gaver, brukte Sara Etsy til å finne tilpassbare stykker til en overkommelig pris: hun kjøpte håndsømde klær til $ 17 hver. Hun har også laget halskjeder med forsyninger hun kjøpte fra Michael.

I stedet for å kjøpe en stor gave til hver av sine groomsmen, kjøpte Andrew små, personlige gaver fra Amazon og Etsy. For eksempel: En fin slips (i salg, selvfølgelig), grafiske sokker "relevante for hver manns interesser," monogrammed lommetørklær og Alexander Hamiltons "Guide to Life."

Alternative Bryllup Band

Når det gjelder bryllupsbånd, ønsket både Sara og Andrew noe unikt: for Sarah var det opaler. Andrew ville ha en slags naturmateriale med et forvitret utseende.

De hadde ikke et bestemt budsjett, men de visste at alternative vielsesringer ville være mer kostnadseffektive, samt legge til et personlig preg.

De tilbrakte bare totalt $ 500 på bryllup band. Sarahs ring er en antikke viktoriansk epoke fra en lokal butikk i sentrum av St. Petersburg for $ 200. Andrews titanband koster rundt $ 300 og ble kjøpt online fra Stag Head Design.

Andrew understreker viktigheten av å finne alternativer til de tradisjonelle metaller og diamanter, og sier: "For begge ringene samlet, var det en brøkdel av prisen på et diamantbrett."

Lag et rimelig sted for deg

Stedet de valgte var en ranch i Dade City, Florida, som koster $2,400. Det var litt utenfor banket banen, men nydelig likevel. Både seremonien og mottaket ble holdt på ranchen, som er helt utendørs.

Selv om dette ikke var deres førstevalg, var alle andre møter de kom over, opptil 10 ganger dyrere - neste billigste sted de så på, var $ 18 000.

I begynnelsen trodde Sara og Andrew at dette stedet kunne vært "for land" for den type bryllup de ønsket. Men i stedet for å betale mer for et annet sted, aksepterte de utfordringen og fikk lokalet til å passe sine syn.

Deres valg var fornuftig "fordi de kommer med så mye: bryllupsplanleggere, seter, oppsett osv. Denne var så billig fordi kvinnen som eide ranchen ikke gjorde noe for oss, sier Sarah.

Siden de ikke ga noen form for oppsett, kom Sara og Andrews venner og familie tidlig for å plassere alt.

Hva var inkludert i lokalet? Sitteplasser, bord og stoler for mottak og sengetøy.

De fokuserte på de viktigste stykkene

For å unngå unødvendige kostnader, vurderte Sara og Andrew hva som var viktigst for dem og kuttet alt som ikke gjorde den listen, som bryllupsfavorier. Alt de bestemte seg for å bruke penger på, gjorde de så frugalt.

Dette betyr ikke at bryllupet manglet underholdning - de hadde musikk, drinker, en branngrav med tepper, en varm sjokoladebar og gigantiske brettspill.

(Merk: En brannpit og varm sjokoladebar kan virke ute på plass ved et utendørs bryllup i Florida, men det endte med å være 44 grader den januar natt.)

Blomstene ble kjøpt engros og alle dekorasjoner og buketter ble håndlaget, noe som førte til en enorm prisfall. Sarahs venner arrangerte blomster og bordinnredning basert løst av Pinterest-bilder.

Samlet var Sarahs blomster $ 350.

Sarah sa at hun og vennene hennes dro til butikkbutikker minst en gang i uken for å finne lysestaker, duker og alt annet de trengte mye.

Sara brukte Pinterest som inspirasjon, men ikke som en slutt-all-be-all guide. "Det er viktig, selv med pins, for at det skal føles som deg og ikke kunstig," sier hun.

Du kan lett bli gal og prøver å få alt til å se ut som bildene på Pinterest, så prøv ikke å bli fanget opp i det. Husk: ingenting ser aldri ut akkurat som bildene.

De gjenbrukte deres bryllupsdé som hjemmeinnredning

Bilder med lov av Sarah Roehm og Marcoz og Miranda

Min personlige favoritt tips de nygifte har å tilby? Invester i innredning du vil bruke til å dekorere huset ditt.

De hadde ikke noe imot å bruke penger på ting som ville doble som hjemmeinnredning "fordi det vil få hjem til å føle seg som hjemme etter det faktum."

De har sittende fast ved dette - deres nye hjem er utsmykket med bryllupsinnredning, og det er unikt dem. Hvis du har valgt et bryllupstema som er representativt for din personlige stil, bør det være enkelt å bruke til å dekorere hjemmet ditt.

Alternativ Catering og Booze fra Sam's Club

Uten et komplett kjøkken på lokalet, ville det vært vanskelig å ha en fullblåst catering service selv om de ønsket å betale for det. I stedet hyrde de en burgermat lastebil for å komme til ranchen.

Maten lastebilen var bare $ 15 per person - sammenlignet med 2016 gjennomsnittlig cateringpris på $ 71 per person.

"Det var en fin touch som var åpenbart oss," sier Andrew om deres "catering".

Å ha en åpen bar var ikke viktig for dem, men de ville ikke helt ofre alkoholen.

De ønsket champagne og vin, slik at folk kunne skåle, så vel som noen ølalternativer. I stedet for å ha en åpen bar, de inneholdt to signatur drinker: brudgommen valg av Moskva muldyr og brudens valg av bomull candy champagne cocktails.

De kjøpte all alkohol fra Sam's Club for rundt $ 500, og spillestedet inkluderte en bartender i prisen. Til sammenligning, gjennomsnittlig pris for en åpen bar service varierer fra rundt $ 1800 til $ 3000 i henhold til Value Penguin's 2017 Survey.

De ba om hjelp

Sarah sier en viktig ting å huske når du planlegger bryllupet ditt, ikke er redd for å be om hjelp. "Hvis noen av vennene mine hadde bedt meg om å hjelpe med ting under deres bryllup, ville jeg ikke ha tenkt å gjøre det," sier hun.

Andrew krediterer deres talentfulle venner til å hjelpe som den største tingen som hjalp dem med å redusere kostnadene.

Her er noen få måter vennene deres slo på:

  • Som musikere selv har Sara og Andrew en mengde talentfulle venner. De rekrutterte seks venner til å spille noen av parets favorittsanger under seremonien.
  • En av brudgommene bygget buen de giftet seg under (bildet ovenfor). Han kuttet ned trær fra sin egen bakgård for å gjøre det.
  • Morgenen på bryllupet kom Sara og Andrews venner tidlig for å hjelpe til med å sette opp innredning og underholdning.
  • I stedet for et bryllup DJ, drar deres venn fra kirken seg. (Vel, han var ansvarlig for iPhoneen som inneholdt all musikken.) Bevæpnet med to spillelister - middag og dans - Sarah og Andrew tok uker for å velge hver sang. Alt de trengte var en iPhone og et lydsystem, som de også lånte fra kirken.

De var ærlige om budsjettet

Nesten hver bryllupsfotograf Sarah fant sitert henne $ 3000, som var langt over budsjettet. Til slutt fant hun fotografer villig til å jobbe med henne etter å være ærlig og nevne at hun ikke hadde råd til de annonserte prisene.

Med et budsjett på $ 1400, fikk Sara to fotografer for hele bryllupsdagen pluss et engasjementsslag.

Mens denne metoden fungerte for Sarah, anbefaler vi at du stiller et budsjett for fotografering på forhånd, og spør potensielle fotografer hva de kan tilby for budsjettet.

Bare husk fotografene trenger å leve også. Mens budsjettet ditt er viktig, sørg for at det fortsatt er realistisk. Ikke forvent en full profesjonell fotograferingspakke for noen hundre dollar og gratis drikke.

For videografer anbefaler Sarah å se filmstudenter på lokale høgskoler som vil være villige til å registrere bryllupet ditt for sin portefølje. Etter at de hadde behov for en bryllupsfotograf på Facebook, endte de med en lokal filmstudent som bare belaste dem $ 125.

Kjøp - Ikke Lei

Det ser ut til å være en stor debatt mellom å kjøpe og leie bryllupsklær.

Men Andrews posisjon holder seg sterk: kjøp den.Det er billigere enn å leie, og du spiser penger på noe du faktisk vil eie og kan ha på igjen i stedet for å betale for å ha det på en natt.

Men husk, tålmodighet er nøkkelen. Han ventet på det perfekte salg for å få mest mulig ut av pengene sine.

Andrew vet at Menns Warehouse har kvartalsvis salg. Alt brudgommen og groomsmen hadde 50% rabatt. Det som skulle bli $ 300 per person endte med å bli $ 150, pluss en ekstra 10% rabatt for å kjøpe alle fem på en gang.

Sarahs brudepiker kjøpte sine kjoler fra en rekke forskjellige steder. Noen fikk sine kjoler på salg fra Davids brude, en kjøpte kjolen fra eBay for 80 dollar og en annen kjøpte et antrekk fra H & M.

Brudepikerne fikk hver sin egen, og de behøvde ikke engang å kjøpe den samme fargekjole.

En stor splurge: The Dress

Sarahs kjole var en betydelig del av budsjettet. Hun brukte rundt $ 1100 på både kjole og jakke.

Hvis de virkelig trengte det, kunne de ha kuttet brudekjolekostnader ved å kjøpe brukt eller vente på et godt utvalgssalg.

Men når du finner den rette brudekjole, vet du bare. Sarah fant kjolen sin på en uplanlagt utflukt for å besøke sin mor i Tennessee. De gikk på en spontan kjole på tur, og endte opp med å forlate med en.

Heldigvis kunne Sarah redde på sko fordi hun ikke hadde noe på seg. Bonus for å ha et skogsbrett tema bryllup? Ingen ubehagelige (og dyre) hæler.

"Man Timer Versus Dollars"

Forsiktig planlegging og tålmodighet tillot Sara og Andrew å ha deres drøm bryllup til en pris de faktisk kunne ha råd til.

"Vi hadde bokstavelig talt våre hender i hvert enkelt valg og ingenting følte seg ute," sier Andrew av bryllupet. I stedet for å ansette en bryllupsplanlegger, gjorde Sara og Andrew alt selv. Andrew beskriver denne situasjonen som en kaste opp mellom "man timer versus dollar" - han valgte selvsagt å sette inn "mannens timer".

"Det som virkelig reddet vårt budsjett var hvor mye vi var villige til å gjøre. Du kan bruke mye penger på et bryllup hvis du vil bli tatt vare på og ikke få dine egne hender skitne. "

Selv om planleggingen spilte en stor rolle for å gjøre bryllupet til virkelighet, sier Andrew at det er viktig å holde et godt perspektiv om dagen.

"Det eneste som må gå akkurat som planlagt er at vi fortsatt er gift med hverandre på slutten av dagen."

Jacquelyn Pica er en redaksjonell intern ved The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar