Penger

Californians: Vi fant 8 måter for deg å bli betalt for å bruke mindre energi

Californians: Vi fant 8 måter for deg å bli betalt for å bruke mindre energi

Hvert hus jeg kjenner, er stadig på jakt etter de beste måtene å kutte regningsregninger.

Heldigvis forstår regjeringen situasjonen, og har skapt programmer for å gjøre energibesparende hjemreparasjoner rimelig. California har noen av de beste i USA

Her er åtte måter du kan få betalt for å redusere energiforbruket og langsiktige kostnader:

1. Få betalt for å slå av lysene

California-innbyggere kan tjene penger ved å synkronisere deres brukerkontoer til et energidelingsprogram kalt OhmConnect og godta å bidra til å redusere energiforbruket bare noen få timer hver uke.

Ta notater fra denne fyren, som klarte å gjøre mer enn $ 400 i en måned.

Slik fungerer det:

  1. Registrer deg for en gratis OhmConnect-konto (du får et gavekort på $ 10) og synkroniser det med din elektroniske verktøykonto. Det skal være gjennom Pacific Gas & Electric Company, San Diego Gas & Electric eller Southern California Edison.
  2. OhmConnect betaler deg penger for å redusere strømmen din bare noen få timer hver uke. Din inntekt er basert på hvor mye strøm du sparer. Jo mer du sparer, desto høyere er statusen din, som hjelper deg med å tjene enda mer.

Det er ganske enkelt, og du hjelper miljøet.

2. Installer en programmerbar termostat for å spare $ 173 / år

Du kan spare opptil 10% ved oppvarming og kjøling av hjemmet ditt ved å justere termostaten din riktig.

Optimale sommertemperaturer er 85 mens du er borte og 78 når du er hjemme. Om vinteren, sikte på rundt 68 grader når du er hjemme og 58 eller mindre mens du er borte eller sover.

En Nest-termostat lærer vaner, slik at den automatisk kan skru seg ned mens du er borte og tilpasser seg de ønskede temperaturene.

Disse innstillingene kan spare deg opptil 10% på oppvarming og kjøling - gjennomsnittlig $ 173 per år.

3. Oppgrader Curb Appeal for opp til $ 2000

På de fleste meter bruker gresset den største mengden vann.

Så California forsøker å redusere statens vannbruk ved å hjelpe hjem- og bedriftseiere redusere gresset i landskap.

Du kan motta en rabatt på opptil $ 2 per kvadratmeter (opptil 1000) av gressgården du erstatter med "tørke tolerant landskap." Hopp over gresset - fyll plenen med planter som krever lite vann, gjødsel eller vedlikehold.

4. Sett inn et nytt toalett og motta $ 100

For å kutte vannbruk, har California Department of Water Resources et rabattprogram som vil betale deg for å bytte et toalett i hjemmet ditt.

Motta opptil $ 100 for å kjøpe og installere et toalett som bruker 1,28 gallon eller mindre per flush og erstatter et mindre effektivt toalett som bruker minst 1,6 gallon per flush.

Som alle energieffektivitetsmålinger sparer dette deg mer penger i det lange løp også! Mindre vann per flush betyr at vannregningen din blir lavere hver måned.

5. Forbedre isolasjonen i loftet ditt og tjene opp til $ 500

Popp inn på loftet ditt. Ser du støttebjelker? Hvis det er tilfelle, har et HVAC-selskap komme inn og blås i litt mer isolasjon eller installer noe selv.

Bruk høyere R-verdiisolasjon, for eksempel sprøyteskum, på yttervegger og i katedraltak for å få mer isolasjon med mindre tykkelse.

California tilbyr en bosteds energieffektivitet skatt kreditt opp til $ 500 bare for å forbedre ditt hjem isolasjon!

6. Bruk en Energy Star Washer for $ 150 Cash Back

Du har sikkert hørt om Energy Star-sertifiserte apparater. De vil bruke mindre energi og spare penger på vann og elektriske regninger.

Men visste du at du også kunne få penger bare for å installere en?

For å oppmuntre deg til å spare vann, tilbyr California en rabatt på opptil $ 150 kontant tilbake for å kjøpe og installere en energieffektiv vaskemaskin.

For å kvalifisere for rabatt, kjøp en modell på Energy Star Most Effective 2015 eller 2016-listen, ta et bilde av kvitteringen din og fyll ut onlineapplikasjonen før 31. desember 2016.

7. Søk om et Federal Energy Tax Credit

California skattebetalere er kvalifisert for den føderale skattekreditt på opptil 30% av de totale utgiftene for å installere bærekraftige energisystemer.

For eksempel, hvis du betaler gjennomsnittlig $ 23.000 for å installere solcellepaneler i år, kan du redusere beløpet du skylder IRS neste april med $ 6 900.

Støtteberettigede solprosjekter inkluderer installasjon av solvarmeanlegg for solenergi og varmeanlegg, samt vindkraftinstallasjoner og geotermiske pumper.

8. Få et gratis solsparingsestimat fra Google

Hørt om Googles "Project Sunroof"?

Det er en gratis, onlinetjeneste som bestemmer hvor mye du kan spare over 20 år ved å installere solcellepaneler. Skriv inn adressen din, og den trekker den opp på Google Maps og forteller deg hvor mange timer med brukbart sollys huset ditt mottar, samt hvor mange kvadratmeter takplass du har.

Derfra kan du få sitater fra lokale selskaper for å installere solcellepaneler. Det er i utgangspunktet en gratis måte å få et tilbud uten å ha noen hopp på taket ditt.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar