Penger

Her er når du kan lager opp på orkanforretninger skattefritt i 3 stater

Her er når du kan lager opp på orkanforretninger skattefritt i 3 stater

Kan vi ta et minutt å snakke om orkanen Irma?

I september i fjor blåste det gjennom Karibia og Florida, og etterlot et spor av oppstyrte trær og oversvømmede gatene i kølvandet.

Vi er fortsatt ganske traumatiserte av det ... spesielt de av oss her i Florida som hadde et tre på deres nyoppkjøpte hjem.

Irma innfestet også i oss viktigheten av å ha et katastrofeberedskapssett, for når det er en orkanadvarsel, vil alt vann og bensin i staten stort sett bli utsolgt på 20 minutter.

Lager opp for orkanberedskapssettet ditt tidlig

Orkan sesongen starter 1. juni, og forberedelsene er mye lettere når det ikke er noen storm i sikte. I år gir enkelte stater innbyggerne incitamenter til å forberede seg tidlig ved å eliminere salgsavgiften på kvalifiserte varer.

Husk at viktige ting som flaskevann, hermetikk og førstehjelpspakker er alltid skattefrie. Elementer som ikke er inkludert i noen av disse lister, men fortsatt ganske viktige for orkanberedskap, inkluderer kryssfinér, Pop-Tarts og alkohol.

Men, forutsatt at du vil ha det viktigste først, er det det du trenger å vite om tre kommende beredskapsskattferier.

Louisiana Hurricane Preparedness Salgsskatt Holiday: 26-27 mai

I løpet av to-dagers ferie er kjøp av opptil $ 1500 på orkanforsyninger skattefri. Varer kjøpt på flyplasser, hoteller, nærbutikker eller underholdningskomplekser er ikke inkludert.

En komplett liste over fritatte varer og begrensninger finnes på Louisiana Department of Revenue nettstedet.

Florida Disaster Preparedness Salgsskatt Holiday: juni 1-7

I løpet av denne ukelange ferien kan du kjøpe noen forsyninger uten salgsskatt. Godkjente elementer inkluderer:

  • Lommelykt, lanterner og lys
  • Gassbeholdere
  • batterier
  • kjølere
  • radioer
  • Tarps og tie-down kits
  • generatorer

En komplett liste over varer og prisbegrensninger finnes på Florida Department of Revenue.

Virginia Emergency Preparedness Sales Tax Holiday: 3-5 august

Virginia kombinerer sin beredskapsferie med sine skoleferie og energieffektiv skatteferier, slik at du kan dra nytte av mye skattefri shopping.

Bærbare generatorer under $ 1000, motorsager under $ 350, og de fleste andre orkanforsyninger under $ 60 er ikke skattepliktig. En komplett liste over kvalifiserte elementer er tilgjengelig på Virginia Department of Taxation nettside.

Jen Smith er en stabskribent hos The Penny Hoarder og gir penger sparing og gjeld utbetaling tips på Instagram på @ saving_spunk.

Skrive Inn Din Kommentar