Mat

Sjekk Apocalypse Food Supply - Disse Spam-produktene ble nettopp tilbakekalt

Sjekk Apocalypse Food Supply - Disse Spam-produktene ble nettopp tilbakekalt

Det er en nasjonal skatt gjemmer seg i den lille byen Austin, Minnesota: Spam Museum. Det er et ekte sted, og det er kjempebra. Jeg vet fordi jeg har vært der.

Når du besøker Spam Museum, lærer du hvordan det ikoniske hermetisk kjøttproduktet spilte en avgjørende rolle i andre verdenskrig. Du får se hvor mange smaker av Spam som er der ute. (Hint: Det er over et dusin!)

Du vil til og med oppdage at Hormel Girls var en levende, pustende, dansende og syngende troupe som bidro til å fremme de sviktende, salte og deilige greiene.

I dag vil de synge en annen melodi. Mindre enn et år etter Minnesota feiret Spam Day, har Hormel bestilt en massiv Spam-tilbakekalling.

Hvorfor har mer enn 200 000 pund spam bare blitt tilbakekalt

På lørdag utstedte Hormel Foods en tilbakekalling på 228 614 pounds av produkter som kan være forurenset med fremmedlegemer - spesielt metallbiter.

Ifølge en pressemelding fra US Department of Agriculture, er produktene:

  • 12-ounce metallbokser som inneholder Spam Classic med en "best by" -dato i februar 2021 og produksjonskoder F020881, F020882, F020883, F020884, F020885, F020886, F020887, F020888 og F020889. Disse produktene ble sendt over hele USA.
  • 12-ounce metallbokser som inneholder Hormel Foods 'Black Label Luncheon Loaf med en "best by" -dato i februar 2021 og produksjonskoder F02098 og F02108. Disse produktene ble sendt til Guam bare.

Den samme pressemeldingen sa at noen mindre skader har blitt rapportert på grunn av metallfragmenter i produktet. Forbrukerne oppfordres til å kontrollere eventuelle Spam-produkter i sine pantries mot disse etikettbildene for å se om deres produkt faller under tilbakekallingen.

Hvis du har tilbakekalt produkter, kan du enten kaste dem ut eller returnere dem til butikken der de ble kjøpt.

Spam Lovers, vi kommer gjennom dette

Jeg vet hva du tenker. Hvordan kan du gå uten kjøttproduktet som reddet verden? Hvis du er noe som fyren fra USA som spiser Spam hver dag og faktisk har endret sitt mellomnavn til "Jeg elsker Spam," kan dette være en veldig dyster dag.

Frykt ikke. Vi overlever dette.

Tilbakekallingen er for bare to av de mange Spam-produktene. Du kan fortsatt nyte Spam Teriyaki, Spam Jalapeno eller Spam med Real Hormel Bacon.

Bare se på etikettene dine og vær snill om det, og du kan spise frokost som en mester, og kanskje til og med wow vennene dine med en Spam-musubi-oppskrift på ditt neste Stanley Cup-feste.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Nå som han bor i Florida, beklager han ikke å kjøpe Spam Beach Håndkle på Spam Museum. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar