Penger

Disse 5 finans e-nyhetsbrev leverer praktisk talt penger til innboksen din

Disse 5 finans e-nyhetsbrev leverer praktisk talt penger til innboksen din


Å gi e-postadressen din er som å gi bort kredittkortinformasjonen din: Hvis du skriver inn det, vil du helt sikkert angre på det.

Kanskje det er ikke så alvorlig. Men 8000 uleste meldinger kan være like stressende som et stjålet kort.

Det er derfor du vil sørge for at e-postene du får er virkelig verdt tiden din. Din nyhetsbrev bør være til det punktet, fullt av god informasjon og - mest av alt - morsomt å lese.

Derfor har vi samlet en liste over de beste nyhetsbrevene for næringsliv og personlig økonomi for å kutte innboksen rot og holde deg i kjennskapet.

Disse er de beste forretnings- og finansnyhetsbrevene

Du trenger ikke alle disse, men å abonnere på en eller to kan forbedre forholdet ditt med penger, jobbytelsen din og hvor smart du ser på første datoer.

Morgen brygge

Hvis du vil være begeistret for det som skjer i forretninger, men ikke har tid - eller oppmerksomhetsfrekvens - for hver bryteoppdatering, vil du elske Morning Brew.

Det daglige nyhetsbrevet gir et vittig og fordøyelig aksjemarkedssammenlegg, store forretningsnyheter og interessant livsstilsfôr. Men et nyhetsbrev kan gjøre det. Hva setter Morning Brew fra hverandre er at det leser som en e-post fra en nær venn.

De ferske overskriftene og morsomme tonen vil holde deg rulle hele veien til bunnen - som du bør gjøre, fordi det er der den morsomme delen "Breakroom" er.

Rockstar Finance Daily Digest

Det er for mange personlige finansblogger å følge dem alle, men de tilbyr massevis av tankevekkende og relativ verdi. Det er her Rockstar Finance kommer inn.

Hver ukedag får du tre håndplukkede artikler i innboksen din som kjører spekteret av personlige finansemner.

Rockstar Finance har også en katalog på over 1700 blogger som dekker alt fra gjeldsavdragsreiser til eiendomsinvesteringer, frugality, økonomiske uavhengighetsreiser og mer. Du kan sortere dem etter målgruppen for å finne din nye favorittblogger.

DailyWorth

Amanda Steinberg, skapende og daglig leder av DailyWorth, går inn i innboksen hver dag med relatable, non-jargony explaers om alt forretning, liv og personlig økonomi.

Med populære artikler som "Er du og din søte finansielt kompatibel?" Og "Hvordan skrive en profesjonell arbeids-epost", har dette nyhetsbrevet som mål å hjelpe kvinner med å komme videre på alle områder av deres økonomiske liv.

Jeg elsker også hennes MoneyType-vurdering. Det avslører pengene dine personlighet - med skummel nøyaktighet - og identifiserer områder hvor du kan forbedre pengene tankene dine.

Clark Howard

Clark Howard er en forbrukerforum og pengerekspert med et vell av kunnskap. Du kan finne ham på Clark.com; hans tilbud nettside, ClarkDeals.com - vi sjekker det for å finne gode restaurant avtaler - eller på hans podcast, "The Clark Howard Show."

Hans daglige nyhetsbrev inneholder informasjon om svindel, produktanmeldelser og sparingstips. Det er så mange gode ting der inne, du vil glede deg over å se det i innboksen din.

The Penny Hoarder Daily

OK, kanskje vi er litt partisk, men vi elsker The Penny Hoarder nyhetsbrev. Det er riktig, jeg sa nyhetsbrev - flertall.

Når du registrerer deg for The Penny Hoarder Daily, får du en e-post mandag til fredag ​​med de beste og nyeste tilbudene, jobb-hjemme-jobber og til og med et ord om dagen - noe du kan imponere sjefen med på årets Catalina Wine Mixer. Du kommer også til å oppsummere det, en samling av vårt mest populære innhold fra uken, hver lørdag.

Men vent ... det er mer!

I bunnteksten til hver e-post kan du klikke på "Oppdater e-postinnstillinger" for å abonnere på våre ukentlige nyhetsbrev for nisje, inkludert mat, jobber og sporadiske Breaking Deal Alerts. Du kan også abonnere fra noen av dem hvis fem Penny Hoarder nyhetsbrev er for mye for deg - men de er ganske morsomme, så vi ser ikke en grunn til ikke å få dem alle.

Jen Smith er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun gir penger sparing og gjeld utbetaling tips på Instagram på @ saving_spunk. Hun hater en rotete innboks, men gjør alltid plass til The Penny Hoarder's ukentlige nyhetsbrev.

Skrive Inn Din Kommentar