Liv

Bli kjent hvis du vil: Disse 8 gratisappene åpner de store utendørsene

Bli kjent hvis du vil: Disse 8 gratisappene åpner de store utendørsene

Hvis det er en del av mitt månedlige budsjett som alltid kommer ut av hånden, er det min "morsomme fond".

Du vet hva jeg mener. Kommer til restauranter. Grabbing drinker på barer. Ser filmer i teatre.

Derfor har jeg gjort en innsats for å ha det gøy på en annen, rimeligere måte: tilbringe tid utenfor.

Tallrike utendørsaktiviteter er rimelige, hvis ikke gratis. Du kan gå en tur, stargaze, fugleklokke eller sole deg på en strand. Som ekstra bonuser, er det bra for din psykiske helse og å være et billigere alternativ til å bli med på et treningsstudio.

Det finnes utallige ressurser for folk som ønsker å introdusere seg selv til utendørs. Men noen av dem koster en pen penny. MapMyHike er for eksempel en flott app som sporer kjørelengde for turene dine og gir kart ... men det koster $ 5,99 per måned.

Heldigvis, for hver utendørs app som krever en månedlig eller engangsavgift, er det en annen flott en som er ledig. På denne måten kan du nyte en billig (eller gratis) aktivitet og gratis ressurser! Snakk om å være en vellykket Penny Hoarder.

Her er åtte gratis telefonapper som vil hjelpe deg å ha det gøy i det store ute.

1. AllTrails

AllTrails er min favoritt app akkurat nå. Den bruker GPS på telefonen for å finne stier i nærheten av deg. Deretter gir den deg relevant informasjon, som for eksempel strekninger og vanskelighetsgrader. Det forteller deg om det er vann i nærheten, og hvis du kan ta med hunden din.

Du kan også søke etter bestemte parker eller stier i nærheten av et annet område hvis du reiser.

AllTrails er tilgjengelig for iOS og Android-enheter.

2. Cairn

Hvis du vil komme inn på fotturer, sykling eller langdistanse, men er bekymret for å være trygg, Cairn har ryggen din.

Sett opp Cairn før du går utendørs og mister celleopptak. Med Cairn kan du fortsatt bruke telefonen hvis du mister tjenesten. Dette er trøstende fordi du aldri vet når du må ringe noen til en tur hjem eller be om veibeskrivelse hvis du er tapt.

Du kan også sette opp en liste over nødkontakter. Disse menneskene får oppdateringer om hvor du er. Hvis du skulle være hjemme fra kajakkpadden din for seks timer siden, kan kontaktene dine vite nøyaktig hvor du er, slik at de kan finne deg.

Cairn er tilgjengelig for iPhone, men selskapet planlegger snart å lansere appen til Android-telefoner.

3. Chimani National Parks Guides

De fleste amerikanske nasjonalparker krever et inngangsgebyr. Hvis du er en Penny Hoarder, skjønner du at det er måter å komme inn i disse parkene uten kostnad. Og med en gratis app, ble en helg utenfor bare super rimelig.

Jeg elsker å besøke nasjonalparker, men jeg blir overveldet med alt det er å gjøre og se. Jeg har seriøs FOMO, tenker jeg kommer til å gå glipp av en flott tur eller utsikt. Tast inn Chimani National Parks Guides.

Chimani bryter ned alle aktivitetene du kan nyte på en nasjonalpark, avhengig av dine interesser. Det er i utgangspunktet reiseplanleggeren din.

Denne appen er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter.

4. Mountain Hub

Mountain Hub har to primære funksjoner: å holde deg oppdatert om værforhold og å koble deg til et utendørs fellesskap.

Folk i samfunnet legger værmeldinger mens de er ute. Kanskje du diskuterer om du skal vandre Pike's Peak selv om det snør. Hvis Mountain Hub-gruppen er på Pike's Peak, og et medlem sier at det er veldig farlig, vet du at du skal være inne med en kopp varm kakao i stedet.

Mountain Hub er tilgjengelig for både iPhones og Android-telefoner.

5. Å, Ranger! Parkfinder

Å, Ranger! Parkfinder er den ultimate appen for enhver aspirerende utendørsmann. Denne appen viser alle nasjonale og statslige parker i USA Søk etter parker i nærheten av deg, og appen forteller deg hvilke aktiviteter som er tillatt i hver park og hvilke tjenester som er tilgjengelige.

Eller du kan filtrere gjennom aktiviteter i stedet for steder. Ønsker du å gå på fugletitting? Søk etter de beste stedene å se på fugler, velg deretter parken nærmest deg.

Andre aktiviteter du kan filtrere for inkluderer fiske, grotting og fjellklatring, for å nevne noen få.

Å, Ranger! Parkfinder er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter.

6. SAS Survival Guide - Lite

For alt du folk ønsker å komme inn på vandring, backpacking og camping, er denne appen en fantastisk gratis guide for å forberede deg og holde deg trygg.

SAS Survival Guide - Lite er den gratis versjonen av den komplette SAS Survival Guide. Denne gratis versjonen inneholder informasjon om hvordan du bygger branner og finner vann, en video som viser knivkompetanse, en overlevelse sjekkliste og en quiz for å være sikker på at du er utstyrt for det flotte ute.

Last ned SAS Survival Guide - Lite på din iPhone eller Android-telefon.

7. Sky Map

Stargazing er min manns favoritt utendørs aktivitet. Det er en mye mer avslappende (og billigere) måte å slappe av på slutten av en lang dag enn å gå ut for øl på en høy bar.

Lære om nattehimmelen krever ikke et fancy teleskop. Sky Map er en gratis app som beskriver seg som et "håndholdte planetarium". Bruk den til å identifisere stjerner og konstellasjoner i natthimmelen.

Sky Map er tilgjengelig for Android-telefoner.

8. Leafsnap

Alle som er interessert i å lære om planter, bør laste ned Leafsnap. Denne appen bruker anerkjennelsessoftware for å fortelle deg hva slags tre du ser på, bare fra et bilde av et blad. Du kan også identifisere trær gjennom bilder av frø, blomster og bark.

Enten du er seriøst interessert i naturturer og botanikk eller bare ønsker å bli utdannet på turene dine, er Leafsnap et greit verktøy å ha på hånden.

Leafsnap er tilgjengelig for iOS-enheter.

Nå vet du at så lenge du har en telefon, kan du trygt og vellykket nyte utendørs. Gjør deg klar til å telle alle pengene du sparer, ved å endre vaner bak din "morsomme fond".

Laura Grace Tarpley er en lærer og frilansskribent i Athen, Georgia. Hun tilbringer all sin fritid med sin nye corgi valp, tunfisk.

Skrive Inn Din Kommentar