Penger

Denne kvinnen fant et verktøy som betaler henne for å spare energi (hun er gjort over $ 6k)

Denne kvinnen fant et verktøy som betaler henne for å spare energi (hun er gjort over $ 6k)

Tilbake i oktober 2014 satte Kim McDermott sin mann, Tom, ansvaret for huset mens hun tok en rask tur til Orlando, Florida.

"Jeg er som, fyr, du kan takle dette. Ingen barn; bare pels babyer, "husker hun å fortelle ham.

(Det som skjer neste er ikke hans feil. Det er en total fluke.)

Noen dager i turen, i løpet av en dag i Disney World, mottok McDermott en telefonsamtale fra mannen sin. Han spurte om de eier et butikkvakuum. Selvfølgelig spurte McDermott, Hvorfor pokker trenger du et butikkvakuum?

«Det er bare litt vann i huset,» husker hun at mannen forklarer.

Vel, det var mer enn litt. Da mannen hennes kom hjem fra et 12-timers arbeidsskifte, fant han sitt fire soverom, ranch-stil hus i Victorville, California, sippet i vann.

Lyder som et mareritt? Det var liksom. Men hva paret virkelig mener er at alt skjer av en grunn.

Dette skjedde fordi i slutten, de fant OhmConnect, et selskap som betaler deg for å spare energi. Til nå har de tjent $ 6000.

Hvordan oversvinner et hus når ingen er hjemme?

Her er hva McDermott har funnet ut skjedde: Paret hadde nylig vedtatt Sitka, en kattunge. Sitka hadde et leketøy som ble hans stolthet og glede: en liten ball, den størrelsen du ville golf med, utsmykket med en fuzzy hale. Fordi han ikke kunne passe ballen i munnen, bar han den rundt ved halen.

Vel, mens han stalket rundt en dag, dro Sitka ved et uhell leketøyet i badebassenget. Bollen ble lagt inn i avløpet, og han kunne ikke få det ut. Mens han snublet rundt, snudde han på en eller annen måte vasken.

Og så løp vannet hele dagen - inn i soverommet, kryper inn på hjemmekontoret og legger seg ut i stuen foran.

Inntil Tom kom hjem.

Noen dager senere kom Kim tilbake. Et oppryddingsselskap pakket 20 års verdi av McDermotts eiendeler unna, og de flyttet inn på et hotell før de slo seg inn i en venns hjem i et par måneder.

I tillegg måtte Kim slutte jobben utenfor byen for å fokusere på å fikse huset sitt. (Pluss, hun hadde fortalt seg at hun ville gi opp den krevende konserten snart, så nå teller hun hendelsen som en velsignelse.)

I januar 2015, omtrent tre måneder senere, var paret endelig i stand til å flytte tilbake til deres hjem.

Selv om takknemlig for hjemmeforsikring, var McDermotts ut på $ 2000 av inntekt hver måned fra Kim som ga opp jobben sin - og de stod fortsatt overfor en høyde av eksisterende gjeld.

OhmConnect Review: Hvordan McDermotts tjener penger

I omtrent et år gikk McDermotts tom, og prøvde å finne måter å betale det de skylder, men det viste seg vanskelig. På en enkelt inntekt levde paret lønnsløftet til lønnsslipp.

Inntil en dag i april 2016. Det var da Kim snublet over noe på Facebook kalt OhmConnect. Det hevdet å betale sine brukere for å redusere energiforbruket.

"Jeg liker ikke å se dum," sier hun. Så hun gjorde sin forskning.

Gjennom en venn som bruker plattformen, lærte hun at OhmConnect faktisk vil Betal deg for å redusere energien din.

Det samarbeider med California energiselskaper California PG & E, SDG & E og SCE for å få kundene til å redusere energiforbruket i spidsbelastningstider (når skitne kraftverk truer med å komme på som sikkerhetskopier). Disse timene anses som #OhmHours.

OhmConnect-brukere får beskjed om #OhmHours, som vanligvis skjer om kveldene når folk kommer hjem fra jobb og solen er innstilt. I løpet av den tiden er målet å redusere energi ved å holde på vaskeriet, koble fra Keurig eller til og med blinke av lysene og ta en tur.

Brukerne får da belønnet i poeng; 1000 poeng tilsvarer $ 10. De kan også tjene penger til å henvise andre til melde deg på.

Kim bestemte seg for å registrere seg. På det tidspunktet var henvisningsreglene $ 20 for den nye brukeren - og $ 20 for vennen som refererte. Lett.

"Hvem trenger ikke 20 dollar?" Spør hun.

Hun betalte ikke ut den første måneden, men fortsatte å leke med plattformen. Men neste måned fokuserte hun på å henvise flere venner og redusere sin energi.

Mellom henvisninger og #OhmHours, gjorde Kim $ 86,78.

"Det var flott fordi jeg hadde en tur i juni, men da døde mannen min bilbatteri," sier hun. Så de brukte $ 87 for å betale for en ny.

Rask frem til i år, og Kim begynte å se inntektsrammen hennes oppe.

Nå kommer det meste av hennes fortjeneste fra henvisninger. Hun deler sin OhmConnect-lenke på hennes personlige Facebook, så vel som i ulike grupper. Hun bruker også tokens hun tjener på plattformen for å kjøpe "henvisning galskapskort" for å forsterke poengene.

I tillegg fortsetter hun å delta i disse #OhmHours. I juli var inntektene utelukkende basert på #OhmHours - ingen henvisninger - likt $ 125, som lett dekket hennes elektriske regning. Beregner i sine 61 nye henvisninger, tjente hun $ 2,594 den måneden.

Mer nylig, i august, kuttet Kim av måneden med mer enn $ 2.833 i inntjening.

Til dags dato, hun banket nesten $ 6000 gjennom OhmConnect.

McDermotts Flytt fremover - mens det gjør bra

Kim forsikrer verden om at å henvise andre er ikke egoistisk; Hun utsetter dem for en plattform de ellers ikke hadde kjent med, hun hjelper andre (og California) med å spare energi, og hun får også andre inn i fortjenesten.

Her er et eksempel: En stund tilbake, Kim så en lokal kvinnepost til Facebook og ba om et par dagligvarer; hun lovte å betale dem tilbake så snart hun fikk lønnsslipp.

Kim tok tak i hva hun kunne ut av hennes pantry og leverte den. Kvinnen var så takknemlig og forsikret Kim at hun ville se 20 dollar på lønn. Kim fortalte henne ikke å bekymre seg for å bare registrere seg med OhmConnect i stedet.

"Det tok henne litt, men hun gjorde det," sier Kim. "Vi begge fikk den $ 20."

Nå ser Kim på at kvinnen går opp i topplisten hver måned med hvor mange inntjeninger hun har på lommeboken.

«Jeg har det bra at hun er i stand til å kompensere for noen av hennes behov med programmet,» sier Kim.

OhmConnect har også tillatt Kim å donere til å forårsake nærhet til hjertet hennes - som dyrevelferd og til de som er rammet av orkanen Harvey.

Og om all den gjelden hun pådratt seg fra Sitka? Mellom Tom jobber overtid og Kims OhmConnect-inntjening, har paret gjort en stor pute.

I løpet av juli betalte Kim en $ 2.660.31 Home Depot bill seks måneder tidligere enn hun hadde forventet.

"Det er så fint å sjekke inn på [Home Depot-kontoen] en eller to ganger i måneden, og det står at du skylder $ 0," sa hun. "Det har vært år siden jeg har hatt en $ 0-balanse på mitt Home Depot-kort. Det er så vanskelig med interesse. "

I tillegg har paret klart å spare litt her og der for å ta litt tid når de kan. De har nettopp returnert fra en kort tur til Disneyland. (Nei, ikke den samme hun var på da hun mottok samtalen fra mannen sin tilbake i 2014 ...)

Kanskje det som gjør Kim lykkeligste, men at mannen hennes er stolt av sin OhmConnect-trengsel. For noen uker siden, beskriver Kim mens han rives opp, mannen hennes våknet klokken 1:45 for skiftet på jobben.

Han la et notat for henne:

Kjære mamma,

Ville bare si at jeg elsker deg og hvor stolt jeg er av deg. Flott jobb.

Elsker alltid ...

OhmConnect tilbyr for øyeblikket et gavekort på 10 dollar for nye brukere som kobler til brukerkontoene sine.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun ønsker å høre fra innbyggerne i California: Hvor mye penger har du gjort ved å bruke OhmConnect?

Skrive Inn Din Kommentar