Penger

Millennials gjør gode foreldre, men de gjør en (Fixable) feil

Millennials gjør gode foreldre, men de gjør en (Fixable) feil


Tusenårige foreldre, det er gode og dårlige nyheter om hvordan du bryr deg om barna dine.

Den gode nyheten er at du er sannsynligvis villig til å gjøre alt som trengs for å sikre at de har den beste utdanningen og børnepasningspenger kan kjøpe.

De dårlige nyhetene? Du sannsynligvis ikke gjør nok for å sørge for at de blir tatt vare på dersom du dør.

Sykelig. Jeg vet. Men Haven Life lanserte en studie denne uken, og det er på tide å snakke om det.

Ifølge studien er det kun ca 15% av tusenårige foreldre med barn under 5 år, selv om livsforsikring er en topp barnrelatert økonomisk prioritet. Den legger seg bak viktige saker som helsevesen, sunn mat, kvalitetsutdanning og barnepass.

Hvorfor tusenårige foreldre er seriøst underforsikret

Med sin lave status på så mange foreldres prioritetslister, er det ikke overraskende å lære det 20% av tusenårige foreldre har ikke livsforsikring i det hele tatt. For å gjøre saken verre har 53% av tusenårige foreldre mindre enn $ 5000 satt bort for å håndtere en nødsituasjon.

Og av de som er forsikret, 70% har mindre enn $ 250.000 i dekning - og de fleste tror det er nok. Ifølge Haven Life er det ikke nær nok. (Men husk, Haven Life jobber med å selge deg forsikring, så sørg for å lage din egen matte for å finne ut hva dine økonomiske behov er.)

"Tusenvis av foreldre har det beste med intensjoner når det gjelder å heve hyggelige, smarte, velafrundede barn. De ofrer personlig tid og dedikerer økonomiske ressurser for å gi barna sine de beste barnepassene, kostholdet, pedagogisk støtte og berikningsaktiviteter som budsjettene deres (og utover) kan gi, sier studieoppsummeringen. "Likevel er de forlater et gapende hull i familiens økonomiske sikkerhetsnett. "

Ifølge Haven Life, hvis noe uventet skulle skje med en forelder, ville dette gapet gjøre det ekstremt vanskelig å opprettholde den samme livsstilen.

Så hvor mye livsforsikring er nok?

Haven Life antyder at studiedeltakere, som hadde gjennomsnittlig inntekt på husholdningen på bare $ 81 000 i året, burde ha minst $ 400 000 forsikringspolicy. Det legger til det det magiske tallet for livsforsikringsverdi er 5-10 ganger årlig inntekt.

Ifølge CNBC bør du vurdere følgende utgifter når du beregner hvor mye familien din trenger:

  • Bytte tapte inntekter.
  • Betale hjem utgifter.
  • Begravelseskostnader.
  • Grunnopplæring og høyskoleopplæring.
  • Barnepass for små barn.
  • Betaling av gjeld (inkludert boliglån og studielån).

Selvsagt kan du velge en politikk som passer for deg, skremmende (og åndelig nummende kjedelig) som du prøver å navigere på forskjellen mellom term og hele livsforsikring, og beregne nøyaktig hvor mye du trenger.

For litt tilsendt veiledning kan du pusse opp noen av livsforsikringsgrunnlaget med dette innlegget.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har livsforsikring. Hun er så ansvarlig.

Skrive Inn Din Kommentar