Tilbud

Få betalt for donasjoner? Hvordan brukte vi kuponger til Flip Thrift Store Finds

Få betalt for donasjoner? Hvordan brukte vi kuponger til Flip Thrift Store Finds

Min mann og jeg er butikkbutikker. Det er sjelden at en uke går uten et besøk til vår favoritt butikk, Value Village.

Vi er alltid på jakt etter skatter og hverdagsartikler som redder oss en tur til varehuset, og i løpet av de siste par årene har vi innsett potensialet til å tjene på alle våre kjøpesentre.

I løpet av det siste året har vi gjort over $ 1000 på siden gjennom våre donasjoner og kjøp på Value Village, og i år ser det enda bedre ut.

Hvordan får vi rabatter for donasjoner

Value Village, også kjent som Savers i noen områder, er en for-profit forsendelse kjede som har vært i virksomhet i over 50 år.

I motsetning til andre secondhand veldedighetsorganisasjoner som Goodwill og Salvation Army, har Value Village et belønningsprogram som kan tjene penger på dine donasjoner og subsidiere kjøpene dine.

De samler donasjoner fra butikker og enkeltpersoner som oss, partner med mer enn 120 ideelle organisasjoner i USA, Canada og Australia. Hver butikk betaler sin nonprofit-partner for donasjoner som gjøres gjennom nonprofit eller i butikkens fellesskapsbidragsenter - om varen selger eller ikke. I løpet av de siste 10 årene har Savers / Value Village betalt sine kollektive nonprofit-partnere over 1,5 milliarder dollar, noe som bidrar til å finansiere sine oppdrag.

Siden 2015 har Value Village brukt et belønningssystem for å oppmuntre til donasjoner. Når du slipper av en pose med varer, gir de deg en kupong i form av et punchkort.

Det tar seks slag å fylle kortet, og når det er fullt, blir stempelkortet en 30% -offkupong som skal brukes når skattejakt på seg selv.

Avhengig av hvor sjenerøs samlingsteamet er, kan dette ta et par poser som er verdt av klærbidrag, eller et par turer for å fylle kortet. Hvis de hyggelige herrene og damene på kolleksjonsteamet spør om du vil ha en kupong, si alltid "Ja, vær så snill" - du kan til og med få en ekstra slag for å ha gode oppførsel.

Vet hva du kan donere

Vi holder alltid en samlingspose ved siden av døren hvor vi kan resirkulere klær, husholdningsartikler, tilfeldige kjøkkenredskaper og alt vi ikke bruker lenger som kan være nyttig for noen andre.

Vi liker å ha et ryddig hjem, så de posene fylles fort. Dette resulterer vanligvis i en donasjon på Value Village - og en annen 30% -off kupong i lommen - hvert par uker.

De fleste av elementene vi gir bort ville være under $ 5 hvis vi prøvde å selge dem selv i et garasjesalg, så kupongen vi får tilbake er ofte en større verdi for oss i mulige rabatter. De vinner fra våre donasjoner, og vi vinner ved ikke å måtte holde garasjesalg.

Når du bestemmer deg for hva du skal donere, er det viktig å vite hva som er akseptert.

  • Klær bør være rene og i anstendig tilstand
  • All elektronikk må være i orden
  • Unngå gjenstander som er ulovlige for bedrifter å selge, som brukte madrasser og bruktbilsplasser

Samlingen mannskapet vil sortere elementene dine senere og test for å sikre at elektronikken din i det minste slår på, slik at de godtar varene dine i god tro.

I utgangspunktet, hvis du ikke ville være villig til å selge den selv på et garasjesalg, vil de sannsynligvis ikke ha det heller. Hvis du er i tvil, sjekk webområdet for Value Village for retningslinjer.

Få mest mulig ut av 30% avslag

Selv om 30% kanskje ikke høres ut så mye, kan det legge opp litt på store kjøp, slik at vi alltid får mest ut av det.

Value Village har mange merkedager, sesongbaserte salg og ukentlige kampanjer som du kan lære om i forkant hvis du registrerer deg for markedsføringsemailene. Så langt har de bare sendt meg en gang hver uke med de kommende tilbudene, som bare er ofte nok til å vite hva de skal handle uten å føle seg spammet.

De har også flere kuponger du kan tjene i form av stempelkort fra hyppige kjøp. Min favoritt finner denne måneden? En gammel LaserDisc-spiller - ja, de LP-digitale digitale filmdiskene som var ettertraktet før DVDene tok over.

Jeg plukket den opp på min lokale Value Village for bare $ 10 (ved hjelp av min 30% rabattkupong selvfølgelig), og jeg solgte nylig spilleren til en nostalgisk gentleman for $ 75.

Du vet aldri hva de kan ha fra dag til dag, så det er best å ha en strategi, så dine heldige dager kan også bli lønnsomme.

Den grunnleggende strategien vi bruker, er å alltid handle med oss ​​selv, så vel som andre, og det er delt inn i tre faser.

1. Kombiner Shopping og skattejakt

Din tid - og dermed fortjenesten - blir maksimert når en husholdnings shoppingtur dobler som skattejakt.

Hubby trenger et nytt par trenings shorts? Finn det perfekte paret på hyllen for $ 5, men vær sikker på å kaste inn de 2 like nye digitale luftfuktere som de selger for bare $ 15 hver, men selger for $ 240 nye i henhold til Amazon.

Før du forlater butikken, må du koble både matprosessoren og klimaanlegget i elektronikkprøveområdet for å sørge for at ting hakkes og kjører som de burde.

Hvis de ikke virker, kan du returnere apparatene innen en uke for butikk kreditt, men det er alltid smart å unngå en tur / retur.

Med kupongen koster de shorts bare deg $ 3,50, og du kjøpte et par etterspurte apparater for $ 21.

2. Forbered deg

Beundre din hubby i hans nye favoritt par gym shorts, og få jobb på å finne nye hjem for disse apparatene.

Vask, polsk og teste disse luftfukterene for å være sikker på at de er i toppform, og legg opp noen skinnende bilder.

Craigslist er alltid et solidt sted, fordi det er det største lokale nettverket. Du kan selge alt omfangsrik med den raskeste vendingen uten å bekymre deg for frakt.

For å sikre dine innsatser, strekker du alltid rekkevidden din ved å sende til OfferUp og Facebook Marketplace.

Vi har prøvd andre peer-to-peer-videresalgs nettsteder, men vi har funnet ut at kjøpernes kvalitet er langt lavere i andre plattformer. Vi ser på deg Letgo - mer enn 45 henvendelser om to uker, men ingen faktiske kjøpere.

Hvis du har scoret et premium-element som ikke er for stor, bør du vurdere å sende det til kjøpere i stedet gjennom en postering på eBay. Prøv Tradesy for designer klær.

3. Selg for en god fortjeneste

Finn en kjøper som søker litt lettelse fra sommerens tørrhet uten å bryte banken, og gi dem mye på en testet luftfuktighetskomponent for bare $ 120 - noe som resulterer i en gevinst på $ 99 for deg.

I gjennomsnitt bør du budsjettere i 15-30 minutter for å legge inn og deretter selge hvert element med alle frem og tilbake meldinger mellom deg og potensielle kjøpere.

Noen av dine skatter vil selge raskt, mens andre tar noen uker med fornyede innlegg, men hvis du er flink til å ta et minutt for å svare på potensielle kjøpere raskt, vil du se hvor mye din minimal innsats kan føre til store avkastninger.

Til slutt gjorde du $ 99 i løpet av en time verdt å tjene penger på handel du ville ha gjort, uansett, med bare en liten investering av dine gamle gensere, en stor hårføner og det settet av mikseboller du alltid trodde ville være nyttig (de gjorde ikke 't).

Velg de riktige elementene for å bla

For at denne strategien skal virke, må du utvikle et øye for skatt, men hvis du aldri er sikker på et røverkjøp, er det raske måter hvem som helst kan vurdere grunnverdiene.

Jeg har alltid min smarttelefon på meg, og et internetsøk kan fortelle deg alt fra den opprinnelige prisen, opprinnelsen, knappheten og mulig etterspørsel.

I utgangspunktet, hvis lignende varer selger for en høyere pris på steder som Amazon, Ebay, eller Craigslist, og det er ikke en overflod av lokale oppføringer, det er potensial for profitt.

Etter å ha gjort dette i årevis har jeg utviklet en naturlig radar som kan være mer problemer enn de er verdt, men jeg kontrollerer fortsatt mine funn ofte før de kaster dem i handlekurven min.

Jeg har funnet de beste tider for å score gode tilbud tidlig i morgen, spesielt på søndager og mandager, fordi helgene er alltid de travleste tider for donasjoner.

Som de fleste synes vi alltid å ha mange ting, men ikke nok penger. Takket være vår nye hobby, har vi redusert vår sjanse, gjort plass til verdifulle skatter, og legg litt penger til å kjøpe vårt første hjem, som forhåpentligvis ikke vil være for langt unna en Value Village.

Laura Hamilton er en Youtube vlogger for RollingDiaries og andre Penny Hoarder som alltid leter etter måter å leve utover hennes betyr. Hun bor for tiden i Seattle med sin mann og hennes fantasifulle hund, Nickels.

Skrive Inn Din Kommentar