Liv

Bryt ut av hjemmekontoret med disse møtene for frilansere

Bryt ut av hjemmekontoret med disse møtene for frilansere

Mange som jobber hjemmefra, kan oppleve at det å være sittende i rommet er mindre enn inspirerende. Ja, kleskode er mer laks og kjøleskapet er bare noen få skritt unna, men å være din eneste motivator kan bli vanskelig dag etter dag.

Skriv inn arbeids-hjemme-grupper, aka coworking. Det er et voksende samfunn bygget helt av folk som jobber hjemmefra, men som ønsker - og trenger - folk rundt dem, slik at de kan gjøre jobben sin og gjøre det bedre.

Steder som meetup.com, Jelly og ShareDesk liste en rekke grupper for teleselskaper og frilansere uten kontor å komme sammen og gjøre jobbene sine.

Folk som har vært en del av disse møtene, sier at de har andre telependlere arbeider rundt dem holder dem fokusert - Det er som om alle holder øye med hverandre. Selvfølgelig er det også fordelen av å ha en mangfoldig mengde tenkere rundt, fordi du aldri vet hva du lærer i prosessen.

Treningen i arbeid-fra-hjemmet møter

En rapport utgitt av New Jersey Institute of Technology's online MBA-program viser at 45% av USAs befolkning nå jobber hjemmefra. Ifølge rapporten, mellom 2014 og 2015 økte antall personer som jobber eksternt med 27%.

Når det gjelder coworking, er tallene sammenlignbare. Deskmag, et nettmagasin, rapporterte Global Coworking Survey funnet innen utgangen av 2017, vil nesten 1,2 millioner mennesker over hele verden ha jobbet i et coworking-rom. For å sette det i perspektiv viser undersøkelsen at nesten en av fem coworkingplasser har 150 eller flere medlemmer i den.

Fordeler med coworking

Nettverk

Det er ingen hemmelighet at møte og knytte andre mennesker i ditt felt fungerer til fordel for din karriere. Men for mange frilansere som ikke alltid har samme stabile kontorgruppe å stole på, er det vanskelig å gjøre det til nettverksbegivenheter eller miksere. Coworking gjør nettverk mulig mens du gjør det du får betalt for å gjøre.

Walter Magiera, Jelly direktør for salg, bemerker at disse møtene også fremmer sosialt engasjement, slik at deltakerne kan "høre om de siste hendelsene i området, trender på markedet og ha en god personlig samtalepart."

New Jersey Institute of Technology rapport viser at 38% av befolkningen er freelancing mellom 18 og 34 år. Ages til side, personer som er cowork er mer enn sannsynlig å ha en lignende karrierebakgrunn.

"Folk som deltar i samarbeid, er vanligvis gründere, solopplærere og teammedlemmer til et oppstartsselskap, sier Magiera. "Noen ganger vil en person som jobber for et stort selskap også delta på en coworking-begivenhet."

Fra Magieres opplevelse er mange av de som kommer sammen til kollega, de som ønsker å dele ideer og få kunnskap, som han sier kan være så enkelt som å lære å skaffe seg kunder eller drive en bedrift mer jevnt.

Færre distraksjoner

For folk som Jerome Chang, å komme sammen med andre som jobber eksternt, er en måte å være mer produktiv. Chang er grunnleggeren av BLANKSPACES, et coworking selskap bestående av ulike kontorlokaler, så han vet en ting eller to om å jobbe hjemmefra.

Hans oppfatning er at en coworking oppsett eliminerer de mange distraksjoner av å være hjemme. Enten det er kjæledyr eller rengjøring som må gjøres, hjelper det med konsentrasjon.

"Å jobbe alene kan få folk til å forutse og distrahere seg med tilfeldige ting," sier Chang.

Selvfølgelig er den enkle formelen mindre utsatt og forstyrrelser tilsvarer mer produktivitet. Det er en gevinst for ansatte og arbeidsgivere.

Sosial interaksjon og inspirasjon

For folk som Chang som driver et samlingsrom, er disse møtene like mye om en sosial opplevelse som de handler om en arbeidserfaring.

Som nevnt tidligere, kan arbeid fra innsiden av et tomt hus eller en leilighet bli ensom, og det er ikke mulig å gå ut hver dag. Imidlertid møter mennesker med, i et midlertidig arbeidsrom, den sosiale opplevelsen som jobber eksternt, mangler.

For folk som Oliver Whitham, grunnleggeren av Austin Virtual Workers meetup-gruppen, inkluderer fordelene å ha et miljø som støtter at folk får sitt arbeid gjort.

Whits gruppe har nå vokst til mer enn 1200 medlemmer - et testament til hvor gunstig disse møtene er for å gjøre jobben din og nettverk med folk du kanskje ikke har møtt.

"Først og fremst, hvis andre mennesker rundt deg jobber, er det faktisk langt lettere å konsentrere deg selv," forklarer Whitham. "Jeg har fått folk til å delta i en møtestilling og etterpå nevne at det er den mest produktive dagen de har hatt. Utover det er det mange immaterielle eiendeler. Nettverk, kunnskapsdeling, en støttebase og til og med vennskap. "

Hvordan bli med i en coworking gruppe

Det er ikke en fast regel om hvordan og hvor å sette opp et samlingsrom. Bla gjennom nettet, og du kan finne en konglomering av steder for hjemmearbeidere å møte opp. Mens nettsteder som Meetup, Coworker og ShareDesk er et godt sted å starte, er det andre søkemotorer som kan bidra til å begrense det.

Et godt alternativ, spesielt for frilansere som jobber hop, er Finn arbeidsområder, som lar enkeltpersoner bla gjennom samlingssteder etter by, stat eller rom og har en katalog med mer enn 500 mellomrom.

Fordi Changs selskap har flere steder i hele California, har medlemmene flere alternativer der de kan gjøre sitt arbeid. For noen som freelances, kan dette være nyttig fordi du ikke er begrenset til ett sted.

På andre steder leier frilansere og teleselskaper kontorlokaler for å dele i løpet av arbeidsugen. Å arbeide eksternt er imidlertid ikke begrenset til bare åpne kontorområder.

Nå ser kafeene seg på trenden og blir populære for folk som ønsker et mer uformelt arbeidsmiljø. Å finne en kaffebar med et coaching-initiativ tar litt mer enn et raskt søk på internett. Kafeer som Catalyst i Orlando gir forskjellige muligheter for coworking og pleier å jobbe gjennom en registreringsprosess.

Eller, hvis du er noen som er en del av Jelly - Entrepreneurs of Central Florida, kan du møte i en persons hjem en dag og en kaffebar den neste. Hvis du, som mange frilansere, allerede har en følelse for de lokale kaffebarene, er en av de beste måtene å se om de har coworking hendelser bare å spørre, eller hvis det ikke er en, start din egen.

Starte din egen coworking gruppe kan være like enkelt som å sette opp en Facebook-side eller notere gruppen din på Meetup. Husk, på Meetup er det vanligvis en avgift for å sette opp en gruppeliste. Men hvis du vil at coworking gruppen din skal vokse, som Chang, så vil den finansielle investeringen være verdt det til slutt - mer, hvis du belaster et medlemsavgift.

Menneskeinteraksjon spiller fortsatt en stor rolle i ønsket om å samarbeide, og som Mageira påpeker, hjelper det telekommutører å overvinne følelser av isolasjon for å skape et mer positivt arbeidsmiljø.

Nichole er freelance skribent som vet om hjemme-distraksjoner. Du vil vanligvis finne henne å tappe bort på sin bærbare datamaskin i hjørnet av en kaffebar nær stranden.

Skrive Inn Din Kommentar