Investere

5 brettspill som lærer deg om investering

5 brettspill som lærer deg om investering

Jeg elsker brettspill! Jeg vokste opp med å spille Monopoly og andre strategispill, og elsket det!

Vi har snakket før hvordan videospill kan undervise i personlig økonomi til barn. Men brettspill kan også lære barna om de grunnleggende konseptene for å investere, pengehåndtering og mer.

Og med en push for å stoppe TV- og iPad-avhengigheten, hvilken bedre gave å gi barna dine enn et brettspill, kan hele familien leke sammen?

Her er vår liste over de fem beste brettspillene som kan lære deg om å investere:

1. Monopol

Monopol er et av de beste brettspill for å lære barna om penger og investere. Hvorfor? Fordi målet med spillet er å investere i fast eiendom, tjene kontantstrøm, og få mest mulig penger på slutten.

Hvordan gjør du det? Ved å investere til rett tid, og ha nok penger til å kunne gjøre det. Du kan også oppgradere og investere i fast eiendom for å utvikle den og gjøre den verdt mer.

Dette spillet har også planleggings- og handelsaspekter - du må planlegge hva du skal gjøre med kontanter, og du har mulighet til å handle og gjøre avtaler også. Dette er en fin måte å lære barna om det grunnleggende om pengeforvaltning.

Sjekk ut gode tilbud på Monopoly på Amazon.com ->

2. Livets spill

The Game of Life er et annet klassisk brettspill som lærer barn og familier grunnleggende pengeremner. I likhet med Monopol, bortsett fra at du velger forskjellige veier basert på simulerte virkelige valg, som karriere og familie.

Spillet lærer virkelig gode penger ferdigheter, for eksempel betydningen av karriere og inntekt. Det lærer også barna hvorfor det er viktig å begynne å investere tidlig, og hvordan sammensatt interesse virker.

Sjekk ut The Game of Life på Amazon.com ->

3. Million Dollar Challenge

Million Dollar Challenge er det eneste "sanne" investeringsfokuserte brettspillet på denne listen. Men det er ikke på toppen av listen fordi det ærlig er litt vanskeligere å lære enn noen av de andre spillene.

Årsaken er at dette spillet fokuserer spesielt på å investere - den første fasen av spillet fokuserer på å lære å handle, stoppe tap og mer. Den andre fasen av spillet går inn i enda mer avanserte emner i å investere.

Målet, som spillet heter, er å komme til $ 1.000.000 før noen andre gjør det.

Dette er et ganske sjeldent spill, men du kan fortsatt finne det noen ganger på Amazon.com.

Sjekk ut Million Dollar Challenge på Amazon.com ->

4. Kontantstrøm 1o1

Cash Flow 101 er faktisk et brettspill laget av Robert Kiyosaki. Elsker ham eller hater ham, han lærer grunnleggende penger veldig godt.

Dette spillet er et kombinasjonsbrettspill og læringsverktøy. Den har mer undervisningsmateriale enn noe annet brettspill på denne listen. Målet med spillet er ikke bare å spille, men å lære solidt pengestyringsteknikker.

Dette spillet vil lære spillerne det grunnleggende om å investere, inntekter og utgifter, og til og med kommer inn i avanserte investeringsteknikker.

Dette spillet har også en gratis online versjon som barna kan spille her.

Hvis du vil ha brettspillets versjon, sjekk ut Cash Flow 101 på Amazon.com ->

5. Puerto Rico

Puerto Rico er sannsynligvis det minst kjente brettspillet på denne listen, men det er mye moro og en fin måte å lære barna om penger på.

Spillspillet handler om å være en kapitalist på øya Puerto Rico. Målet ditt er å bygge opp din bedrift før øya løper ut av arbeidstakere, hovedstaden blir sivilisert, eller markedet har rettet opp til full kapasitet. Det gjennomsnittlige spillet tar omtrent en time til og en og en halv time til å spille.

Dette spillet vil lære barna om kontanthåndtering, og også om viktigheten av å investere. Det vil også lære ungene dine å håndtere endring, og hvordan investeringer kan bli positivt eller negativt påvirket av endringer i markedet utenfor deres kontroll.

Sjekk ut Puerto Rico på Amazon.com ->

Bonus: Settlere av Catan

Settlers of Catan er et brettspill der hver spiller er en bosetter som prøver å bygge sine beholdninger mens du utvikler ressurser og handel. Dette er et flott pengestyringsspill som har noen aspekter av å investere innebygd.

Vi inkluderte det i listen fordi dette spillet fortsetter å øke i popularitet hvert år.

Målet med spillet er å få til 10 seierspoeng ved å utvikle landet ditt ved hjelp av ressurskort. Spillere kan også handle for å få de ressursene de trenger. Det er også uventede hendelser, som en røver, som kan stoppe produksjonen på stedet den lander på.

Sjekk ut Settlers of Catan på Amazon.com ->

Skrive Inn Din Kommentar