Auto

Hvem har den beste bilforsikringen for unge voksne i 2018?

Hvem har den beste bilforsikringen for unge voksne i 2018?

Når du er tenåring eller ung voksen, er det ikke den hyggeligste opplevelsen å kjøpe bilforsikring.

På den ene siden er det nødvendig med bilforsikring for alle førere i hver stat i USA (unntatt New Hampshire). På den andre betaler tenåringer og unge voksne de høyeste premiene for dekning.

Vi skal forsøke å hjelpe deg med å løse problemet ved å gi en liste over leverandører av den billigste bilforsikringen for unge voksne.

Hvorfor Bilforsikring er dyrere for unge drivere

Det meste av grunnen til at unge betaler de høyeste premiene for bilforsikring, er på grunn av mangel på kjøreopplevelse.

Kjøring krever en refleksiv respons, samt et ubestridelig nivå av intuisjon. Som en uerfaren sjåfør mangler de unge bare disse egenskapene.

Fra et forsikringsselskaps synspunkt er det også mangel på målbar kjørehistorie. Alle forsikringsselskaper pris sine retningslinjer basert på Fare den forsikrede presenterer for selskapet. Det er rett og slett ingen måte å tilstrekkelig vurdere risikoen for noen som aldri har drevet. Selv for den unge personen som har kjørt i bare ett eller to år, anses banestasjonen å være utilstrekkelig til å bestemme seg. Det fører til høyere priser som varer i flere år.

Dessverre har det også å gjøre med de unge voksne selvsvanevaner. De er mer sannsynlig å engasjere seg i distraksjoner mens de kjører.

Disse kan omfatte snakker på mobiltelefoner, teksting og justering av underholdningsmedier. Med alle de fasilitetene som er andre natur for unge mennesker, forstår de rett og slett ikke at ingen nødvendigvis jobber lett i kombinasjon med kjøring.

Til slutt, selv om du aldri vil generalisere, er det et faktum at unge sjåfører er mer sannsynlig å engasjere seg i hensynsløs kjøring.

Ungdom og mangel på erfaring gjør det vanskelig for unge drivere å projisere konsekvensene av hensynsløs kjøring. Hastighet er spesielt vanlig blant unge sjåfører. De kan undervurdere behovet for å observere fastsatte fartsgrenser.

Å engasjere seg i rusmisbruk, som alkohol og narkotika, reduserer selvsagt inhiberinger mot hensynsløs oppførsel. Tenåringer og unge voksne er også mindre erfarne med noe lovlig, som alkohol, og hvordan det undertrykker kjøring.

Selv om du ikke er skyldig i noen av dem, blir du fortsatt klumpet sammen med resten av din aldersgruppe. Det kan ikke være rettferdig, men det er slik bilforsikring fungerer.

Den billigste bilforsikringen for unge voksne

Nedenfor har vi samlet en liste over hvem vi tror er de selskapene som tilbyr den beste forsikringen for unge drivere. Ikke tilfeldigvis, disse tendensene er å være de selskapene som tilbyr de laveste premiene for eldre voksne også.

I noen tilfeller har de programmer eller rabatter som er spesifikke for unge voksne drivere. Men mer sannsynlig tilbyr de en kombinasjon av rabatter for å holde premiene lavere enn konkurransen.

Som ansvarsfraskrivelse må vi også avsløre alle bilforsikringsselskaper har ulike premiestrukturer for hver stat der de driver forretninger. Dette avhenger av en kombinasjon av statlige bilforsikringsbestemmelser, sannsynligheten for rettssaker og den spesifikke opplevelsen av bilforsikringsselskapet i hver stat.

Selskapene som er oppført nedenfor, tilbyr generelt den beste forsikringen for unge drivere, men noen av dem kan ikke være konkurransedyktige i den staten du bor i. Sjekk med flere, og finn firmaet som har den beste dekning for laveste premie i staten.

Amica

Amica er ikke kjent for å ha den billigste bilforsikringen for unge voksne. Imidlertid har de en rekke rabatter som kan gi unge drivere med en alvorlig reduksjon i sine bilforsikringspremier.

Som mange selskaper på denne listen tilbyr Amica rabatt hvis du har en kravfri opplevelse. Rabatten gjelder hvis du ikke har hatt noen fordringer i løpet av de siste tre årene, annet enn glass (tenk vindruter) eller slepekrav.

De gir også en God kjøreavgift. Du er kvalifisert for denne rabatt hvis du går minst tre år uten en feilulykke eller et flyttebrudd.

Den gode studentrabatten kan redusere premien med så mye som 25%. I tillegg vil det fortsette selv etter at du har uteksaminert fra college, opp til 25 år.

De tilbyr også en Student bort fra skolen rabatt. Hvis du går i skole borte fra hjemmet og bare kjører når du er hjemme, kan du også kvalifisere deg for denne rabatten. Du må være under 25 år og a fulltidsstudent for å kvalifisere for denne rabatten.

Kanskje de mest interessante rabatter som Amica er, er deres Lojalitet og Legacy rabatter.

Under lojalitetsrabatten kan du kvalifisere for redusert rente, etter å ha opprettholdt en policy med selskapet i minst to år. Rabatten vil øke jo lenger du er med Amica.

Under Legacy Rabatt kan du få rabatt hvis du er under 30 år og foreldrene dine har hatt en Amica-bilforsikring i minst de siste fem årene.

GEICO

GEICO er en av de mest konkurransedyktige bilforsikringsselskapene på markedet. De tilbyr spesielle programmer for unge drivere.

Et spesifikt program er GEICO Family Pricing-programmet. Dette gjør det mulig for unge drivere å få de samme rentenivåene som mer erfarne drivere i samme familie.

Det er en mulighet for en ung sjåfør å etablere en god kjøreoppføring uten å måtte betale de høyere premiene som er typiske for nye drivere.

GEICO tilbyr også deres ulykkesforgivelsesprogram. Det kan enten bli opptjent eller kjøpt. Det er ikke tilgjengelig i California, Connecticut eller Massachusetts.

Den gjelder kun for ett enkelt medlem av familien på en enkelt policy. Det betyr at en ulykke av ett familiemedlem ikke vil resultere i et tilleggsgebyr. Det gjelder imidlertid ikke for alle drivere på politikken, bare den første med en feilulykke.

Du kan også spare opptil 26% på din premie med fem års ulykkesfri god sjåførrabatt. Fem år kan virke som en lang tid, men hvis du tar en policy på 16, kvalifiserer du deg for rabatten når du er 21.

GEICO tilbyr også ansattrabatter (hos deltakende arbeidsgivere) samt en føderal ansattes rabatt under Eagle Rabatt program. Det kan redusere premien med opptil 8%.

Du kan også få rabatt på opptil 15% hvis du er medlem av militæret.

Og til slutt, Flink student rabatt er tilgjengelig for sjåfører mellom 16 og 24 år, som er heltidsstudenter, og opprettholder minst et B-gjennomsnitt.

USAA

USAA tilbyr flere forskjellige rabatter til unge drivere.

Driver Training. Du kan få rabatt hvis du er under 21, og du fullfører en grunnleggende førerkurs. (Rabatten er ikke tilgjengelig i Hawaii, North Carolina eller New York).

Sikker kjøring rabatt. Du kan redusere premiene dersom du opprettholder en god kjøreoppføring i minst fem år.

God studentrabatt. Du får en pause når du opprettholder gode karakterer på skolen.

Automatisk lisens. Dette er et gratis program som tilbys av USAA, designet for å oppmuntre til god kjøring av unge drivere. Du får en ledig adapter som plugger inn i bilens diagnostiske port, og kobles til en på mobiltelefonens smarte telefon.

Esurance

En av fordelene med Esurance er at de er konsekvent en av de laveste bilforsikringsselskapene i bransjen. Dette gjør det svært sannsynlig at de vil være den beste forsikringen for unge drivere også.

Esurance tilbyr en god studentrabatt. Du må være en heltidsstudent, og opprettholde en GPA på 3,0 (B) eller bedre for å kvalifisere. Du må også kvalifisere under Multi-Car rabatt for å legge til mer enn ett kjøretøy til politikken.

Som de fleste andre forsikringsselskaper har Esurance flere rabatter basert på bilens sikkerhetsfunksjoner, som antitheft-enheter. De tilbyr også flerpolitiske rabatter, samt rabatter på flere kjøretøyer.

Deres kravfri rabatt er tilgjengelig dersom du har kjørt i minst fem år uten feilulykker eller flyttebrudd. Denne rabatten kan spare deg alt fra 10% til 25% på din nåværende premie.

Kanskje den mest interessante rabatten er PAC 12 Rabatt. Hvis du går til en av PAC 12-universitetene (USC, UCLA, Stanford, Cal Berkeley, Washington, Washington State, Oregon, Oregon State, Arizona, Arizona State, Utah og Colorado), har du rett til rabatt på opptil 15% den vanlige premien.

Enda en annen spennende rabatt er Esurance Switch & Save Discount. Hvis du har bilforsikring fra et annet selskap, og du bytter til Esurance, kan du få rabatt på opptil 5% av premien din.

Rabatten er kun tilgjengelig for de to første vilkårene.

Og fortsatt to mer interessante rabatter: Rask 5 og Pay-in-Full. Under Fast 5 Rabatt får du 5% rabatt på din premie bare for å søke på nettet. I mellomtiden kan Pay-in-Full Rabatt få deg en rabatt på så mye som 10% av premien din.

progressiv

Som Esurance er Progressive kjent for å ha noen av de aller laveste bilforsikringsrenten mulig.

Det er enda mulig at de har noen av de aller billigste bilforsikringene for unge voksne. Men som det er tilfelle med praktisk talt alle bilforsikringsleverandører, kommer det virkelig ned til rabatter som de tilbyr.

Progressiv Safe Driver Rabatt er en av de mest aggressive i bransjen. Du kan spare opptil 31% på premien din hvis du ikke har hatt feilfeilulykker eller flytte brudd i løpet av de siste tre årene. De fleste andre forsikringsselskaper tilbyr lavere rabatt og krever minst fem år uten hendelser.

Hvis du signerer dokumentene dine online, gir du deg rabatt på opptil 7%. Du kan også spare penger på premien din ved å betale hele beløpet oppe. Progressive politikk faktureres i seks måneder, så det handler bare om å gjøre alle seks betalinger på en gang. Og som du forventer, er det en god studentrabatt, selv om Progressive ikke angir hvor mye det er.

Progressiv tilbyr også deres stillbildeprogram, som kan gi deg en rabatt basert på din faktiske kjøring.

Du mottar enheten i posten og plugger den inn i bilens diagnostiske port. Der overvåker den kjøringen din. Du får $ 25 bare for å bruke enheten. Progressive hevder bruken av verktøyet belønner den gjennomsnittlige driveren med en rabatt på $ 130.

De tilbyr også deres Navn Ditt Prisverktøy. Det er egentlig ikke en rabatt, men du plugger inn beløpet du er villig til å betale, og verktøyet lokaliserer en policy for deg - hvis den er tilgjengelig til den prisen. Skriv inn null, og jeg er sikker på at du får null resultater!

Liberty Mutual

Liberty Mutual har noen interessante rabatter.

Under deres Eksklusivt spareprogram, Du kan få en pause på opptil 10% på din bilforsikring hvis du er tilknyttet en av de mer enn 14.000 tilknyttede arbeidsgivere, alumniforeninger og profesjonelle foreninger som samarbeider med Liberty Mutual Insurance.

Liberty Mutual tilbyr også sin bort fra skolen rabatt. Hvis barnet ditt er student, går i skole minst 100 miles hjemmefra, og bare kjører når han eller hun er hjemme, er denne rabatten tilgjengelig.

Det er også rabatt for å fullføre et førerkursus, samt en god studentrabatt. Du må bare opprettholde et GPA minimum på 3,0 (B), og du kan få denne rabatten. Du må også være under 25 år, og gå på skole på heltid.

Nationwide

Nationwide tilbyr sine ulykkesforgivelsesprogram. Det er ikke tilgjengelig i alle land, men en av de største fordelene er at den er tilgjengelig for tenåringsdrivere.

Dette er en viktig fordel siden unge sjåfører er statistisk mer sannsynlig å være involvert i ulykker enn eldre førere. Under planen øker premien din ikke etter en ulykke (men bare en!).

Hvis du er en heltidsstudent, tilbyr Nationwide sin gode studentrabatt. Du kan kvalifisere deg for rabatten hvis du opprettholder et karakterpoeng gjennomsnitt på B eller bedre.

Nationwide tilbyr mange andre forskjellige rabatter også.

Hvis du jobber for en arbeidsgiver som deltar i en Nationwide rabattplan, kan du få en pause der. Du kan også få rabatt ved å kombinere din bilforsikring med andre retningslinjer, som leietakers forsikring.

Og som oftest, kan du få forholdsvis billigere dekning ved å forbli i familiens bilforsikringsplan.

I likhet med Progressive, Nationwide tilbyr også rabatt hvis du møter sikre driverkriterier som bestemt ved bruk av en plug-in-enhet.

Landsomfattende kaller det sin SmartRide-rabatt. Det er et bruksbasert forsikringsprogram som gjør at du kan få rabatt for trygg kjøring.

State Farm

State Farm tilbyr sitt Steer Clear-program spesielt for drivere under 25 år.

Du kan kvalifisere hvis du ikke har noen feilulykker eller flytte brudd i løpet av de siste tre årene. Det kan resultere i en rabatt på opptil 15%.

Selvfølgelig vil det ikke hjelpe deg når du først registrerer deg for en policy, men det er absolutt noe å sikte på.

De tilbyr også deres Drive Safe & Save rabatt. De bruker informasjon fra smarttelefonen eller kjøretøyets OnStar- eller SYNC-kommunikasjonstjeneste for å beregne rabatt.

Du kan også ta en defensiv kjørebane og få rabatt.

State Farm tilbyr også sine Student Away på skolen rabatt. Hvis du er en elev under 25 år, bor i skolen og bare bruker bilen mens du er hjemme, kan du kvalifisere deg for denne rabatten.

Deretter er det også god studentrabatt, som kan kutte bilforsikringspremien med så mye som 25%.

Allstate

Allstate tilbyr et stort antall rabatter som kan hjelpe både tenåringer og unge voksne å få en pause på deres bilforsikring. For eksempel får du en pause hvis du er under 25 år, og en heltidsstudent. Og som de fleste autoforsikringsselskaper tilbyr Allstate også rabatt hvis du har gode karakterer. Det er bare begynnelsen.

Allstate kan tilby deg en rabatt hvis du opprettholder både bil- og leietakers forsikring med selskapet.

Det er også rabatt hvis du jobber for enkelte arbeidsgivere som tilbyr spesielle rabattprogrammer (se på menneskelige ressurser på jobb). Du kan til og med få rabatt hvis du er selvstendig næringsdrivende og jobber hjemmefra.

Men hva Allstate er best kjent for, er deres ulykkesforgivelsesprogram. Det hjelper deg ikke med å senke premien din når du først tar en policy. Men hvis du har en ulykke, øker premien din ikke. Ulykke Tilgivelse gjelder bare for din første ulykke. Det er ingen liten fordel!

Allstate har også sitt Safe Driving Bonus-program. Hvis du legger til denne funksjonen i retningslinjene dine, får du en sjekk i posten hvert halvår at du ikke har en ulykke. Det er Allstate måte å stimulere til gode kjørevaner.

Hva du kan gjøre for å senke din Auto Insurance Premium

Å velge riktig forsikringsselskap er trolig den enkleste måten å få den beste dekning for lavest premie.

Som du sikkert har samlet fra bedriftsinformasjonen ovenfor, er det vanlige rabatter tilgjengelig gjennom de fleste tilbydere. Det betyr at det er nok du kan gjøre for å hjelpe din egen sak, slik at du kan få disse rabattene.

Å bo på foreldrenes bilforsikring er den beste starten. Siden den unge voksen ikke har kjørespor, gjør dette det mulig for ham eller henne å dra nytte av foreldrenes kjørhistorie. Det vil vanligvis resultere i en mye lavere premie enn hva en ung person vil få med en individuell politikk.

Opprettholde en sikker kjørehistorie. Som en ny eller nylig driver, vil dette ikke hjelpe mye.

Men årene vil passere, og som de gjør, bør du bygge det mønsteret av sikkerhet. Det vil vanligvis ta fra tre år til fem år for å begynne å få gode sjåførrabatter. Start nå, og hold mønsteret fremover. Snart nok får du fordelene med sikre sjåførrabatter.

Ta kjørebaner. Disse har en umiddelbar fordel. Hvis du fullfører et kurs, vil et forsikringsselskap søke rabatten med en gang. Bare vær sikker på at kurset er godkjent av forsikringsselskapet, og kostnaden av kurset oppveier ikke rabatten.

Hold gode karakterer. Dette betyr nesten alltid at du må opprettholde et minimumsklasse gjennomsnitt på 3,0 (B) eller bedre. Men det har flere fordeler.Ikke bare vil det gjøre det mulig for deg å dra nytte av gode studentrabatter, men det vil også hjelpe deg med å komme inn på en god høyskole eller en høyere utdanning, eller til å lande en god jobb etterpå.

Endelige tanker om å få den beste forsikringen som ung driver

Pass på å sammenligne butikk. Du bør gjøre dette jevne mellomrom uansett.

Men å legge til en ung person i din familiepolitikk er en hendelse som burde utløse en handlebonus. Den ekstra sjåføren betyr at du betaler en høyere premie på den overordnede politikken. Det er den aller beste grunnen til å begynne å handle.

Noen ganger kan du bare få et solid tilbud fra en konkurrent nok til å motivere din nåværende leverandør til å komme opp med en lavere premie.

Når blir bilforsikring rimeligere for unge drivere? Du regnes generelt for å være en høyere risiko frem til en alder av 25. Etter det kan du forvente at bilforsikringspremiene dine vil redusere.

Bare ikke forvent at nedgangen skal skje plutselig. Dessverre skjer økt plutselig, men nedgangen er vanligvis innfaset - sakte!

Men det kan være noen frelse på kort sikt. Jo lenger du kjører, og går uten en feilulykke eller flytte brudd, desto større er sannsynligheten for et premium-kutt.

Det er selvsagt ingen garantier. Men siden bilforsikring er en stor utgift for unge, er det alltid verdt å gjøre alt for å redusere premien.

Skrive Inn Din Kommentar