Banker

Få en safe

Få en safe

Jeg tenkte på å få en safe i dag, og ønsket å dele med deg noen av mine tanker om det. Jeg liker ideen om å ha en sikker boks et sted utenfor mitt hjem. Jeg anser det som en sikkerhetskopi hvis noe skulle skje (som en brann). Jeg liker også ideen om at det er sikkert.

Her er noen fordeler og ulemper jeg har satt sammen, og jeg vil elske dine endelige tanker på slutten.

Fordeler med et depositum

Den største fordelen med en safe er at den er sikker. Det er sannsynligvis et av de sikreste stedene som en person i det offentlige kan lagre noe. Utover det er det heller ikke i huset ditt. Ved å være i et sekundært sted, minimerer det noen risiko, som brann.

Noen ting jeg vil vurdere å lagre i safeen inkluderer:

  • Sjeldne mynter
  • Smykker
  • Irreplaceable Dokumenter (inkludert gamle familiebilder)
  • Aksjesertifikater
  • Forsikringspolitikk
Jeg ville tenke på en safe som noe som et trygt i huset mitt. Bortsett fra at et trygt ville koste $ 500 + dollar, og safeen ville bare koste omtrent $ 35 / år ved Wells Fargo.

Ulemper med et depositum

Den største con av en safe er bryet med å gå til boksen for å få det jeg trenger. Den fine delen er at det jeg lager det vil bli nødvendig svært sjelden. Jeg ville også måtte gå i banktid, noe som kan være vanskelig hvis jeg jobbet.

En annen bekymring er årlig kostnad, men som jeg nevnte ovenfor, er det bare $ 35 per år. Hvis jeg kjøpte et trygt, ville det ta omtrent 15 år å bryte med seg selv til kostnaden for safeen, og hvis jeg noen gang flyttet, måtte jeg betale for å få trygt flyttet også.

Andre hensyn

En stor hensyn til meg er hvem som har tilgang til boksen, både i dag og hvis jeg dør. Jeg ville trenge å gjøre min kone til en medleier, fordi det ville gi henne tilgang når som helst. Hvis jeg døde, kan ikke banken tillate noen tilgang uten dommerens bestilling. Unntaket er en medleier, som min kone ville være.

Dette er viktig fordi hvis jeg hadde viktige papirer der inne (som en vilje), kan det være vanskelig og dyrt å få tilgang (dommere og advokater ville være nødvendige). Jeg må sørge for at jeg tok skritt for å gjøre det enkelt for alle.

Lesere, hva er dine tanker? Får jeg en safe eller ikke?

Skrive Inn Din Kommentar