Penger

9 måter du kan få betalt for å gå ned i vekt (og endelig holde den oppløsningen)

9 måter du kan få betalt for å gå ned i vekt (og endelig holde den oppløsningen)

Så mange av oss løser - og deretter bryter våre resolusjoner - for å gå ned i vekt hvert nytt år, det har blitt en kulturell vits.

Men hva om du kunne bli betalt for å gå ned i vekt? Ville ha et dollarbeløp knyttet til ditt vekttap innsats incentivize deg å holde fast ved det?

Få betalt for å miste vekt i 2018

Med et mangfold av betalte diettplaner som Weight Watchers, og de ublu priser knyttet til premier gym medlemskap, boutique fitness studioer og fancy trenings klær, miste vekt kan være lettere korrelert med utgifter penger enn å gjøre det.

Men du trenger ikke å bruke massevis av penger for å innlemme treningen i livet ditt. Du kan få treningsutstyret ditt billig hos leverandører som Target og Old Navy, og å åpne frontdekselet for å løpe ut for en løp er alltid ledig.

Enda bedre? Vi fant et overraskende antall måter å få betalt mens de ble i form. Her er ni verdt å prøve.

Sats på deg selv

Klar til å sette pengene dine der munnen din er?

Nei, jeg foreslår ikke en dollarregning diett. Disse programmene og programmene gjør det lettere å ta en liten monetær risiko for å hjelpe deg med å holde fast i dine vekttapsmål - og engasjere din konkurransedyktige ånd.

Deretter får du belønnet på slutten av reisen din. Det lønner seg å oppnå, på flere måter enn en!

1. HealthyWage

Har du et bestemt antall pounds du vil miste - og tilliten til at du får skalaen til å matche? Sjekk ut HealthyWage, hvor du kan gjøre en (sunn) innsats på din evne til å holde fast i planen din.

Slik fungerer det: Du kommer opp med en målvekt og en tidsramme for å oppnå det, og legger du ned noen penger som sier skalaen vil stemme overens med planene dine. Hvis du oppnår målene dine, har du to ting å feire: ditt svelte nye selvtillit, og en heftig prischeck kuttet av HealthyWage.

Vi forteller deg ikke vanligvis om spillmuligheter, men dette gjorde kuttet siden du satser på deg selv. Prisbeløp er avhengig av hvor mye du må tape, hvor raskt du vil gjøre det, og selvfølgelig, hvor mye du satser på.

Spiller med sitt spillgrensesnitt på egen hånd, lærte jeg at jeg kunne få opp til $ 529.41 for å miste 15 pund! Det er omtrent $ 35 per pund, og om en prosent per kalori kutt.

Vil du kombinere monetære incitament med kraften i samarbeid? HealthyWage tilbyr også teamutfordringer - enten med dine offiserer eller en gruppe opprettet av nettstedet hvis bedriften din ikke er om bord.

Forresten er inntjeningspotensialet for lagets utfordringer ganske alvorlig: du betaler $ 25 per måned, i tre måneder, for å delta, og du kan vinne opp til $10,000.

2. DietBet

Et annet godt alternativ for å lage vekttap innsatser er DietBet, som bassenger deltar i lag basert på deres mål.

Velg mellom Kickstarter-planen (miste 4% av kroppsvekten din på 28 dager), Transformerplanen (tapt 10% av kroppsvekten din på 6 måneder), eller bli en vedlikeholder (hold vekten din allerede i 12 måneder ).

Gjør en innsats, og betal enten månedlig eller helt oppe. Deretter deler vinnerne potten - og oppnår treningsmålene til sine drømmer!

Den beste delen om DietBet er det hjelper deg med å bli involvert i et fellesskap av mennesker med lignende mål, som gir både utfordring og støtte. Og siden du kan fortsette å registrere deg i forskjellige planer mens du går frem, står du for å tjene en anstendig del av forandring når du blir sterkere, sunnere og lykkeligere.

3. Pakt

Vil du satse på vaner i stedet for tallet på skalaen?

Selv helsemutter blant oss har av dager hvor de trenger litt mer motivasjon. Hvorfor ikke tjene litt ekstra penger mens du er på det?

Jeg har brukt Pact for en stund, og tjene minst $ 50 per år bare å holde tritt med de sunne vaner jeg (forhåpentligvis) ville opprettholde uansett.

For å delta må du bare laste ned appen og koble din Paypal-konto. Du vil inngå en pakt med deg selv for å slå på treningsstudioet og spore matforbruket ditt et visst antall dager i uken, og Hvis du ikke følger gjennom, betaler du - så lite som $ 5 eller så mye som $ 50 per hendelse.

Men hvis du holder på med dine sunne løfter, vil du tjene litt hver uke - noen få cent eller et par dollar, avhengig av hvor mange aktiviteter du sporer og hvor mange tegn som ikke holdt opp den uken. (Det er hvor $ 5- $ 50 innsatsen går!)

Du kan til og med lage en pakt å spise et visst antall frukt og grønnsaker hver uke. Ta et raskt bilde av salaten eller epleet ditt og motta belønninger hvis samfunnet er enig i det skal telle! Det er riktig, veggiene dine må verifiseres av utenforstående, slik at du ikke kan komme unna med å prøve å hevde at pizza er en grønnsak.

Bekymret fordi du er aktiv, men har ikke et treningsmedlemskap? Ikke bekymre deg: Pakt synkroniseres med programmer som RunKeeper, slik at bevegelsen din betyr noe, uansett hvordan du beveger deg.

Hold styr på - og sett opp kontanter

Å telle kalorier og sporingstrinn hjelper deg med å holde deg selv ansvarlig for dine valg - og gjør det enkelt å se hvilke vaner du trenger for forbedring.

Hvis du planlegger å spore treningen din gjennom digitale apps, vil mange programmer hjelpe deg med å tjene litt ekstra penger! Her er noen.

4. Higi

Den siste gangen jeg var på Publix for å hente resept, slo jeg meg inn for å vente på den halve timen det tilsynelatende tar å sette 10 piller inn i en liten oransjeflaske ... og la merke til at en blodtrykkskiosk satt opp beleilig i venterområdet.

Nysgjerrig, og med tid til å spare, satte jeg seg og festet seg i. 116/76 - og det fortalte meg også puls, vekt og BMI! Jeg ble bedt om å opprette et brukernavn slik at jeg kunne spore mine resultater over tid, og dermed ble jeg en bruker (og fan) av Higi.

Hva jeg ikke vet var at jeg kunne tjene belønninger bare for å holde styr på mine vitaliteter og opprettholde sunne vaner. Noen av disse er veldig sjenerøse - $ 35 mot HelloFresh! Ja takk.

5. Walgreens

Hvis du handler på Walgreens regelmessig, vet du at balansen belønning poeng kan gå langt for å spare penger på nødvendigheter. Hva om du kan tjene enda flere balanse belønninger poeng, bare ved å spore de sunne vanene du holder opp med i år?

Hvis du sporer ditt kaloriinntak med MyFitnessPal, kan du jogger med RunKeeper, eller dine skritt med FitBit, du kan! Sjekk ut alle deres balansebelønninger sunne valgtilbud. De belønner også andre populære beslutninger, som å slutte å røyke.

6. Oppnåelse

Tidligere kjent som AchieveMint, er denne appen så attraktiv, det pleide å være en venteliste.

Med Oppnåelse, kan du synkronisere treningssporingsappene du allerede bruker for å tjene reelle belønninger som Visa gavekort. Heck, du vil sikkert lære om noen nye sporingsprogrammer, siden Achievement støtter over 30 av dem!

Cash In på Fitness du allerede har tjent

Selv om du allerede lever en sunn livsstil, kan du gå glipp av bratte rabatter - og til og med inntjening! Slik kan du maksimere utbetalingen på din hardt vantede fitness.

7. Lær dine sunne måter

Dra nytte av ambisjonen i januar, og lær en håpløs nybegynner ferdighetene som vant deg som rockin 'bod. Bonus: Hvis du trener, er jobben din, vil det være lett å holde pundene av!

Du kan lede en oppstartsleir eller synke litt tid og penger til å bli en sertifisert personlig trener eller yoga instruktør.

8. Få en Sweaty Side Gig

Har du ikke lærergenet? Ikke vær redd! Det er fortsatt svette arbeidsplasser der ute for deg.

Postmates hyrer sykkelentreprenører for å levere varer til kunder i farten, og du får sette dine egne timer.

Liker å komme deg ut? Hvis en tørst etter eventyr er nær hjertet ditt, kan du bli en raftingguide eller stibygger (og du vil også tjene en hyggelig lønn!).

9. Sjekk med din helseforsikring

Når du er på din sunneste, må forsikringsselskapet betale deg mindre ofte. Så det er i deres beste for å holde deg i form!

Mange forskjellige forsikringsselskaper tilbyr treningsmuligheter, fra gym medlemskap refusjoner til dispensasjoner for kommersielle diett planer.

For eksempel tilbyr BlueCross og BlueShield eksklusive helse relaterte avtaler til sine medlemmer gjennom Blue365, slik at du kan spare penger på varer og tjenester som holder deg frisk og aktiv. Humana Go365-programmet belønner dine smarte valg med 10% sparing av sunne produkter på Walmart.

Den som er forsikringsselskapet ditt, gi dem en ring og se hva de kan tilby deg for å leve en sunn livsstil.

Få motivert og få det til å fungere!

Nøkkelen til å nå noe mål er å skape ny oppførsel - og opprettholde dem. Du har hørt det før, men det er sant: Vekttap krever en livsstilsendring, ikke bare en hurtigreparert diett.

Ved å knytte penger til dine nye sunne vaner, er du mer sannsynlig å holde dem oppe. Fitness er en stor belønning i seg selv, men ekstra inntjening er definitivt en god grunn til å bli på vognen!

Jamie Cattanach er freelance skribent og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar