Liv

Menns helsemessige forhold: Her er enkle måter å få frisk denne Movember

Menns helsemessige forhold: Her er enkle måter å få frisk denne Movember

Det er november, noe som betyr kaldt vær, gresskar-krydret alt og strålende mustachioed menn som går på gata.

Det er riktig, det er offisielt Movember, når menn i alle aldre avsatt deres razors for å øke bevissthet og penger til en rekke menns helseproblemer.

Nå kan jeg ikke vokse en bart, så november er en spesielt tung måned for meg. Men for Movember Foundation, betyr det millioner av dollar som går mot forskning innen prostata kreft, testikkelkreft, selvmordsforebygging og mental helse.

I fjor, nonprofit hevet mer enn $ 16 millioner i USA, med ca $ 12,2 millioner går mot programmer og bevissthet.

Mens du bør helt vokse en mustache (hvis du kan) og donere til årsaken, bør du også ta en titt på din egen helse og velvære.

Her er noen billige måter å sørge for at du blir frisk denne Movember.

1. Få skjermet denne Movember for å sikre din langsiktige helse

Prostata og testikulær kreft er dødelige sykdommer som påvirker tusenvis av menn hvert år. Og du trenger ikke å ha den beste helseforsikringen eller mye penger for å hindre dem.

Du kan gjøre en avtale på ditt lokale Planned Parenthood Health Center for en billig screening for sykdommene. Hvis du har en primær lege, kan du også gjøre det enkelt gjennom dem.

2. Flytt i Movember med disse billige treningsøktene og rimelige treningsstudioer

Trening gjør mer enn å hjelpe deg å holde deg frisk, vokse de musklene og gå ned i vekt. Når jeg ikke trener, påvirker det min fysiske og mental velvære.

Hvis du er en treningsrat, som ser etter en billigere måte å pumpe på, kan du sjekke ut vår omfattende liste over beste treningssentre for å passe budsjettet ditt.

Hvis du er mer tilbøyelig til å unngå jern, kan du løpe, gå eller svømme deg til en sunnere livsstil. Du kan også prøve Zumba eller yoga, eller du kan til og med bygge ditt eget treningsstudio for $ 100.

3. Kontroller din seksuelle helse i Movember

Stopp snickering. Din seksuelle helse er like viktig for ditt generelle velvære som noe. Det er derfor du burde få testet for seksuelt overførbare infeksjoner denne Movember.

Prøv et Planned Parenthood helseklinikk, hvor du kan bli testet i glidende skala basert på inntekt og andre faktorer.

Hvis du kvalifiserer for Medicare Part B, er du kvalifisert for visse STI-testing en gang i året.

Du kan også sjekke med Centers for Disease Control for å finne et testingssenter i nærheten av deg.

4. Movember handler om mental helse, for

Gutter har en tendens til å unngå å snakke om mental helse, men Movember Foundation har spesielt vektlagt bevissthet om mental helse og selvmord blant sine mål.

Her er ni måter å få gratis eller billig mental helse omsorg hvis du ikke har forsikring.

Blant dem er treningsklinikker, som vanligvis er en del av universitetene. De belaster deg på en glidende skala som kan være så lav som $ 0.

Det er alltid internett, hvor du kan finne ressurser på angst og depresjon og OCD, samt behandlinger for dem.

Disse tipsene bør holde deg i tiptop form denne måneden og utover. Men vi kan ikke hjelpe deg med den faktiske uttalen av "Movember" - klippe eller muh? Vi er clueless.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han vil gi Movember et annet skudd, men vil nok tilbringe november med litt rart ansiktshår.

Skrive Inn Din Kommentar