Liv

Her er hvorfor 81% av 25-34 år gamle ikke planlegger å kjøpe hjem noen gang snart

Her er hvorfor 81% av 25-34 år gamle ikke planlegger å kjøpe hjem noen gang snart

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt, han er på vår favorittmynt.

Leie vs. å eie et hjem ... som er bedre for lommeboken din?

Jeg er en årtusen med en jevn jobb, og som mange av mine kolleger, flyttet jeg hjem igjen etter college.

Jo, jeg har planer om å flytte ut "snart", men jeg vil ta deg tid til å vurdere mitt neste skritt - og hva er det smarteste.

Selv om jeg ser på ledige utleie, oppfordrer foreldrene meg til å vurdere å kjøpe et hus på et tidspunkt.

Egentlig er det månedlige boliglån det samme som å leie i mitt område, om ikke mindre. I tillegg vil jeg investere pengene mine, i stedet for å kaste det på en utleier.

Men jeg trenger litt hjelp med en forskuddsbetaling, og kredittpoengene mine er fortsatt ganske unge, så jeg vet ikke hva det vil bety for boliglånet mitt. Jeg har også engasjementspørsmål - og jeg er en forferdelig handywoman.

Jeg er ikke den eneste som møter conundrum. Credit Sesame nylig undersøkte 1000 forbrukere om boligoverkommelighet og resultatene er like for andre i min alder.

Hvem eier boliger?

Det er ingen overraskelse homeownership er mer populært blant eldre publikum.

Omtrent 60% av respondentene 65 og eldre eier et hjem, høyere enn noen annen aldersgruppe.

På den andre enden av spekteret eier ikke 50% av 18- til 24-åringer. Av de på den "eldre" slutten av den tusenårige generasjonen (25- til 34-åringer), eier 34% ikke et hjem.

Enda flere: I 18-å-24-alderen rapporterer 84% av respondentene ikke noen planer om å kjøpe snart. Av de 25- til 34-åringene sa 81% at de ikke har noen umiddelbare planer.

Her er hvorfor folk ikke kjøper hjem

Credit sesam rapporterer at nesten halvparten av de mellom 18 og 34 år sier at de ikke eier et hjem fordi de ganske enkelt ikke har råd til det.

Den vanligste årsaken til at de ikke har råd til et hjem, er fordi de ikke har nok penger til en forskuddsbetaling. Den nest vanligste årsaken er bare "husene er for dyre der jeg bor."

En annen grunn? Folk som ikke har råd til å kjøpe et hjem sier at det er fordi deres kredittpoeng er for lave for å sikre et boliglån (13% av 18- til 24-åringer og 22% av 25- til 34-åringer).

Andelen av folk som sa at de ikke vil kjøpe et hjem på grunn av sin dårlige kreditt score forblir på en konsekvent 24% for de 35 til 64.

Hvordan finne ut om du kan gi råd til å kjøpe et hjem

La oss hoppe tilbake til dette boligsøket jeg er på.

Jo, jeg kan se estimerte månedlige boliglånsbetalinger på Zillow, som virker lovende for budsjettet, men jeg vet at det bare er begynnelsen. Jeg vil også ha en forskuddsbetaling - og hva betyr det?

Hvis du føler deg like clueless som meg, vil du sjekke ut kredittpoengene dine og din hjemme-kjøpekraft.

Jeg bruker Credit Sesame for dette, som er gratis.

Når du har angitt informasjonen din, vil du kunne se kredittpoengsummen din, så vel som din hjemme-kjøpekraft. Jeg kan tilpasse postnummeret mitt, lånebeløp, prosent ned og lånetype. Hvis jeg kvalifiserer for noe lån, lister Credit Sesame dem for meg.

Kortlånsfunksjonen lar meg spille med kjøpesum, nedbetalinger og månedlige utbetalinger basert på postnummer og årlig inntekt.

Din sving: Leier du? Hva er grunnen til at du ikke kjøper et hjem?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt, han er på vår favorittmynt.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar