Penger

Oprah droppet mikrofonen på trakassering på arbeidsplassen i sin Golden Globe-tale

Oprah droppet mikrofonen på trakassering på arbeidsplassen i sin Golden Globe-tale

Kvinner i Hollywood fortsetter å bruke sine plattformer for å snakke mot seksuell trakassering på arbeidsplassen.

I forrige uke skrev vi om Time's Up-bevegelsen med hundrevis av kvinner i underholdningsbanding sammen for å støtte kvinner fra andre næringer som opplever seksuelt misbruk på jobben.

Oprah Winfrey er aksept tal på Golden Globes Søndag er et annet eksempel på en sterk kvinne som låter stemmen sin til kampen.

"Jeg er spesielt stolt og inspirert av alle kvinnene som har følt seg sterk nok og bemyndiget til å snakke og dele sine personlige historier," sa Oprah og aksepterte Cecil B. DeMille-prisen for fremragende bidrag til underholdningsverdenen. "Men det er ikke bare en historie som påvirker underholdningsbransjen. Det er en som overgår enhver kultur, geografi, rase, religion, politikk eller arbeidsplass. "

Oprahs Golden Globes-tale anerkjente de utallige navngitte kvinnene som har opplevd misbruk på jobben fordi de "hadde barn å mate og regninger for å betale og drømme å forfølge."

Hun sa at tiden er oppe for mennene som misbruker sin makt til nåde for de kvinnene, og hun gleder seg til den nye dagen i horisonten "når ingen noensinne har å si" meg også "igjen."

Oprahs Golden Globes-tale oppfordret kvinner til å snakke ut mot urettene de møter i deres liv.

"Det jeg vet sikkert er at å si sannheten din er det kraftigste verktøyet vi alle har," sa hun.

Jeg håper de millioner som så på, tweed og delt Oprahs tale, virkelig omfavner denne meldingen.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar