Mat

Einstein Bros. vil gjøre deg til en morgenperson med bestikkelse av gratis mat

Einstein Bros. vil gjøre deg til en morgenperson med bestikkelse av gratis mat

Du vet lyden din stovetop gjør når du åpner himmelens porter med en spatel og noen strimler med svinekjøtt?

Jeg snakker om sizzle, pop og crack av stekebacon. Du vet det lyden. Jeg vet du gjør. Og jeg vet at det er det eneste som får deg ut av sengen på søndager.

Hva om du ikke behøvde å vente til søndag for å få den åndelige oppvåkning? Kan det være nøkkelen til å ha det søndagens funday-følelse hver dag? Ville det være kur for din mandag blues?

Einstein Bros. Bagels tror det. Og det har kommet opp med en av de mest unike måtene vi noen gang har hørt om å få rumpa i utstyret - og fylle magen din - om morgenen gratis.

Slik får du gratis mat fra Einstein Bros.

Einstein Bros. ønsker at alle skal være en morgenperson. Den enkleste måten å gjøre det på? Få folk til å laste ned en ringetone av deres favoritt morgenlyder, som bacon sizzling, egg steking, en hane crowing eller kaffe brygging, og gi dem en freebie i retur.

Jeg har sett mange freebies, men jeg har aldri sett en helt slik ut.

For å laste ned MP3 av din favoritt morgenlyd, gå til Einstein Bros oppfølgningsside for å gjøre ditt valg. Etter at du har klikket på en, vil det be deg om å skrive inn e-postadressen din. MP3 vil bli sendt til din e-post, sammen med en kupong for et gratis egg sandwich med ethvert kjøp.

YUM.

Ifølge Delish inkluderer kupongen Einsteins to nye smørbrød: The Cheesy Wakin 'Bacon og No Yolk.

Jeg vet ikke om deg, men dette ville gjøre meg til en morgenperson på kort tid.

Her er det bedre morgen!

Kelly Anne Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar