Liv

Ikke la Bedbugs Bite: Følg disse 5 reisetips for en trygg tur

Ikke la Bedbugs Bite: Følg disse 5 reisetips for en trygg tur

De er skumle. De er crawly. Og du er bundet til å møte de små skadedyrene når du reiser på et budsjett.

Veggedyr.

De kan ikke spre sykdom, men U.S. Environmental Protection Agency og Centers for Disease Control and Prevention vurderer de små buggerne et folkehelse skadedyr. Og ifølge den innledningen av EPA, er angrepene på vei oppover.

Det er den samme konklusjonen som kommer ut av Orkins årsrapport om bedbug-behandlinger over hele USA. Analysen, som er rangert som Baltimore, Maryland, nr. 1, bemerker at bedbugs ikke kan være helt forhindret, og at kvinner kan legge opp til fem egg om dagen . Æsj!

"De fortsetter å invadere våre hjem og bedrifter regelmessig fordi de ikke er sesongmessige skadedyr og bare trenger blod for å overleve," sa Orkin entomolog Tim Husen i rapporten.

Heldigvis, når du er på veien, er det noen surefire måter å identifisere de 5 millimeter lange critters. Og de vil ikke koste deg en krone.

Bruk S.L.E.E.P. Metode for å sjekke om bedbugs på hoteller

Vi kan ikke garantere at du får et bedre rom, en refusjon eller en medalje, men her er en metode som Orkin har anbefalt for å oppdage bedbugs når du reiser. Tenk bare på hva du ikke vil kunne gjøre hvis rommet ditt er infisert: sove.

Vel, teknisk er det S.L.E.E.P., og her er hvordan du bruker det under din neste tur.

undersøkelse

Sjekk ut rommet du vil bo i. Du finner blekkfargede flekker fra flekker på madrassenes sømmer, bak hodegjerde eller på møblene hvis en infestasjon raser. Du kan også finne røde flekker hvor sengebugger har blitt knust, 1 millimeter egg eller små gule skinn fra shedding.

Å, og ikke å nevne de levende sengene selv. Og hvis du våkner med et kløende rødt utslett, er det et sikkert tegn på at du var en søtebarns snack den kvelden.

Løfte

Plukk opp madrassen, boksfjæren og andre møbler for å se etter de flekkete tegnene på bedbugs. Hvis det er noe løs tapet, løft det opp for å sjekke om critters, så vel.

Hev

Løft bagasjen din! Hold disse posene vekk fra gulvet og veggene for å unngå å bringe hjem uønskede stowaways. Badet og motstanden er de beste stedene å forlate ting.

Undersøke

Når du pakker opp til hjemmet, må du undersøke bagasjen nøye for å sørge for at du ikke har blekklignende flekker fra en angrep.

Plass

(OK, dette er en slags strekk for akronym.) Legg alle tørketrommelsklærne i tørketrommelen på høyeste innstilling i 15 minutter når du kommer hjem. Det vil sprenge de små buggerne til insekthimmelen.

Og hvis S.L.E.E.P. Metoden er for mye å huske, EPA har et kort du kan skrive ut og ta med på noen tur til å jogge minnet ditt.

Nå ha en god natt, sov godt og ikke la bedbugs bite!

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. I tredje klasse ble han en offisiell junior entomolog, noe som betyr at han er en rar som egentlig liker bugs.

Skrive Inn Din Kommentar