Investere

Skulle du virkelig fullføre en 401 (k) Rollover når du slutter?

Skulle du virkelig fullføre en 401 (k) Rollover når du slutter?

Nylig forlot jeg arbeidsgiveren min på fire år, og en av de mange tingene jeg måtte vurdere var hva jeg skulle gjøre med min 401 (k). Jeg skjønte aldri hvor mye arbeid det var å forlate jobben din: Jeg måtte finne ut hvilken dag jeg skulle slutte på, hva skal jeg gjøre med min 401 (k) og HSA, og jeg måtte til og med få ny helseforsikring.

Selv om jeg startet karrieren min med bidrag bare opp til selskapets kamp, ​​sørget jeg for å øke bidraget mitt hver gang jeg fikk en økning eller fortjenesteøkning. Etter et par år hadde jeg endelig fått ut kontoen min, og etter fire år hadde jeg et ganske betydelig beløp som ventet på meg.

Når jeg forlot jobben min, planla jeg alltid å overføre pengene mine til Vanguard hvor jeg holder Roth IRA. Men da det var på tide å gjøre det, følte jeg at det var noen ting jeg ikke vurderte. Jeg har bare jobbet for ett selskap siden jeg ble uteksaminert, så alt dette var nytt for meg.

Jeg har lest om rollovers og hvordan de fungerer og det grunnleggende virket ganske enkelt. Du har muligheten til å overføre 401 (k) til en IRA med et annet selskap, rulle det over til den nye 401 (k), eller la den være hos din nåværende arbeidsgiver. Med rollover-alternativet kan du enten beholde det som en tradisjonell IRA eller rulle den over til en Roth IRA og betale skatt på konverteringen (yikes!).

Min 401 (k) plan var virkelig bra

Jeg visste at jeg ikke ville konvertere til en Roth siden jeg måtte betale skatt. Og fordi jeg jobbet for et topp Fortune 500-selskap, var min 401 (k) plan ganske solid. De hadde et bredt utvalg av valg og ultra lave avgifter. Selv om det var en månedlig $ 2,55 konto vedlikeholdsavgift, det utgjorde bare en ekstra kostnad på 0,03% på en $ 100.000 portefølje.

Hvis min gamle plan hadde hatt høye avgifter eller dårlige / dyra investeringsvalg, ville jeg definitivt ha rullet det over, men å ha en god 401 (k) plan gjorde beslutningen mye tøffere (så lenge jeg holdt $ 1000 i kontoen, kontoen ville forbli aktiv).

Gjør en IRA Rollover det enklere?

På overflaten ser det ut som en god idé å ha alle pensjonskontoene på ett sted, men det er et par ting å passe på når man konverterer en 401 (k). Hvis inntekten din vil være høy nok i fremtiden for å utelukke deg fra Roth-bidrag, vil du da holde en tradisjonell IRA eliminere Roth-alternativet bakover for deg. Siden skattelov ikke tillater personer med inntekt over et visst beløp å bidra til en Roth IRA eller trekke fra tradisjonelle IRA-bidrag, er de tvunget til å gjøre det som kalles en bakdør Roth.

Siden det ikke er noen inntektsbegrensning ved å konvertere til en Roth, krever bakdør Roth-strategien at investoren skal foreta ikke-fradragsberettigede IRA-bidrag og deretter konvertere dem til en Roth. Hvis du har en stor tradisjonell IRA som ligger rundt, vil denne bakdørsmetoden ikke fungere siden ikke-dedutible og fradragsberettigede bidrag blir alle behandlet som en enkelt konto. Dette er kjent som pro-rata-regelen, og det hindrer i utgangspunktet deg fra å gjøre en bakdør Roth hvis du har en tradisjonell IRA i ditt navn.

En mindre ting å passe på er at hvis du noen gang trenger å låne fra din IRA, vil du bare kunne gjøre et 60-dagers lån. Men med noen 401 (k) planer har du ofte lov til å låne for mye lengre perioder, selv etter at du forlater selskapet.

IRA Rollovers er stor virksomhet

Selv om det ville være fint å rulle over min 401 (k) til Vanguard, tilbyr de ikke noe i form av overgangsbonuser. Bedrifter som Fidelity og TD Ameritrade tilbyr opptil $ 600 (for kontosaldoer over $ 250.000) bare for å rulle over 401 (k). Deres midler kan ikke være like billig som Vanguard, men de er ikke så langt unna.

En ting å passe på er imidlertid at noen av disse selskapene krever store avgifter for å lukke IRA. Jeg har fortsatt $ 200 igjen i en TD Ameritrade Roth IRA fordi jeg nekter å betale $ 150 for å lukke kontoen min. Jeg vet ikke om jeg vil anbefale å rulle over til et av disse selskapene, men bonusene gjør det definitivt fristende.

Hold det der det er

Til slutt bestemte jeg meg for å holde min 401 (k) der den er akkurat nå. Jeg har ikke noe bråttom for å få det ut av det og komplisere livet mitt. Selv om jeg nå har to 401 (k) s når jeg finner en ny jobb, hvis den nye ender opp med å være like, kan jeg bare rulle den der borte. Jeg vet ikke sikkert om min nye 401 (k) aksepterer rollovers før jeg får en ny jobb og ser på planen deres.

Problemet med å rulle over 401 (k) er når du gjør det, du kan aldri sette det tilbake på nøyaktig samme sted. Til tider gjør regjeringen ikke det lett å spare penger for pensjonering, så det er opp til deg å vite alle regler og forskrifter. Til slutt, hvis din 401 (k) er en god plan, kan det være i din interesse å holde det der og holde alternativene åpne.

Har du noen gang gjort en 401 (k) rollover? Hva ville du gjøre i denne situasjonen?

Skrive Inn Din Kommentar