Banker

5 Livsmiljøer du bør være økonomisk forberedt på

5 Livsmiljøer du bør være økonomisk forberedt på

Er du økonomisk rustet til å nyte hvert trinn i livet ditt når det utfolder seg? Kan du ærlig råd til de vanlige forekomster av ting som ekteskap og kjøpe et hjem til pensjon og til og med døden? Har du tenkt så langt fremover? Hvis du er ærlig med deg selv, er du ikke i nærheten av deg klar for disse hendelsene i livet ditt. Selv om du ikke kan forberede deg på alle forhold som kan presentere seg i livet ditt, er det trinn du kan ta for å sikre at hvis og når det skjer ... er du økonomisk forberedt på å ta vare på den.

Bryllup (ekteskap)

Ifølge CNN Money, kan de gjennomsnittlige bryllupskostnadene for 2015 være oppover på $ 30.000. Er du og din ektefelle å være økonomisk forberedt på dette? Selv om du har tenkt å skalere tilbake på noen av disse kostnadene, må du vite hvordan du skal tildele midlene. Selvfølgelig er det flere måter du kan gjøre dette på:

 • Motta gaver fra kjære - Selvfølgelig er dette alternativet gratis og klart, men du må bestemme hvor mye av en lommekostnad du vil ha etter å ha mottatt en gave fra de som er villige til å finansiere din store dag.
 • Få et lån - Noen mennesker har ikke pengene til å betale for bryllupet og som sådan bestemmer seg for å ta ut et lån og tilbakebetale det på månedlig basis.
 • Spare penger - Hvis din lommekostnad er mye etter å ha mottatt gaver fra kjære og du ikke ønsker å skaffe et lån, vil det eneste andre alternativet være å spare penger før du har nok til å ha råd til bryllupet.

Kjøper et hjem

Å kjøpe et hjem kan bli ganske kostbart. Som huseiere vil du være ansvarlig for ting som inkluderer boliglånsutbetalinger, huseiers forsikringsutgifter, eiendomsskatt, verktøy, samt vedlikehold og vedlikehold av eiendommen. Det finnes måter du kan forberede deg på å kjøpe et hjem med:

 • Forbedre kredittpoengene dine - Dette vil åpne dørene for flere hjemmekjøpsprogrammer og spare deg også penger på de totale kostnadene for boliglånet ditt.
 • Sparer penger - Hvis boligeiendom er noe du vil ha, men ikke har råd til, er det alltid muligheten til å leie et hjem og spare til du har råd til å kjøpe en.
 • budsjettering - En del av sparing mot din evne til å kjøpe et hjem vil innebære behovet for å budsjett tilsvarende.
 • Regjeringsprogrammer - Det er en mengde regjeringsassisterte villaeiere programmer der ute som du kan dra nytte av. Slike programmer kan tilby deg fordeler som inkluderer en mindre forskuddsbetaling, hjelp med avsluttende kostnader og andre økonomiske bonuser som kan hjelpe deg med å rådføre deg med hjemmet ditt før.

Avhengig av barnets høyskoleutdanning

Forutsatt at du har barn, vil de på et tidspunkt trenge økonomisk hjelp til å betale for sin høyskoleutdanning. Det er flere måter du har råd til barnets høyskoleutdanning som inkluderer:

 • Stipend, Stipendier - Barnet ditt kan være i stand til å søke om visse stipendier eller stipendier som vil betale for en del eller alle deres pedagogiske behov - gratis.
 • 529 planer - inntekt på kontoen din vokser skatt utsatt, og uttak er unntatt fra føderale inntektsskatt så lenge pengene brukes til kvalifiserte høyere utdanningskostnader.
 • lån - Studielån er absolutt et alternativ hvis du ikke har råd til å betale ut med lomme med en gang. Det finnes flere typer studielån, hver med sitt eget sett med tilbakebetaling retningslinjer.
 • Savings - Lagre selvfølgelig er det beste alternativet når det gjelder å gi høyskoleutdanning for barnet ditt. Jo før du begynner å lagre mot utdanningen, desto mer har du en gang, det er faktisk tid for dem å gå på skole.

Retirement

Når du er 20 år gamle sjanser, tenker du ikke på hvordan du har råd til å leve når du er 65 år gammel. Det er flere måter du kan forberede på pensjonering, inkludert:

 • Arbeidspensjon og 401K - Hvis du er ansatt av noen som tilbyr pensjoner eller 401K kontoer, kan du bruke disse pengene til å betale for pensjonering.
 • Personlig pensjonskonto - Du kan velge å få en ekstra pensjonskonto der du sparer ekstra midler til hver måned.
 • rikket - Hvis du ikke klarer å lagre riktig, men har et arbeidspensjonert pensjonskonto, kan du leve av disse midlene ved å holde deg på et strengt budsjett.

Død

Ingen ønsker å planlegge for døden, men dessverre er dette en begivenhet i livet som vi ikke kan unngå. Her er noen måter du kan gjøre dette på:

 • Livsforsikring - Å skaffe en livsforsikring vil gi dine overlevende kjære en mengde penger til å betale for sluttutgifter
 • Forskuddsbetalingskontoer - Noen begravelseshjem tillater deg å betale for din endelige utgift mens du er i live. Disse regnskapene vil ta bekostning av dine kjære.

Får hjelp

Det er reell verdi i forberedelse. I stedet for å vente på at disse hendelsene skal forekomme, kan du proaktivt opprette en økonomisk glidebane med en finansiell planlegger. TrueNorth Wealth, et verdipapirforetak basert i Utah, antyder at det er enorm verdi i møte med en finansiell planlegger. "De fleste innser ikke hvor mange bevegelige deler det virkelig er i deres økonomiske liv", sier Joseph Griffin, COO på TrueNorth Wealth. Med de fleste klienter vurderer de vanligvis følgende:

 • Gjør du fornuftige beslutninger med dollar før og etter skatt
 • Er din overordnede pensjonsplan på tempo
 • Er midlene innenfor din 401k eller SEP IRA kongruent med dine økonomiske mål
 • Betaler du mer i skatt enn du trenger
 • Vil du ha den inntekten du ønsker ved pensjonering
 • Vet du hvordan du maksimerer din Social Security Benefits strategi
 • Gir din forsikringsplan (er) tilstrekkelig, men ikke overdreven dekning
 • Er din eiendom planen tilstrekkelig lagt ut

I hovedsak kan finansielle rådgivere hjelpe deg med å evaluere dine aktuelle omstendigheter effektivt, ta mer informerte beslutninger og sette deg opp for økonomisk suksess.

Ikke sikker på hva formueforvaltningen er? Du kan lese mer om wealth management på deres hjemmeside.

Du vet aldri hva livet kan kaste deg, men det er noen milepæler eller omstendigheter du er klar over. For å forhindre at økonomien går fra haywire, er det alltid best å planlegge fremover. Ved å vurdere omstendighetene dine, skape et realistisk budsjett og lagre tilsvarende, vil du være i en bedre posisjon til å håndtere alt livet kaster deg. I tilfeller hvor du ikke er sikker på hvordan eller hvor du skal begynne, er det best å jobbe med en finansiell rådgiver.

Skrive Inn Din Kommentar