Penger

7 Holiday Tradisjoner som redder familien vår nesten $ 600 hvert år

7 Holiday Tradisjoner som redder familien vår nesten $ 600 hvert år

Desember er min favorittmåned: årstid når familien min trekker seg nær og deltar i morsomme ferietradisjoner.

Vi feirer jul, og min mann, Daniel og våre to barn (Penelope, 3 og 18 måneder gamle Georgia) nyter ferien så mye som jeg gjør.

Det er spennende å introdusere små barn til høytiden. Hvert år føles frisk og nytt for dem, og du kan se det på deres ansikter! Som foreldre dokumenterer og husker vi tradisjonene vi oppretter i vårt hjem.

Det er lett å bli stresset som ferien tilnærming, med høye forventninger og sterkt annonsert salg i hver butikk. Familien vår har valgt å ikke tillate at våre feriebriller blir diktert av antall gaver under treet, eller mengden penger på bankkontoen vår.

I stedet tar vi del i sparsomme tradisjoner i desember for å skape lykkelige livslang minner.

Her er noen av våre favorittbesparende tradisjoner.

1. Baking Our Favorite Cookies

Å kjøpe bakevarer er dyrt, mens det er ganske billig å lage eget. I løpet av desember, mel og sukker er til salgs på vår lokale Walmart, så lager vi også opp resten av året.

Vi pleier å tilbringe en helg i måneden baking og dekorere favorittkakene våre sammen.

Shortbread cookies er lette å lage, og barna våre elsker å hjelpe med å blande deigen, kutte ut morsomme former og dryss på dekorasjoner.

Vi kjøper flotte containere på dollarbutikken og gir grupper av informasjonskapsler til familie, venner og naboer som hjemmelagde gaver.

Penger brukt: Mindre enn $ 25

Penger lagret: Omtrent 15 gaver på $ 10 hver gave, for totalt $ 150

2. lage håndlagde ornamenter

En av mine favorittferdestradisjoner gjør saltdeig ornamenter. Vi elsker dette enkel og enkel oppskrift som bruker vanlige kjøkkenredienser, som mel og salt.

Vi lager alltid noen pyntegjenstander for å henge på treet vårt, men vi redder de fleste av dem for de spesielle menneskene i våre liv, og bruker dem som gaver til besteforeldre, tanter og onkler og barnevernsleverandører.

Penger brukt: $0-$10

Penger lagret: Om 10 gaver på $ 25 hver gave, for totalt $ 250

3. Hosting et ferieåpent hus

Helligdagene tilbyr alltid mange arrangementer og fester.

Så mange, faktisk, at det ofte er vanskelig å koble med venner og familie når alle har så mye på gang.

Så, vi planlegger å være vert for et tidlig desember "Holiday Open House" for å få kontakt med alle før den travle sesongen begynner. Og, denne samlingen kan fungere uansett hvilken ferie familien feirer!

Alle venner og familie er invitert til å slippe av etter deres bekvemmelighet. Folk tilbyr ofte å ta med en forrett eller drikke, og jeg føler meg vanligvis skyldig og sier ja.

Men denne gangen Jeg aksepterer ethvert tilbud for å minimere kostnadene ved hosting av festen.

Penger brukt: $ 50 eller mindre

Penger lagret: Kostnaden for gass å besøke individuelle venner og familie, og en gave til en annen fest

4. Å si "Ja" til sparsomme gaver

Familien vår har ikke noe problem å si ja til sparsomme gaver. I stedet for å kjøpe dyre nye leker, klær og bøker, handler vi butikkbutikker for å finne de beste tilbudene.

Vi vikler spedbarnsgaver til våre små barn, og er glade for å gi gode gaver til hverandre.

Vi har også funnet noen gode ideer til andre resirkulerte og hjemmelagde gaver her.

Penger brukt: $ 50 eller mindre for en familie på fire

Penger lagret: Mer enn $ 150

5. Se på våre favorittferiefilmer

Som snø begynner å falle og vi slår på vår koselige peis, føles det bare naturlig å sette på våre favorittferiefilmer.

Vi har Netflix, som tilbyr mange filmer å nyte hele desember.

Vår favorittfamiliefilm er Elf, og vi viser det til en stor begivenhet hvert år. Vi tar tak i våre varmeste tepper, bygger en pute fort og smugler sammen med popcorn og våre favorittferiedrikker.

Penger brukt: $ 5 for popcorn og varm sjokolade, og Netflix tilbyr en gratis, en måneders prøveperiode - eller her er en måte å få Netflix gratis på

Penger lagret: Mer enn $ 30 for å se den nyeste filmen i teatre

6. Frivillig arbeid for en meningsfylt årsak

En av de viktigste delene av høytiden for oss gir tilbake. Det føles godt å vise kjærlighet og vennlighet, og vi deler leksjonen med våre barn ved å ta vare på andre i nød.

Vi frivillig når vi kan, og blir involvert i lokale arrangementer med barna våre. Det kan bety å levere matkasser til familier som trenger, eller hjelpe på en lokal matstasjon.

Uansett hva vi gjør, viser vi våre barn generøsitet er den største gaven.

Penger brukt: $0

7. Dekorere vårt juletre

Min favoritt barndomsferie er å dekorere vårt juletre hvert år. Jeg elsket lukten av friske furu nåler, og graver ut alle våre julepynt fra år tidligere.

Pakking av hvert vev-pakket ornament var som å pakke ut en spesiell, kjent gave. Disse minner kan vare en levetid, og det er derfor å dekorere vårt tre er en spesiell anledning.

Vi er ikke bekymret for å ha et perfekt tre - våre barn ender vanligvis med å henge alle ornamenter i en klynge, og det er vakkert alt det samme.

Vi nyter bare vår tid sammen, med julemusikk i bakgrunnen og varm varm sjokolade i våre krus.

Penger brukt: $0

Din sving: Hva er dine favoritt sparsomme juletradisjoner? Gi oss beskjed i kommentarene!

Brianna Bell er en kone, mor og frilansskribent som spesialiserer seg på artikler om personlig økonomi og familie. Hun har vært omtalt i Globe & Mail, og har blitt referert til som en "tigermamma med personlig økonomi." Du kan finne bloggen hennes på mrsbriannarose.blogspot.com og på Twitter @briannarbell.

Skrive Inn Din Kommentar