Penger

Kjøper et hus? USDA kan gi deg et lån, selv om du ikke er en bonde

Kjøper et hus? USDA kan gi deg et lån, selv om du ikke er en bonde

Å kjøpe et hus kan være skremmende.

Socking unna nok penger for en forskuddsbetaling, velge fra et vell av långivere og lære om den virkelige prisen på hjemme eierskap kunne sende noens hode spinning - og det er på toppen av å finne ditt drømmehus!

Men hvis du er villig til å gi slipp på bylivet, bør du vurdere en utlåner som du kanskje finner overraskende: United States Department of Agriculture.

Hvor kan du leve?

Med mindre du planlegger å holde kyllinger og kyr, eller bo i boondocks, kan du tenke at et lån fra Department of Agriculture ikke vil fungere for deg.

Som det viser seg, Kravet om landlige forhold er ikke så begrenset som du kanskje tror. Sjekk ut kvalifikasjonskartet på USDAs nettsted - mange kvalifiserte territorier er rett og slett forsted, spesielt i nordøst.

Hvordan virker det?

Siktet mot husholdninger med lav inntekt til middels inntekt, USDA lån er et godt alternativ for de med en ufullstendig (eller ikke-eksisterende) kreditt historie. De krever lav (eller ingen) forskuddsbetaling, og du trenger ikke engang å være en første gangs kjøper!

USDA begynte låneprogrammet i 1991 for å stimulere hjemlig eierskap, men siden «landlige» betyr svært forskjellige ting for Massachusetts versus Montana, kan du kanskje bruke lånene mot et hjem i ditt område.

Dessuten har lånene lave renter og tilbakebetalingsperioder på opptil 38 år. Nysgjerrig ennå?

Er du kvalifisert til å motta et USDA-lån?

Det er to typer USDA-lån - Direkte og garantert - med varierende kvalifikasjoner og restriksjoner, men hvis du tjener lavere enn gjennomsnittlig inntekt for ditt område, kvalifiserer du sannsynligvis.

Holly på The Simple Dollar gjør en god jobb å bryte ned forskjellene mellom de to. Her er et raskt sammendrag:

Direkte lån er bare det - lån direkte fra USDA, beregnet til lavere inntekt hjemme kjøpere utgjør 80% av medianinntektene i deres område.

Kvalifikasjonene er litt strengere på denne typen lån. For eksempel må du være uten anstendig, trygg og sanitær bolig.

Garantert lån er anskaffet gjennom en godkjent tredjepartsleverandør og støttet av USDA, og er derfor mer fleksibel.

Du kan kvalifisere selv om du utgjør 115% av medianinntektene i ditt område, og du har lov til å bruke midler til et større utvalg av restaurering og oppgraderinger.

Selv om du ikke er sikker på at du er kvalifisert, kan det være verdt å sjekke. USDA kan gjøre et unntak for deg eller presentere andre alternativer for hjelp.

Hvordan søke

Gå videre til USDAs nettsted og finn et servicesenter i ditt område. Når du finner din kontakt, henter telefonen eller skyt en e-post til å være din homeownership-reise.

Din tur: Vil du gi opp den urbane livsstilen for å score et lån til et mer landlig hjem?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig.

Skrive Inn Din Kommentar