Liv

6 Sjarmerende Halloween kostymer for barn som ikke har en skummelt prislapp

6 Sjarmerende Halloween kostymer for barn som ikke har en skummelt prislapp

Halloween er bare dager unna. Har du plukket ut en drakt til barna dine ennå?

Hvis ikke, trenger du ikke å bli sugd inn i de skummelte prisene på din lokale Halloween-butikk. Du kan sette sammen siste kostymer med en mengde ting du allerede har på hånden hjemme.

Her er seks forslag til enkle å lage kostymer for flere aldersgrupper - og de kommer ikke med skremmende prislapper.

babyer

Gammel person

Det er bare noe super søt om en baby kle seg som en gammel person.

En viktig måte å legge til flere tiår på babyens utseende er med et hode fullt av bomullstvitt hår. For å skape utseendet, fest bomullsbollene på en babyhett med en sterk lim som stofflim.

Ta de mørke linsene av et par baby solbriller for å mocke reseptbelagte briller.

Et antrekk med suspenders, en genservest, en knapp-down skjorte med en bowtie eller en lang kjole med en genser, vil fullføre denne drakten.

Mamma

Denne kostymeideen er mer for utseende enn funksjon, og den er perfekt for de små som ennå ikke kryper eller scooting rundt. Flere mobile mummier kan ende opp med å miste innpakningene sine!

Kle opp barnet ditt i noe hvitt eller nøytralt farget. Løsne toalettpapir eller bandasjeglass rundt barnets armer, ben og torso, og fest endene til kostymen med tape eller medikament.

småbarn

Doktor

Datteren min inspirerte denne kostyme ideen: En av hennes favoritt dress-up valg er Disney Junior's Doc McStuffins!

Du kan enkelt sette dette antrekket sammen ved å kaste en pjokk-størrelse lege jakke over barnas vanlige antrekk og sette et leketøystetoskop rundt hans eller hennes nakke. Ta-da!

Jeg har kjøpt dette settet til datteren min fra Target måneder siden, men barneklæringsstedet My Pretend Place har instruksjoner for en DIY-labjakke og et DIY-stetoskop ved hjelp av en stor hvit T-skjorte, en rød markør, et pannebånd, bånd og følte.

Hvis du går på den kjøpte ruten, må du huske at barna dine kan bruke disse elementene hele året når du spiller dress-up eller tror, ​​så kostnaden er ikke for engangsbruk som mange Halloween-kostymer.

Du kan også bruke denne kostymeidee som inspirasjon og bytte ut legenes utstyr til forskjellige dress-up-elementer barnet ditt allerede har hjemme, for eksempel en brannmannskjole og hatt, en prinsesse kjole og tiara eller hva som helst.

Troll

DreamWorks '2016 filmoppstart av Trolls ga de storhårde skapningene en stor oppgradering fra de magiske nakenhetene jeg husker fra min egen barndom.

Du kan lage en enkel trollkostyme ved å kle deg i en fargerik monokromatisk antrekk eller farge langermet bodybukse med ben - og så får håret til å passe!

Fest lange ark med farget papir (du vet, den typen du bruker i gaveposer) til et pannebånd, samle toppender med gummibånd eller bånd og "håret" skal stå høyt.

Bloggen DIY Inspired har denne mer utførlige versjonen ved hjelp av fargerik tyll og legger til mini-feltblomster.

Eldre barn

zombie

Foreldre, du kan sannsynligvis forholde seg til å føle seg som en zombie en gang eller to (minus hele å spise folk ting). Tid til å vende på skriptet og zombifisere dine kiddoer.

Denne kostymen er flott hvis barna dine har gamle klær på hånden de har vokst opp og du har ikke noe imot å ødelegge. Bonuspoeng hvis du har gammelt utstyr fra sport eller aktiviteter. Tenk: zombie fotballspiller eller zombie ballerina.

For å forvandle ditt kjære barn til et medlem av undead, må du legge til en haug med tilfeldige rips og kutt til et gammelt antrekk. Ikke glem å legge i en sprinkling av falsk blod for ekstra skremmingsfaktor. (God Housekeeping har noen blodige flotte oppskrifter med husholdningsartikler.)

Bruk sminke til å lage et blekt ansikt med mørke sirkler rundt øynene, og ta håret for økt effekt.

fugleskremsel

Denne kostymen er klassisk - og så lett å sette sammen.

Overalls eller jeans og en flanell eller denim skjorte lager basen. Deretter trenger du bare en liten "strå" for å stikke ut arm og benmuffer, nakke og midseksjon.

Firestrimler med gul byggepapir kan fungere like bra som ekte halm - de er også sannsynligvis lettere å få og langt mindre skrapete. Bruk bare sterk limbånd (dobbeltsidig stofftape vil trolig gjøre underverk her) for å feste den falske halmen på innsiden av klærne.

En stråhatt, hvis du har en, ville være et godt tillegg til denne drakten. Bruk rødhudet sminke til å bruke rosenrøde kinn og en eyeliner-blyant for å lage en søm på trekanten for å fullføre denne kostymen.

Gledelig Halloween!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er mor til en liten jente som hun tok hjem fra sykehuset på Halloween noen år tilbake. Hva en godbit!

Skrive Inn Din Kommentar