Penger

Hvorfor Bosses ikke liker å jobbe Fleksibilitet og hvordan å endre sine tanker

Hvorfor Bosses ikke liker å jobbe Fleksibilitet og hvordan å endre sine tanker

Her på The Penny Hoarder, er jeg utrolig takknemlig for å ha en god arbeids fleksibilitet.

Vi har lov til å jobbe eksternt en gang i uken, og selv på de dagene vi er på kontoret, er det ingen innspilling inn og ut for å registrere hvert minutt vi er der.

Vi skriver også ofte om arbeidsfleksibilitet - om det er sjonglere flere gigs, jobber hjemmefra eller loggetid fra et kjølig samarbeidsrom.

En av de største fordelene med fleksibilitet i arbeidet er at det hjelper arbeidstakere med å skape situasjoner der de kan være mest produktive og leve sitt beste liv mens de tjener seg.

Likevel sliter mange arbeidsgivere fortsatt med ideen om fleksibilitet i arbeidet, fordi det adskiller seg fra tradisjonell praksis på arbeidsplassen.

17. oktober merket National Flex Day, en tid for å reflektere over hva det betyr å ha fleksible arbeidsarrangementer. 1 Million for Work Flexibility, et nasjonalt initiativ som støtter fleksibelt arbeid, arrangerte et online-panel hvor fagfolk snakket om dagens status og fremtidige perspektiver på flexarbeid.

Den forandrende tilstanden for fleksibelt arbeid

Brigid Schulte, direktør for Better Life Lab og The Good Life Initiative i New America, sa at i 1990-tallet og tidlig på 2000-tallet ble fleksibilitet sett på som en bolig for kvinner, mødre og omsorgspersoner - et synspunkt som fremdeles eksisterer i dag.

"Det har ført til en ekte følelse av stigmatisering rundt fleksibilitet - at mindre arbeidere vil ta det, eller at fleksibilitet på en eller annen måte betyr mindre arbeid, eller at du er mindre engasjert," sa hun.

Heldigvis, Tidevannet forandrer seg når andre begynner å foreslo for fleksible arbeidsmuligheter.

"Millennials - både menn og kvinner - sier at de vil ha full, meningsfylt liv og full, meningsfylt karriere og være opptatt av å få dem," sa Schulte.

En annen panelist, Andy Cuneo, senior kommunikasjonsleder hos Polycom, snakket også om effekten millennials har på arbeidsplassen fleksibilitet.

"De er de som skal diktere hvordan teknologien vår skal brukes på arbeidsplassen," sa han. "De skal være de som virkelig skal forme måten arbeidsplassen ser ut."

Cuneo sa fremskritt innen teknologi som hjelper folk til å kommunisere og samarbeide vil øke fleksibiliteten i arbeidet og støtte en mer mobil arbeidsstyrke.

Han sa Polycom gjorde en undersøkelse tidligere i år og fant det 83% av tusenårene bruker video samarbeid for å holde kontakten med en kollega, og at 72% liker å ha en arbeidsbalanse på varierte steder.

Utfordringene til fleksibelt arbeid

En av bekymringene noen arbeidsgivere har med fleksarbeid er misforståelsen om at untethering ansatte fra deres arbeidsplasser kan føre til redusert produktivitet.

Det er ganske motsatt, bemerket Schulte.

"Det har vært studier som i visse tilfeller har vist - sikkert i USA - det hvis du har en formell fleksibel tidsplan eller en uformell fleksibilitet under radaren, har den en tendens til å føre til lengre arbeidstimer," hun sa.

Arbeidere blir noen ganger utfordret med å ikke vite når de skal sette et stoppested for seg selv, sa Schulte.

"Ja, fleksibilitet er fantastisk, men det har et reelt potensiale til å føre til arbeidskryp," hun sa.

En annen panelist, Sara Sutton Fell, grunnlegger og administrerende direktør i FlexJobs, sa at mange arbeidere allerede setter i en form for eksternt arbeid - sjekker e-postmeldinger før seng eller jobber hjemme over helgen - som generelt ikke er anerkjent.

En annen utfordring med flexarbeid er at det kan se helt annerledes ut mot forskjellige arbeidere.

"For eksempel har vi ennå ikke oppdaget en måte hvor en sykepleier kan fungere hjemmefra," spøkte panelist Ian Reynolds, direktør for WorkLife og fellesskapsprogrammer i Office of Work, Life and Engagement på Johns Hopkins University and Health System .

I så fall kan fleksibilitet implementeres når det gjelder innstillingsplaner, sa han. Det er ikke en måte å nærme seg flexarbeid.

Hva vil gjøre fleksibilitet mer tilgjengelig for arbeidere?

Panelmedlemmer var enige om at måling av effekten av flexarbeid er viktig fremover.

«Jo mer har vi statistikk ... som vil bidra til å gjøre saken,» sa Schulte.

Sutton Fell sa at FlexJobs og WorldatWork gjennomførte en studie for noen år siden, hvor de intervjuet 350 store nordamerikanske selskaper. De fant det mens Ca. 80% tilbød noen form for arbeidsfleksibilitet, bare 3% spores avkastningen på investeringen.

"Det fremhever et enormt problem med hvorfor arbeidsgivere ikke vedtar arbeidsfleksibilitet lettere, gitt alle fordelene som har blitt snakket om," sa Sutton Fell.

Å ha konkrete data som støtter påstanden om at flexarbeid er bra for virksomheten, kan redusere arbeidsgiverens tøft med å gjøre fleksible arbeidsalternativer tilgjengelig.

Lovgivning kan også være en måte å skape større endring på.

Reynolds minnes om hvordan den føderale regjeringen endret loven om rettferdig arbeidskraft i 2010 for å kreve at arbeidsgivere gir pause tid og plass for ammende kvinner til å uttrykke melk, noe som førte til at Johns Hopkins etablerte over 25 mors rom på sine campus.

"Det var en reell impuls å gjøre dette programmet til en suksess - og det var loven," sa han. "Vi trenger noe sånt for flex."

Sutton Fell ble enige om.

"Vi trenger mer lovgivning når det gjelder fjernt arbeid og fleksibilitet og for frilansøkonomien," sa hun. "Det vil bidra til å adressere [disse] fremtiden for arbeidsplassendringer som skjer."

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar