Penger

Det er en massiv pilotmangel som kommer. Slik får du vingene dine

Det er en massiv pilotmangel som kommer. Slik får du vingene dine

Hvis du elsker å fly og ønsker å bli betalt for å tilbringe dager (og netter) som zoomer gjennom skiene, jobber du med å få mye bedre.

En perfekt storm av omstendigheter utvikler seg i luftfartsindustrien som Eksperter sier at det kan føre til 117.000 ufylte pilotjobber i de neste 20 årene.

En stor gruppe av langvarige piloter er satt til pensjon i de neste årene, og det er ikke nok nye piloter til å erstatte dem alle, ifølge CNN Money.

I mellomtiden kjøper last- og passasjerflyselskaper flere fly for å holde tritt med økte frakt- og reisebehov, men det er ikke nok kvalifiserte piloter til å fly dem.

Selv om behovet for piloter er i ferd med å øke, går antallet personer trening for en pilotlisens.

Hvorfor blir så få mennesker piloter?

Selv om det er vanskelig å si sikkert hvorfor interessen for å bli en pilot er avtagende, foreslår Popular Mechanics årsaken at det er todelt.

Noen næringsinnsidere klandrer den strenge opplæringen og kostnaden av flyskolen, mens piloter selv sier færre piloter blir med i sine ranger fordi lønnen er så lav.

Bureau of Labor Statistics plasserer Medianbetaling for flyselskap og kommersielle piloter på $ 105.720 per år. Andre undersøkelser rapporterer betydelig lavere lønn - rundt $ 20 000 til $ 40 000 per år - for regionale flyselskapets startlønn.

Pilot Mark Vanhoenacker erkjenner at nye piloter sannsynligvis vil møte store skolelån og lave lønninger, men sier at karrieren fortsatt er verdt og at han ikke har angrer.

"I dag, etter 15 år med fly, er jeg en av de få menneskene jeg vet som vil gjerne fortsette å jobbe hvis jeg vant lotteriet," sier Vanhoenacker.

Hva det tar å bli en pilot

Hvis du har en bachelorgrad, bør du vurdere å bli med i Luftvåpenets karrierepilotprogram.

Når USAF-kontrakten din er oppe, vil du kanskje holde en stund lenger for å dra nytte av et bonusprogram som betaler ut til $ 455 000 over 13 år.

Å lære kommersiell luftfart uten å bli med i militæret:

  • Søk om opptak til pilotskole for å tjene din private pilot sertifisering
  • Klasser kan være dyre, så vær sikker på å sjekke inn stipend og stipend
  • Påfør gode studievaner fra første dag fordi du vil lese mye

Når du har fått ditt private pilotbrev, vil din flyskole gå deg gjennom sertifiseringer og testing du må jobbe for et passasjer- eller fraktflyselskap.

Passasjerflyselskaper har sitt eget sett med FAA, flytid og bedriftskrav for å kunne søke om en pilotjobb, så du må se deg om for å finne ut hva som passer godt for dine kvalifikasjoner.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er redd for å fly, så hun har galt respekt for alle piloter som roligt får folk som henne der hun trenger å gå.

Skrive Inn Din Kommentar