Tilbud

Hvis du handler på Old Navy Denne Black Friday, kan du vinne en million dollar - og du vil definitivt spare 50%

Hvis du handler på Old Navy Denne Black Friday, kan du vinne en million dollar - og du vil definitivt spare 50%

Old Navy har laget et navn for seg selv som en one-stop-butikk for hele familien. Legg i søte, komfortable og rimelige design, og du har det jeg kaller en "seier".

På Old Navy Black Friday, oppdager butikken enda bedre tilbud enn normalt.

Klar?

Ta 50% av hele butikken - bortsett fra klaring, forbruksvarer og gavekort.

Det er bare en fangst: Disse avtalene er kun i butikken.

Så kom til Old Navy personlig på torsdag eller fredag ​​for å dra full nytte av deres Black Friday blowout.

Du vil helst komme dit tidlig uansett. Old Navy kjører en søt "Overnight Millionaire" -kampanje. De første 50 shopperne på hver deltakende butikk vil bli inngått i konkurransen for å vinne en storpris med en salgsverdi på en million dollar.

Du trenger ikke engang å kjøpe - bare vær først på linje!

Deal-Stacking Secrets på Old Navy

Vil du spare enda mer denne svarte fredagen? Pass på at du bruker et tilbakebetalingskort å tjene tilbake en dollar for hvert hundre du bruker.

Plus, sjekk Raise for rabatterte gavekort for å kutte bunnlinjen enda mer! Nå er det penny hoarding.

Selv om de 50% rabatte tilbudene bare er tilgjengelige i butikken, er du fortsatt heldig hvis du er en online shopper: Old Navy gjør 40% off-site salg søndag og mandag, og Discover Cardholders vil tjene 10% kontant tilbake på toppen gjennom Discover Deals Shopping Portal.

Nei Oppdag kort? Prøv å handle gjennom Swagbucks å tjene 8% kontant tilbake - sjekk Cashbackholic for mer opptil-minutt-cash back info.

Ok! Du er klar til å redde på gensere, sovebukser og skjerf i massevis. For en fullstendig liste over Old Navy-avtaler, besøk vår spesielle Black Friday-side.

Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar