Penger

Hvordan tjener jeg $ 2000 i kredittkortbonuser i år

Hvordan tjener jeg $ 2000 i kredittkortbonuser i år

Tidligere i år fylte jeg bensintanken min for 43 dollar. På en papirbit i lommeboken, krysset jeg av $ 881 og skrev $ 924.

Når jeg slår $ 1000, fikk jeg en kreditt på $ 300 på American Express visittkortskonto, og så byttet jeg til neste kort. Gratis penger.

Det var ikke den eneste bonusen jeg har mottatt i år. I de første åtte månedene av 2015 ga kredittkortselskaper meg mer enn $ 1800 i bonuser og priser.

Jeg tok inn mer enn $ 1000 i fjor, og målet mitt for 2015 er å tjene $ 2000 i kredittkortbonuser. Hvis du har anstendige kreditt- og organisatoriske ferdigheter, kan du gjøre det samme.

Grunnleggende om kredittkortbonuser

Kredittkortutstedere tilbyr bonuser for å få deg til å søke. Du kan finne disse tilbudene oppført på nettsteder som CreditCards.com.

For å få en bonus, har du vanligvis et utgifterskrav. For eksempel må du kanskje belaste $ 1000 på kortet innen tre måneder for å få en $ 100 bonus.

Normalt får du poeng på en eller flere av følgende måter:

 • Kontantkreditt på kontoen din
 • En innsjekking i posten
 • Gavekort
 • Flybilletter
 • Hotellrom

Hvis bonusen er i form av kontanter, kontokreditt eller gavekort, er forholdet vanligvis 100 poeng per dollar (5000 poeng gir deg en $ 50-setningskreditt eller gavekort, for eksempel).

Noen ganger får du bedre utbetalinger for bestemte innløsningsalternativer, spesielt med reise kredittkort. For hotellrom, er du vanligvis "Eupay", forskjellige mengder poeng i henhold til kategorien hotell.

Selvfølgelig kan du miste alt du får hvis du ender med å kjøpe flere ting enn normalt. Så følg denne regelen:

Møt kravene til utgifter ved kun å bruke kortene dine for kjøp du vanligvis gjør, og betal kortene hver måned.

Begynn med de beste bonusene

Finn de beste kredittkortoppmeldingsbonusene for du.

For å kreve en bonus må du møte utgiftskravene i tidsrammen.

Det er noen triks for å gjøre det, som vi kommer til, men ikke gamble for mye. Hvis du har to måneder til å bruke $ 4000 og ikke er sikker på at du kan sette så mye på kortet, må du ikke søke om det. Finn kort med lavere utgifter og mer tid til å møte dem.

Se på bonus / utgiftskravene for å velge kort og maksimere transporten din, siden du kun kan bruke så mye på kredittkort om et år. For eksempel:

 • En $ 150 bonus for å bruke $ 1000 er et 15% forhold
 • En $ 100-bonus for å bruke $ 500 er et 20% -forhold

Det andre eksempelet er det som skal begynne med (og det er ofte tilbudt av Chase Freedom). Etter at du har fått det at bonus, hvis den andre fortsatt er tilgjengelig, kan du søke.

Eller se etter en annen $ 100-for-$ 500-avtale, så du lager $ 200 totalt for å sette $ 1000 av dine vanlige kjøp på disse kortene, i stedet for bare $ 150, som i det første eksemplet. Se etter kort med beste bonus / utgiftskrav.

Unntaket: Kredittkortselskaper kan avvise søknaden din hvis du nylig har åpnet for mange kontoer (se advarselsseksjonen nedenfor). I så fall vil du gå for de største bonusene for å få det du kan før du maksimerer antall kort du kan søke på.

Spor din utgifter nært

Så snart du møter bruksbehovet på et kort, bør du bytte til en ny. For å gjøre dette må du spore kostnadene nøye.

Jeg holder en løpende sum på en papirbrikke for hvert kort (bare legg utgiftene til summen). Hvis du skriver ned mengden kjøp, og planlegger å legge dem opp senere, kan du oppdage at du gikk $ 500 over kravet, og sløs med gode utgifter du kunne ha brukt til flere bonuser.

Men gå litt over på hvert kort, for å være trygg. Du kan returnere noe du kjøper, noe som kan banke deg under kravet hvis du knapt møtte det.

Spor dine kort og bonuser

For å få mest mulig fordeler, må du bytte fra kort til kort, samle inn en bonus på hver. Perfekt timing vil få et nytt kredittkort i posten dagen du møter bruksbehovet på kortet du bruker. Det vil ikke fungere at vel, men sikte på god timing.

Du må også holde rede på hvilke bonuser du har mottatt. Noen kommer automatisk, mens du faktisk må kreve andre. Legg merke til følgende:

 • Dato du søkte om hvert kort
 • Dato du ble godkjent (det er da klokken starter på brukskravet)
 • Utgiftskravet
 • Fristen for bruksbehovet
 • Eventuelle andre krav (les den fine printen)
 • Innloggingsinformasjonen din for å få tilgang til kontoen din på nettet

Still inn kravet på utgiftskrav to uker før selve datoen, bare for å være trygg. Innkjøp kan bare telle når de legger inn på kontoen din, som kan være noen dager etter at du har gjort dem.

Gjør det riktig, og sporing tar svært lite tid.

Hva får du virkelig?

Slik viser jeg dollarverdien av bonusene jeg får.

Sjekk inn posten

Jeg anser dette som det samme som å få penger.

Statement Credit

Du bruker vanligvis bare et kredittkortoppgave på kortet ditt. Det er lik penger.

Men hvis det bare kan brukes mot visse kjøp (reisekort kan til og med bare gi kreditt mot fly på enkelte flyselskaper, for eksempel) verdsette det på hva du ville ha brukt ellers (se hotellet eksempel nedenfor).

Gavekort

Et kort for et sted du normalt handler på, er lik kontanter. For eksempel har jeg nylig mottatt to $ 100 Walmart gavekort, og vi kjøper dagligvarer der hver uke.

På den annen side hadde min $ 25 kino-kort en verdi på $ 15, fordi uten det ville vi ha gått til et billigere teater.

Hotellrom

Tale disse etter hva du ville betale ellers. Vårt siste gratis rom på Andaz i Savannah, Georgia (ved hjelp av Hyatt-kortpoeng) var normalt $ 239, men vi ville aldri bruke så mye. Vi ville ha bestilt et rom andre steder for $ 100, så det er verdien jeg brukte.

Betal også kredittkortavgift. Jeg liker ikke å betale avgifter, men det er verdt det til tider. For eksempel har mitt Hyatt-kort en årlig avgift på 75 dollar, men vi får en gratis natt hvert år pluss mer for poengene som akkumuleres.

Selvfølgelig foretrekker jeg kontanter eller direkte ekvivalenter, som legger opp til $ 1 276 av $ 1,466 jeg har mottatt hittil i år. Det inkluderer tilbakebetaling i tillegg til tilmeldingsbonuser.

Triks og tips for å maksimere kredittkortbonuser

Den grunnleggende rutinen for å få bonuser er å søke om de beste kortene og bytte dem ut når du møter kravene. Men her er noen ekstra tips og triks for å legge til repertoaret ditt, slik at du kan tjene mer penger.

1. Be om en sjekk

Mange kredittkortselskaper vil sende en sjekk når du har en kredittbalanse på kontoen din. Når du får den bonusen som en kreditt, må du ikke bruke den - du trenger det til å gå mot en annen bonus. I stedet ring og be om en sjekk.

2. Lag de riktige sammenligningene

Se på alle Dine valg når du innløser bonuspoengene dine.

Å få en $ 250 kreditt mot en $ 500 flytur kan synes som en bedre avtale enn å ta en $ 200 sjekk, men du må se dine andre alternativer. Hvis du kan bestille et fly til samme sted for $ 350, er du bedre i å ta penger og gå med budsjettflyselskapet.

3. Tid din bonusutgift

Gjør utgifter teller mot nye bonuser ved å vente til riktig tidspunkt for å bruke bonuser du allerede har tjent.

Når du har fullført utgiftskravet for et kort, og du ikke kan finne et annet godt tilbud for en måned, det er tiden til å bruke disse gavekortene eller innløse det gratis hotellet natt. Hvis bonusene dine har utløpsdatoer, merk dem på en kalender.

5. Hvordan møte store utgifterskrav

Søk etter tilbud med store utgifter krav når store utgifter skyldes.

Citi Thank You Premier Card tilbød meg 50.000 bonuspoeng, innløses for $ 500 kontant eller $ 650 mot reiseutgifter, men med et utgifterskrav på $ 3000-i-tre måneder. Så jeg ventet og søkte når hjemmeforsikringen min var på grunn. Jeg satte betalingen på $ 896 på kortet og møtte nesten en tredjedel av kravet den første uken.

6. Hva du skal gjøre når du er kort

Hva om du har et $ 1000 utgiftskrav for å få din $ 200 bonus og du er $ 150 kort med fristen kommer snart?

Gjør normale utgifter på forhånd. Med andre ord, lager opp på toalettpapir og hermetikk, eller betal noen regninger tidlig.

7. Her er One for Expert Card Handlers

Hvis du klarer å administrere to bonuskort samtidig, kan du bytte dem til passende kjøp.

Et av mine American Express-kort betaler 3% kontant tilbake for bensinkjøp, og ett av mine Chase-kort tilbyr 5% for måltider på restauranter (i enkelte måneder). Når jeg brukte dem, vekslet jeg for å maksimere total mottatt fra påmelding og tilbakebetalingsbonuser.

8. Dette er skattefri inntekt

Hvis du får en bonus for å åpne en bankkonto, må du betale inntektsskatt på pengene. På den andre siden, kredittkortbonuser betraktes som en rabatt av skattemyndighetene, så dette er skattefri inntekt.

Det betyr at min $ 2000 i år (hvis jeg lager mitt mål) er verdt tilsvarende på nesten $ 3000 i arbeidsinntekt.

Og nå, et par advarsler

Etter å ha søkt om et dusin kredittkort innen noen få måneder, fikk jeg endelig en søknad avvist fordi jeg hadde åpnet for mange nye kontoer.

Kredittkursen min gikk faktisk opp, sannsynligvis fordi kredittforbruket mitt gikk ned. Men jeg mistenker at det er midlertidig, og jeg tar en treff på 10 eller 20 poeng når rangeringene er oppdatert.

Det er ikke så mye for meg, siden jeg ikke har noen planer om å få et boliglån eller noen gang låne for noe, men vær oppmerksom på at du kan gjøre litt mindre skade på poengene dine fra å åpne så mange kontoer.

Dessuten kan lukke kredittkortkontoer skade din kreditt score. Igjen bekymrer jeg meg ikke om det; det vil sprette tilbake i tid. Hvis det er en årlig avgift, lukker jeg en konto etter å ha fått bonusen. Men vær forsiktig hvis poengsummen din er noe mindre enn utmerket til å begynne med og du kan snart låne for et hjem.

Det er verdt å merke seg at å lukke eldre kontoer og øke utnyttelsesgraden din fra lukkekontoer, er det som gjør vondt for kreditt score mest. Så, hvis du lukker bare nyere kontoer, og du bruker svært lite av dine totale tilgjengelige kredittlinjer, kan du ikke se mye av en dråpe.

Din sving: Hva er det meste du har gjort i kredittkortbonuser? Hvilke triks har du brukt til å få mer penger?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar