Penger

Søppeldag kan være lønningsdag! 3 måter å skifte søppel til kontanter

Søppeldag kan være lønningsdag! 3 måter å skifte søppel til kontanter

Vet du hvor mye søppel du produserer hver uke?

Bedre spørsmål: Er du forberedt på å se det førstehånds, komme deg nær og personlig ved å ligge midt i en ukes verdi av søppel?

Utrolig, noen var.

Fotograf Gregg Segal fanget resultatene i sin oppsiktsvekkende serie "7 dager med søppel." Du kan se på hva en typisk uke med søppel ser ut til forskjellige husholdninger i denne artikkelen på skifer.

Vi ser to moraler i denne skarpe historien:

  1. Amerikanerne produserer en skummel mengde søppel.
  1. Noen av det søppelet kan bli brukt til bedre bruk - noe som gjør oss kaldt, hardt.

Vi tok en nærmere titt på disse ubehagelige, men kraftige bildene for å identifisere tre måter disse menneskene kunne slå sine søppel i kontanter - og det kan du også være.

1. Hvordan tjene penger gjenvinning

I stedet for å kaste ting som ikke er biologisk nedbrytbare, finner du resirkuleringssentre som betaler deg for dem.

Flasker og bokser

Avhengig av statens returlov, kan du lagre bokser og returnere dem til din lokale matbutikk eller resirkuleringssenter for fortjeneste.

Vinflasker og korker

De er faktisk varmt materiale for DIY-prosjekter, og kunstnere og crafters betaler for dem på eBay. Bare vask av vinkorkene dine, liste dem og tjene penger!

Metallbiter og -stykker

Du trenger ikke å ha et stort element som en beat-up bil for å tjene penger som selger skrapmetall. Alt fra gamle dørlås til kobberledninger kan hente en anstendig pris hvis du samler nok av det.

Annet annet resirkulerbart materiale

Få betalt for å få byen til å ta bort dine resirkulerbare maskiner! Recyclebank jobber med avfallshåndterere i mange lokalsamfunn for å spore hvor mye resirkulering de samler inn fra fortauet. Du tjener poeng for hvert haul, som du kan tjene penger til for premier som abonnement på magasiner og shoppingrabatter.

Hvis du foretrekker å gi tilbake, Terracycle vil sende deg en forhåndsbetalt boks for å sende inn din resirkulering i. Hver boks du sender inn tjener deg poeng som du kan innløse for veldedige gaver eller donasjoner til ideell eller skole etter eget valg.

2. Gjenbruk avfall for å tjene og spare penger

Før du holder stumper i søpla, bli kreativ for å se hvordan de kan spare penger!

Ubrukt Frukt

Ikke sikker på at du kan spise all den frukten før det går dårlig? Gjør det til syltetøy eller bevarer å selge på ditt lokale bøndermarked.

Soggy Coffee Grounds

Brukte kaffegalleri gjør faktisk stor kompost, ettersom to forretningsstudenter fant ut og grep inn i deres Back to the Roots urbane sopp-voksende kits.

Matskrap

Lag en komposthøpe i hagen din, og bruk den til å gjødsle en kjøkkenhage for å redusere dagligvare regninger.

Tilfeldige stoffer og andre ikke-resirkulerbare stoffer

Bli kjekk! Du kan lage alt fra purses til bilderammer med litt kunstnerisk kreativitet og selge dem på nettsteder som Etsy.

Disse kvinnene i Tyrkia bygde en hel virksomhet ut av å bruke brukte emballasje som candy wrappers og hermetikk-etiketter i clutcher og håndvesker.

3. Selg din søppel for fortjeneste

En manns søppel ... du vet ordtaket. Her er noen gamle ting du kan selge i stedet for å kaste bort.

Matemballasje

Kutte ut de Boxtops for Education, og selg dem på eBay. Du kan ikke ha noe for dem, men de er verdt penger til andre mennesker.

Gamle baby leker og husholdningsartikler

Selv om du ikke lenger bruker noe, kan noen andre få flere år ut av det.

I stedet for å ødelegge dine forsiktig brukte gjenstander, bør du vurdere å selge dem på en loppemarked, garasje salg eller på Craigslist å sette ekstra penger i lommen (og hold en gjenstand fra en losseplads).

Defunct Phones

Oppgradert til noe kjøligere? Ikke søppel den gamle enheten din - du kan selge den.

Brukte fyllede dyr

Rengjør dem, og selg dem på eBay. Samlere, gavegivere og folk som ønsker å gjenoppta barndommen er alle villige til å betale for å ta dem av hendene dine.

Gå utover din egen søppel

Når du har lært hvordan du maksimerer fortjenesten med ditt eget søppel, hvorfor ikke ta det opp i hakk og begynne å selge andres søppel?

Dumpster dykking og curbside trolling er ikke bare for siste grader i håp om å score en futon. De kan også bli en fin sidebedrift hvis du er villig til å legge inn litt arbeid.

Du kan også fange gratis elementer på Craigslist og videreselge dem for 100% fortjeneste.

Se på deg: redde planeten og tjene penger på samme tid!

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar