Penger

Vil du imponere en ansattssjef? Spør disse spørsmålene under et intervju

Vil du imponere en ansattssjef? Spør disse spørsmålene under et intervju

Etter å ha sendt ut dusinvis av dusinvis av jobbsøknader, får du endelig anropet om å planlegge et intervju.

Ja!

Du velger riktig antrekk å bære, øve heisen din og tenke fremover om svarene dine på spørsmålene de sannsynligvis vil spørre.

Godt jobbet!

Du kommer til intervjuet, og det ser ut som om du gjør et positivt inntrykk på rekruttererne og gir alle de riktige svarene.

Herlig!

Men ikke begynn å feire enda.

Fordi i stedet for å riste hånden og ønske deg velkommen til selskapet, setter de deretter bordene på deg.

"Har du noen spørsmål til oss?"

Og du fryse.

Vel, forhåpentligvis er det ikke tilfelle. Ben Brooks, karriere coach og grunnlegger og administrerende direktør for karriereforbedringsselskapet Pilot, sa Det ser dårlig ut hvis du ikke har noen spørsmål på hånden under et jobbintervju.

"Ikke å ha spørsmål sier," Jeg kaster, ikke betaler oppmerksomhet og mangler kritiske tenkning ferdigheter, og vil være tankeløs når du ansetter meg, "sa han.

Så hva skal du si? Brooks deler noen råd om hvordan du kan skinne i ditt neste intervju.

Her er de spørsmålene du bør spørre

Brooks lagde ut noen gå til spørsmål du kan spørre under et intervju. De vil vise interesse for stillingen og selskapet, pluss de vil hjelpe deg med å måle om du virkelig kan se deg selv jobbe der.

  • Hva slags folk kommer frem her, og hvorfor?
  • Hva er egenskapene til din drøm / ideell ansatt?
  • Kan du se meg passe inn med laget?
  • Utover kjerneoppgaver, hva er de tingene du virkelig vil oppnå og oppnå med denne rollen?
  • Fortell meg hva du elsker og hater om kulturen her?

Hva er Av Limits

Husk, ikke alle spørsmål er gode spørsmål. Du vil gjøre et positivt inntrykk på ansettelsesledere, så det du spør om, bør gjenspeile det.

"Unngå noen form for kritikk av forretningsmodellen, strategien, merkevaren eller produktet," sa Brooks. "Setning ting i det positive, med åpne spørsmål."

Vær oppmerksom på spørsmål som viser interesse for jobben, ikke samsvarer med selskapets mål. For eksempel kan spørsmål som bare fokuserer på selskapets fordeler være et "poker game tell" at dine intensjoner er feilplassert, sa Brooks.

"Hvis du er veldig bekymret for sommeren fredager," sa han, "det viser at fokuset er på fordeler og fridag, ikke selve arbeidet."

Og husk å prioritere hva du vil spørre på forhånd. Brooks sa å bruke forutsetningen om at du bare får spørre ett eller to spørsmål - men det er alltid godt å være forberedt med mer.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar