Banker

Forbereder seg på økonomiske kriser og uventede utgifter

Forbereder seg på økonomiske kriser og uventede utgifter

Det er alltid den mest gledelige tiden på året når det uventede ser ut til å skje, og så er det viktig at du er forberedt på økonomiske kriser og andre uventede utgifter. Disse kan variere fra det dagligdagse - trenger å få bilen reparert, til katastrofale nødssituasjoner som orkanen Sandy. Den morsomme tingen om økonomiske kriser og uventede utgifter er at ingenting er virkelig uventet. Faktisk er de uunngåelige. Så her er noen ting å tenke på og planlegge for slik at du er klar for når det uventede faktisk skjer.

Mest vanlige uventede utgifter

Det er mange grunner til at du kan oppleve en økonomisk krise. Kanskje du ikke ble trygg i løpet av ferien ... Kanskje du hadde et uventet tap av jobben ... Det kan skje når som helst, men her er noen av de vanligste økonomiske kriser som amerikanere håndterer hver dag.

 • Jobbtap -Økonomien produserer fortsatt ikke så mange jobber som nødvendig for å holde tritt med befolkningsveksten, og økonomien er fortsatt svak i mange sektorer. Som sådan ligger selskaper fortsatt av et stort antall arbeidstakere, og dette kan påvirke deg uventet.
 • Medisinske problemer -Helsekostnader er en av de vanligste årsakene til personlig konkurs i USA, fordi en enkeltulykke eller helsepersonell kan koste hundre tusen dollar.
 • Ulykker -Ulykker kan komme i alle former og størrelser: En bilulykke kan ødelegge bilen din, eller en lekkende varmtvannsbereder kan ødelegge huset ditt. Bunnlinjen er at ulykker koster penger, så sørg for at du er forberedt på dem.
 • Naturkatastrofer -Naturkatastrofer kan streike når som helst, og du bør vite og forstå risikoen for hva som kan skje der du bor.

Håndtering av økonomiske kriser

Nå som du har tenkt på og forstått de vanligste typene uventede utgifter, bør du sørge for at du forstår hvordan du håndterer dem. For mange mennesker gjør feil når de gir en finansiell krise, og det kan gjøre krisen enda verre. Her er en enkel veiledning for å gå gjennom økonomiske hendelser i alle former og størrelser.

Forstå situasjonen

Først må du sørge for at du forstår situasjonen fullt ut og har alle fakta rett før du går videre. Dette kan ta tid - men det er greit! For mange mennesker skynder seg når de håndterer situasjoner, og ender med å ta økonomiske beslutninger som koster dem senere. Hvis du har et tap av jobb, ulykke eller annen nødsituasjon, må du sørge for at du tar deg tid til å forstå dine valg fullt ut. Se etter ressurser. Det er mange gode ressurser der ute for disse vanlige typer økonomiske nødsituasjoner.

For eksempel kan du se på disse verktøyene som kan gjelde for din situasjon:

 • Jobbtap -
  • Statlig arbeidsledighetskontor
  • US Department of Labor Website
  • Hvordan man skal utnytte opplegget ditt
 • Medisinsk assistanse -
  • Statens helse- og menneskelige tjenester
  • Benefits.Gov
 • Ulykker -
  • Din forsikringsselskap (dvs. Bilforsikring, Boligeiendomsforsikring)
 • Naturkatastrofer -
  • Ditt forsikringsselskap
  • FEMA Disaster Survivor Assistance

Utvikle en plan

Når du forstår din situasjon og økonomisk nødsituasjon og vet hvilke verktøy du har til rådighet for å håndtere dine uventede utgifter, kan du begynne å utvikle en plan. Du må finne og identifisere måter å betale for utgiftene dine. Dette kan være fra nødfonden din, fra forsikringsutbetalinger eller fra andre kilder.

Du må kanskje bli kreativ i å finne penger til å betale for reparasjoner eller regninger du trenger. Dette kan inkludere noen av de vanligste flere inntektsstrømmene: selge ting, utvikle sidekast og mer. Noen av de større økonomiske nødsituasjonene kan ta lang tid å håndtere, og så vil du ha en lengre tid til å utvikle en plan.

Få hjelp hvis nødvendig

Til slutt, ikke nøl med å få hjelp hvis nødvendig. Når du arbeider med uventede utgifter, rusher for mange mennesker og får ikke solid råd. Noen ganger kan du betale for utvendig, objektiv rådgivning, lett betale for seg selv i besparelsene du høster senere. For eksempel kan det hende du vil rådføre deg med en finansiell planlegger for å se de beste alternativene for din økonomi i nødstilfellet - bør du få et lån, bruke penger osv. Hvis du trenger reparasjoner gjort, få flere anførselstegn slik at du vet hva er realistisk å bruke.

Det er greit å få hjelp hvis du trenger det!

Forbereder seg for fremtiden

Til slutt er det viktig at du forbereder deg på fremtiden og er klar for disse uventede utgiftene. En god måte å starte er å bygge et nødfond. Mange spør hvor mye du virkelig trenger i et nødfond, og det er et tøft svar. Mitt råd er å sørge for at du oppfyller følgende kriterier i nødfonden din:

 • Har 6 til 8 måneders utgifter
 • Har nok penger til å dekke alle forsikringsfradrag
 • Har nok penger til å betale for din helseforsikring utenom lommen

Du bør også bygge et nettverk av mennesker rundt deg som du kan stole på. Disse kan inkludere venn og familie, men har også folk som er kunnskap om økonomi, konstruksjon, biler osv. På den måten, hvis noe skjer, kan du få råd fra noen du stoler på og kjenner deg og din situasjon. Det vil vanligvis være det beste rådet.

Til slutt, sørg for at du har alle nødvendige papirer i rekkefølge. Estate planlegging er kjedelig, men det er viktig. Har oppdaterte dokumenter som vilje, tillit og fullmakt. Sørg for at andre mennesker vet hvor de befinner seg, slik at du kan få hjelpen du trenger hvis noe skulle skje.

Hvordan forbereder du på uventede utgifter? Hvilke tips har du?

Skrive Inn Din Kommentar