Penger

Kunne Snapchat hjelpe småbedrifter tjene penger?

Kunne Snapchat hjelpe småbedrifter tjene penger?


Alle som driver en liten bedrift, vet at sosiale medier er et godt verktøy for å fortelle bedriftens historie og engasjere seg med kunder.

Noen sosiale medier-plattformer bruker imidlertid mye mer enn andre. Hvis du har en liten bedrift, har du sannsynligvis allerede en Twitter-konto og en Facebook-side - men det gjør alle andre. Det er på tide å legge til flere sosiale medier verktøy til din daglige engasjement rutine.

Vi har dekket måter å tjene penger på Pinterest og Instagram, og i dag skal vi se på tjene penger med Snapchat.

Hva er Snapchat?

Snapchat er en bilde- og videodeling sosial media-app. Ta et bilde eller en kort video, legg til filtre eller bildetekster, og send det ferdige produktet (kalt et Snap) til en enkelt Snapchat-kontakt eller til alle på Snapchat-listen. Du kan også kombinere individuelle Snaps i lengre historier, og koble sammen bilder og videoer sammen for å danne en fortelling.

Snapchat-bilder og videoer er designet for å forsvinne etter å ha blitt vist, noe som gir en følelse av umiddelbarhet og haster med å bruke Snapchat: Du må se nøye på alt du mottar, fordi du ikke får en sjanse!

Tjene penger med Snapchat

For å forstå hvordan du bruker Snapchat for å tjene penger, må vi vende deg til en av ekspertene. Mark Kaye er vert for "Talking Snap", et taleshow som Kaye gjennomfører helt over Snapchat. Tidligere i år forklarte han hvorfor han mener Snapchat er det beste sosiale nettverket for småbedriftseiere:

snapchat gjør det veldig enkelt å lage video-, lyd-, fotografisk og kunstnerisk innhold.

snapchat gjør det enkelt for deg å motta øyeblikkelig tilbakemelding fra publikum.

snapchat luker ut "følgere" og etterlater deg med bare hengiven og hardcore "fans".

snapchat krever folks oppmerksomhet. "

Hva er Mark Kaye-formelen for å tjene penger på Snapchat? Først må du fokusere på å skape godt innhold. Hvis Snaps er kjedelig, eller hvis du ikke forteller en sammenhengende merkevarehistorie, mister brukerne raskt interesse.

Deretter, du må bygge publikum - starter med å publisere Snapchat-feed på Twitter og Facebook! Det kan ta litt tid å bygge opp Snapchat-tilhenger, men Kaye minner oss om at Snapchat-følgere aktivt søker deg, ikke passivt ruller gjennom en sosial media-feed: "Folk som ser historiene dine måtte gjøre en bevisst innsats for å gjøre det. De måtte finne navnet ditt, skrive det inn og hold tommelen ned på skjermen for å se hva du ville ha dem til å se. "

Til slutt må du tilby et overbevisende produkt, som du kan markedsføre direkte gjennom Snapchat-grensesnittet. Husk at folkene som ser på Snaps som markedsfører produktet, er sanne fans og mer sannsynlig å være interessert i å kjøpe produktet. Snapchat er en fin måte å koble til med ditt mest lojale publikum og markedsføre dem direkte.

Andre Snapchat Money Making Tools

Ønsker du flere ideer for å hjelpe deg med å bygge fans og tjene ekstra penger med Snapchat? Her er noen ideer:

  • Send kupongkoder til fans via Snap.
  • Lag en historie som inneholder Snaps av ulike produktdesigner og be fansne dine om å velge hvilke de liker best.
  • Bruk "se det eller miste det" aspektet av Snapchat til din fordel ved å sende ut Snaps of Product rabatter eller tilbud som bare er tilgjengelige for en dag.

Snapchat lanserte nylig nylig SnapCash, en tjeneste drevet av Square som gir Peer-to-Peer-pengeoverføringer innenfor Snapchat-grensesnittet. For øyeblikket er SnapCash skalert for personlig bruk (for eksempel overføring av gasspenger til en venn), men hvem vet det? Det kan være muligheter for å bruke SnapCash for småbedrifter i fremtiden.

Snapchat Inspirasjon

Trenger du noen få eksempler på merkevarer og organisasjoner som bruker plattformen godt? Sjekk ut New York yoghurtbutikk 16 Handles 'Snapchat feed (brukernavn: Love16Handles). De har sendt ut kuponger til brukere som sender dem Snaps fra en 16 Handles sted.

Eller følg World Wildlife Fund (brukernavn: WWF_DK), og se hvordan en organisasjon bruker Snapchat for å øke bevisstheten om miljøproblemer. Taco Bell (brukernavn: tacobell) har også en stor tilstedeværelse på Snapchat, så gi dem en følg og lær å kjøre en vellykket Snapchat-feed som får folk sulten på produktet ditt!

Vil du vite mer om inntektsføring av en liten bedrift? Vi har mange ressurser for deg, enten du er ute etter å starte en bedrift med null kontanter eller bygge din karriere som frilanser. Hvorfor ikke lage ditt første Snap et bilde av deg som leser The Penny Hoarder?

Din sving: Har du en Snapchat-konto? Har du noen gang tenkt på å bruke Snapchat for å markedsføre småbedrifter?

Nicole Dieker er frilans tekstforfatter og essayist. Hun skriver regelmessig for The Billfold i krysset mellom frilansskrift og personlig økonomi, og hennes arbeid har også dukket opp i The Toast, Yearbook Office og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar