Liv

Åh, baby! Disse 11 selskapene vil hjelpe deg med å betale for barnepass

Åh, baby! Disse 11 selskapene vil hjelpe deg med å betale for barnepass

Uansett om du legger på heltid eller deltid, er det vanskelig å være forelder som også arbeider utenfor hjemmet.

Legg til stress for å finne pålitelig barnepass for å imøtekomme arbeidsplanen din, og det kan være helt sjelsugende.

Heldigvis innser noen bedrifter nøkkelen til glade ansatte, og hjelper dem med å finne balanse mellom arbeid og liv gjennom magien i barnehagefordelene. Mange ganger betyr det å tilby arbeidstakere trygge og pålitelige arbeidsdagerrom for sine barn.

11 selskaper som hjelper ansatte med barnepass

Her er 11 selskaper som får det riktig og en bonus fordi ... vel, du vil se.

1. Clif Bar & Company

Base Camp er et passende navn på barnevaktssenteret for selskapet som selger økologiske matvarer og drikkevarer rettet mot idrettsutøvere. Anleggsprisene varierer fra rundt $ 500 i måneden for førskolelærer til rundt $ 1200 for spedbarn.

2. Aflac

Forsikringsselskapet som er glad i ender, er også forpliktet til familieomsorgsprogrammer, inkludert barnevakt på sitt hovedkvarter og på- eller nærliggende barnevakt på resten av kontorer over hele landet.

3. Goldman Sachs

Goldman Sachs ansatte vurderer barnepass en av de fem beste fordelene med å jobbe for finansgiganten.

Arbeidere på New York og Jersey City-steder mottar 40 dager gratis barnevakt på stedet som en del av organisasjonens overgangsprogram for barn. De fleste av de andre stedene har reservedeler for barnepass, inkludert ett senter med en klatrevegg i barnestørrelse.

4. Publix

Dette Florida-baserte matbutikk imperiet er så forpliktet til ansatte som det er for kundene. Prisene for barnevakt på stedet i selskapets hovedkontor er sammenlignbare andre barnepass i nærheten. Foreldre er til og med oppfordret til å ta tid hver dag for å stikke inn i sentrum og spise lunsj med barna sine.

5. Citi Bank

Selv om denne finansinstitusjonen ikke gir full tid på barnevakt på stedet, vet det at uventede situasjoner kommer opp. Banken tilbyr backup barnevakt i opptil 15 dager i året på noen av sine steder. Priser starter på $ 25 per barn, per besøk og cap på $ 45 per familie, per besøk.

6. SAS Institute

Ansatte i dette programvareselskapets hovedkontor i North Carolina og enkelte regionale kontorer er kvalifisert for betalt barnevakt på stedet etter ett års tjeneste. Selskapet er så barnevennlig, det tilbyr også blekksprutformede pølser i kafeteriaen.

7. Intuit

Denne personal økonomi programvare organisasjonens ansatte har et par alternativer når det gjelder barnepass. Det tilbyr sikkerhetskopiering av behov for siste øyeblikk og pågående barnepass hvis du trenger det for lengre tid. En bedriftsbasert fleksibel brukerkonto hjelper deg med å dekke utgifter med skattefrie dollar.

8. General Mills

Dette mat selskapet handler om mer enn frokostblanding og iskrem. Hovedkvarteret tilbyr både på stedet og backup dagpleie for arbeidere i hele organisasjonen. General Mills senior marketing manager for velvære strategi Lauren Pradhan sier alternativene gjør henne "føler at selskapet setter pris på foreldres smertepunkter vi går gjennom noen ganger."

9. Toppmøtet

En av de største menneskelige tjenesteorganisasjonene i vestlige New York, tar denne ideelle organisasjonen alvorlig. Noen steder tilbyr dagpleie på stedet, og organisasjonen tilbyr også "andre fordeler som fremmer et familievennlig miljø."

10. Intel

Selv om barnehagefasilitetene er avsted, samarbeider dette teknologibedriften med lokale barnehagesentre for å gi ansatte prioriterte spor i nærliggende barnehager. De tilbyr også forhåndsbetalt sikkerhetskopiering, tilgang til sommerleirer og skattefordelingsalternativer for å betale for alt.

11. Patagonia

Dette utendørsklæringsfirmaet ligger langt foran kurven og gir barnevakt på stedet i 33 år. Spedbarn og småbarn er velkomne, som barn i skolebarn som er busset til stedet etter skolen, slik at foreldrene ikke trenger å lure med lange etterkolleksjonskøer.

Bonus: Purina

Dette kjæledyrmatsselskapet har et utviklingssenter for barn nær hovedkvarteret, men det er ikke gratis eller til og med diskontert. Så hvorfor inkluderte jeg det?

Fordi du kan ta din furbaby til jobb hver eneste dag. Det er helt greit hvis de tilbringer hele dagen napping under skrivebordet ditt, ganske ulikt et menneske barn.

Strenge barnehageregler og dyre overheadkostnader gjør gratis barnevakt på stedet til et problem for de fleste bedrifter. Men det er ganske kult å se så mange organisasjoner som er villige til å hjelpe arbeidstakere finne ut hvordan man finner og betaler for pålitelige omsorgspersoner for barna sine.

Du kan ikke sette pris på det.

Din tur: Er din bedrift tilbudt barnepass?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Dessverre snakket ikke noe av hennes kjæledyr under skrivebordet da hun skrev dette.

Redaksjonær intern Hayley Gonzalez hjalp forskning for dette innlegget.


Skrive Inn Din Kommentar