Penger

Sol, sand og penger: 20 fantastiske måter å tjene penger på stranden

Sol, sand og penger: 20 fantastiske måter å tjene penger på stranden


Som sikkerhetsvakt for Pelican Bay Foundation i Napoli, Florida, inkluderte jeg min oppgave å vandre langs kysten for å overvåke eiendommen. Og siden jeg måtte ta ned flaggene i skumring, fikk jeg vanligvis se solnedgangen over havet. Jeg trengte ofte å slappe av på dekk og restauranter på stranden for en time om gangen og så på folket - sammen med pelikanene og sporadiske delfiner. Det var veldig avslappende.

Hvis det går bra å tilbringe arbeidsdagen på stranden, vil du gjerne vite det Det er sannsynligvis en strand i nærheten av deg, og en jobb å gå med den. En typisk liste over de beste strendene domineres av steder i Hawaii og Florida, men du kan se vakre strender opp og ned øst og vestkysten av USA og Canada. Selv om du bor langt borte fra havene, kan du finne flotte strender, som langs bredden av de store innsjøene. Et Google-søk etter "Kansas-strender" eller "Nebraska-strender" viser til og med noen sandstrendene.

Mangfoldet av arbeidsplasser på stranden kan også overraske deg. Noen sikkert betale bedre enn min sikkerhetsstilling gjorde. Noen lar deg bruke mer tid på sanden. Noen er heltidsstillinger med fordeler, og andre er deltidsjobber som gir deg ekstra penger i en vakker setting.

Vil du jobbe på stranden i sommer? Her er noen jobber å vurdere.

1. Beach Attendant

Som strandleder for et feriested eller hotell, setter du opp stoler og paraplyer, hjelper gjestene på ulike måter, overvåker tidevann og holder øye med alt. Strandsjefene på Pelican Bay (for det meste studenter) forteller meg at de ofte lager hundrevis av dollar daglig i tips i løpet av sesongen. "Recordholder" sa på sin beste dag, han tjente $ 900 i tips.

Sjefenes stillinger er ofte sesongmessige jobber, spesielt i nordområdene. De betaler vanligvis nær minimumslønn, men gir mulighet til å lage tips. Søker på badeby jobber på Indeed.com produserer oppføringer for flere strandledende stillinger, og flere vil sannsynligvis komme opp når vi kommer nærmere sommeren.

2. Livvakt

Å være en livvakt kan være vekselvis kjedelig (lange timer med å se ingenting skje) og kort skremmende (når folk drukner). Men du kommer til å være på stranden hele dagen lang. Det utgjør den relativt lave lønnen. Bureau of Labor Statistics (BLS) sier at median årslønnen til "fritidssikkerhetsarbeidere" (som inkluderer livreddere) er bare 1940 dollar, og bare 10% gjør det over 29 000 dollar årlig.

Hvordan blir du en badevakt? Røde Kors tilbyr livredderklasser og sertifisering på steder over hele landet.

3. Beach Home Caretaking

Hva kan være bedre enn å jobbe på stranden hele dagen? Hva med å se bølgene slå sanden fra balkongen på et luksuriøst hjem, kanskje med et glass vin i hånden?

Jeg har tidligere rapportert om hvordan du kan tjene penger på huset, så alt du trenger å gjøre er å bruke disse leksjonene og målmulighetene til å husse eiendommer på hav og innsjøer. Akk, dette er lettere sagt enn gjort, siden disse plommedeltakene sannsynligvis har frivillige lined up og villige til å "jobbe" for ikke mer enn gratis losji.

4. Bartending

Hver bar på stranden trenger bartendere, og bartending selv gjort vår liste over måter å gjøre en anstendig inntekt uten en høyskole grad. Husk Tom Cruise slingende drinker på strandbaren i filmen Cocktail? Det kan være deg.

Selvfølgelig, når du søker på jobber, må du selv bestemme om du bare skal jobbe i en bar som faktisk er stranden, eller hvis det er nok å være i en strandby nær vannet.

5. Strandpatrulje

Foruten å være tittelen på en tv-serie, er dette en ekte jobb. Strand patrulje offiserer er ansvarlig for sikkerheten til besøkende på stranden, og har ofte badevakt plikter. Men de får også reise opp og ned langs kysten på en ATV, noe som kan være mer interessant enn å sitte på ett sted hele dagen.

Kravene til disse stillingene varierer, men involverer vanligvis tester av din fysiske evne. For eksempel, for å være en del av Clearwater Beach Patrol i Florida trenger du "muligheten til å svømme 500 meter og kjøre en mil [i] under 18 minutter kombinert (klokken stopper ikke mellom svømmetur og løp)." Du trenger også for å fullføre et 40-timers livredderkurs og 40 timers første responder kurs.

Jobb på ulike Beachside-bedrifter

Du finner en rekke bedrifter lokalisert på de fleste strender, og noen av disse gir mulighet til å jobbe i nærheten av sanden, om ikke på den. For eksempel, noen av restaurantene som er hav-side eller på en innsjø gir deg utsikt over vannet i løpet av arbeidsdagen din. Og hvis du venter på bord der det er uteservering, kommer du til å føle og lukte havbrisen.

Du finner også ofte fornøyelsesparker på stranden. For eksempel er Santa Cruz Beach Boardwalk, kjent som The Lost Boys og andre filmer, en fornøyelsespark drevet av Santa Cruz Seaside Company. Deres stillinger i øyeblikket inkluderer disse stillingene:

6. Sikkerhet

7. Boardwalk operasjoner

8. Billettsalg

9. Arcade operatører

10. Vedlikeholdsmekaniker

11. Kunstdirektør

Heltidsstillinger gir full fordel (medisinsk, tannlege, 401 (k), etc.). Ansatte i alle stillinger får gratis rides og rabatter på mat - og kan slå stranden etter jobb.

Online jobber og bedrifter

Omtrent alt du kan tjene penger på nettet kan gjøres på stranden. Finn en seaside restaurant med Wi-Fi og uteservering, bestille en kopp kaffe, og kom deg til jobb mens bølger krasjer på sanden foran deg. Eller finn noen bortgjemte vik og arbeid fra mobiltelefonen din eller med en bærbar PC og en USB-enhet som kobler deg til internett.

Her er noen eksempler på de uavhengige jobbene eller bedriftene hvor du kan jobbe fra stranden:

12. Frilansskriver

13. Ebook forfatter

14. Frilansredaktør

15. Søkemotor evaluator

16. Oversetter

17. Nettstedtester

18. Stock Trader

19. Web eller grafisk designer

20. Livs trener

Til slutt, selv om det ikke er en jobb eller bedrift, kan du kanskje tjene penger på bare å se etter ting på stranden. For mer om det, se dette innlegget på beachcombing.

Din tur: Vil du tilbringe arbeidsdagen på stranden? Har du jobbet med noen av disse strandjobbene?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Av de mer enn 100 måtene han personlig har tjent, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar