Penger

Hvordan få Netflix gratis: Denne fyrens strategi er strålende

Hvordan få Netflix gratis: Denne fyrens strategi er strålende

Jeg innrømmer det: Jeg har ikke alltid vært stor på budsjettering. I mange år vil jeg stå på kasseapparater som gjør rask mental aritmetikk for å avgjøre om jeg kunne sette noe på mitt debetkort eller om jeg trengte å få et kredittkort.

I fjor bukklede jeg endelig ned og begynte å spore mine utgifter. Når jeg kom til min økonomi, begynte jeg å lete etter små, men vanlige utgifter jeg kunne eliminere.

Langt, minimale utgifter var min månedlige Netflix-regning på $ 8,67 (abonnementet mitt pluss skatt). Det er ikke mye, men det virket som om jeg kunne finne en kreativ måte å komme seg rundt på bekostning av. Etter å ha gjort litt forskning, Jeg regnet ut hvordan jeg får Netflix gratis.

Min strategi er avhengig av et kredittkort og en bankkonto fra Bank of America. Hvis du vil følge min ledelse, må du bruke de samme kontoene - men hvis du finner lignende alternativer på banken du har valgt, vennligst gi oss beskjed i kommentarene!

Slik bruker du disse to kontoene strategisk for å få gratis Netflix - og litt ekstra penger i lommen din også.

Registrer deg for BankAmericard Better Balance Rewards Card

Dette kredittkortet tilbyr en belønning på $ 25 på slutten av hvert kvartal når du gjør mer enn minimumsbetalingen eller betaler saldoen din fullt ut hver måned. Banken markedsfører dette kortet til brukere som holder balanse på sine kontoer for å oppfordre dem til sakte å betale det ned, men jeg bruker det strategisk. For dette trikset betaler du saldoen din fullt ut hver måned.

Slik koster Netflix-kontoen meg hvert kvartal:

$ 8,67 (månedlig Netflix avgift) x 3 (måneder i kvart) = $ 26.01

Den $ 25-belønningen kommer ganske nær å dekke den. Imidlertid vil jeg fortsatt betale $ 1,01 hver tredje måned for mitt Netflix-abonnement. Det er sikkert en god avtale, men som en Penny Hoarder var jeg opptatt av eliminere den regningen, ikke bare minimere den.

Så jeg gravd litt dypere for å se om jeg kunne øke belønningene mine. Dypt i kortets vilkår for bruk fant jeg min mulighet.

Åpne en Bank of America Core Checking Account

Da jeg leste utskriftene, lærte jeg at jeg kunne få ytterligere $ 5 per kvartal ved å automatisk deponere kontantbelønningene mine i en bank av amerikansk sparekonto eller kontoen.

Du kan gjøre matematikken: Det er $ 30 per kvartal i belønninger, som betaler for tre måneder med Netflix og til og med legger noen penger i lommen min!

Jeg plukket den enkleste, laveste kostnadskontoen. Det har en ulempe, men det er ganske enkelt å komme seg rundt. Med mindre du er en høyskole eller high school student, har Core Checking-kontoen en vedlikeholdsavgift på $ 12 per måned. Men hvis du holder en minimum daglig balanse på $ 1500 eller har minst ett kvalifiserende direkte innskudd på $ 250 hver måned, for eksempel en innbetaling av lønn, vil de frafalle gebyret. Jeg går med direkte innskudd og bruker pengene til å betale andre regninger fra denne kontoen.

Følg disse trinnene for å få Netflix gratis

Når du har fått kredittkortet ditt og kontokontoen din åpen, er du klar til å rulle:

  1. Hvis du ikke allerede har registrert deg for Netflix.
  2. Oppdater Netflix-kontoen din for å fakturere ditt nye kredittkort hver måned.
  3. Oppdater dine kredittkortbelønningsinnstillinger for å sette belønningene dine på din nye kontoen.
  4. Betal kredittkortbalansen din fullt ut hver måned.
  5. Se etter din $ 30-belønning på kontoen din på slutten av kvartalet - det er alt du betalte for Netflix-kontoen din, pluss litt ekstra penger!
  6. Slapp av og nyt Netflix gratis.

Husk å vente på et nytt kredittkortoppgave å legge inn før du foretar betalingen. En måned betalte jeg to ganger i samme uttalelse og gikk inn i neste måned med en $ 0-saldo. Hvis du gjør dette, er du ikke kvalifisert til å motta kvartalsbelønningen din, noe som betyr at du må bære kostnadene ved Netflix de neste tre månedene.

Så lenge du unngår den fallgruven, står det ingenting mellom deg og gratis Netflix. Nå når du bosetter deg for å streame dine favorittprogrammer og filmer, får du den ekstra tilfredsheten med å få alt gratis!

Nå som jeg har slått min Netflix-regning ut av mitt månedlige budsjett, tar jeg sikte på leietakers forsikring, som koster 12,84 dollar i måneden. Hvis jeg finner en like kreativ løsning som dekker denne utgiften, vil jeg være sikker på å dele den med deg!

Din sving: Har du prøvd denne strategien? Kjenner du om lignende belønninger kredittkort og kontoer som kan hjelpe deg med å bruke den samme strategien hos andre banker?

Douglas Clinton er en New Englander, en AmeriCorps Alum, en Kentucky-oberst og en dramatiker som har vært utført over hele USA og i utlandet. Han bor i Charleston, South Carolina med sin forlovede og tre katter.

Skrive Inn Din Kommentar