Penger

Hvordan dette Stay-at-Home-mamma gjør $ 6000 i året som en hundesitter

Hvordan dette Stay-at-Home-mamma gjør $ 6000 i året som en hundesitter

Hvordan vil du bli betalt for å holde deg i form og leke med en hund? Tro det eller ei, kjæledyrsitting er overraskende lukrativt.

Å bli hundesitter er en fin måte å nyte følgesvenn og moro på å tilbringe tid med hunder uten å måtte betale de medfølgende veterinærregningene. De daglige vandringene er en fin måte å holde seg fri på, og du kan enkelt passe dine ansvarsområder rundt jobbforpliktelser eller oppholdsforeldre.

I tillegg gjør du gode penger bare ved å åpne hjemmet ditt til andres hund i noen netter. Jeg tjener gjennomsnittlig $ 450 til $ 500 i måneden som hundesitter, og å komme seg bare tok to måneder fra da jeg ga ut mitt første visittkort. Nå har jeg en jevn strøm av klienter, flere nye venner, og en god kilde til moro og underholdning for barnet mitt.

Slik har jeg bygget min hundesittende virksomhet som en travel, opptatt mamma til en energisk pjokk.

Hvordan begynte jeg min virksomhet

Jeg valgte å jobbe gjennom Rover. Det er gratis, enkelt å navigere og jeg kan bestille visittkort med rabattkoder. Jeg kan også lage min egen profil og enkelt begrense antall, størrelse eller type hunder du vil se. Rover tar en 15% kutt fra hvert av dine bestilte opphold, men jeg har funnet det verdt det for pålitelig markedsføring og forbindelse med "kjæledyr foreldre".

Da jeg først startet, postet jeg også noen kjæledyråpninger på Craigslist under kategorien "tjenester som tilbys - kjæledyr". Ferie og sommerferie er de beste tider for å annonsere dine tjenester på Craigslist; mange familier som normalt aldri ville bruke et dedikert kjæledyrsitteområde, bruker det som en siste liten ressurs for å finne en sitter som dekker familieferier eller besøk fra gjester utenfor byen.

Jeg gjennomgår til og med noen Craigslist hvis jeg har noen åpninger i min hundesete. De fleste legger inn i "gigs" -delen, men sjekk også kategoriene "jobbpost" og "kjæledyr". Jeg søker søkeord som "hund", "kjæledyr", "sitte", "sitter", "katt" og "hus" for raskt å finne muligheter.

Hva å belaste som en hundesitter

Først så jeg opp konkurrentene mine for å se hvilke andre kjæledyr sitterer lading for deres tjenester. Jeg søkte på Craigslist, Rover og Thumbtack for å få en følelse for den laveste prisen per natt, samt hvilke tjenester de fleste hundesittere følger med sine priser.

Deretter oppførte jeg mine egne tjenester og bare undertrykte alle med $ 5 per natt. Jeg begynte umiddelbart å få henvendelser; I løpet av uken bestilte jeg allerede overnatter i flere uker ute. Innen to måneder vendte jeg bort virksomheten, og innen tre måneder hevet jeg prisene på hva alle andre lades.

I begynnelsen var de eneste menneskene jeg tiltrukket de som bare lette etter den billigste prisen. Men etter hvert begynte jeg å gjenta klienter, spre ordet og etablert troverdigheten min, så flere var villige til å ta en sjanse og ansette meg. Ved midlertidig lading av lavere priser enn alle andre, kan du raskere bygge opp klientellet enn om du hadde startet høyere.

Selv om du har den perfekte gården, kjører to hund og fem separate kenneler, start billig og bygg opp bedriften din først. Du vil få mye mer virksomhet i det lange løp enn hvis du pris deg selv uten noen legitimasjon eller prestasjonshistorie som en pålitelig kjæledyr sitter. Nøkkelordet her er "midlertidig" - når du har bygget opp din erfaring og har flere fornøyde kunder, er det på tide å øke hastigheten.

Vurder plassering, plassering, plassering

Jeg bor i Sør-California, så alt fra å fylle bensintanken til å gå på kino, koster omtrent tre ganger så mye som det gjør stort sett noe annet sted. Plussiden er at prisene for hundesitting kan være høyere enn andre områder av landet.

Når det er sagt, betyr hjemmeanleggets beliggenhet og fasiliteter nesten like mye som prissetting går. Jeg har funnet folk er vanligvis villige til å betale litt ekstra hvis du har noen flere hundevennlige fasiliteter, som et høyere hus, en stor hage eller en hundepark rett ned i blokken.

Skjerm kundene dine klokt

De sier at kjærlighet er blind, og hundeiere faller i denne fellen når det gjelder å realisere beskrivelsen av sine hunder. Les mellom linjene i profilene deres og ikke vær redd for å slå av hundene som ikke vil passe godt til hjemme og livsstil.

Da jeg først startet hunden sittende, tok jeg definitivt inn noen hunder som jeg ikke burde ha i ettertid. For eksempel ser en valp mye mer opprydding rundt huset og flere masse klesvask sammenlignet med å se på en eldre hund som sover hele dagen.

Om mulig prøver jeg alltid å møte og hilse med eierne og deres hunder før selve oppholdet for å sikre at arrangementet vil fungere for oss begge. For eksempel har jeg en pjokk, så alle hundene som blir hos oss må ikke bare være barnevennlige, men spesielt pjokk-vennlig. Vi bor også i ganske tette kvarter, så det er ikke et alternativ for oss å være vert for en stor hund, så mye jeg elsker dem.Jeg begrenser disse begrensningene over telefonen og på profilen min, men det er utrolig hvor mange ganger folk har vist seg med hunder som tårer over meg og tisse over hele huset, mens eierne sverger at de er fullstendig opptatt, trente små hunder.

Ved først å slå ned var disse hundene litt motløs, men i de neste dagene fant jeg alltid en annen som var bedre egnet for meg. Ikke vær redd for å snu virksomheten bort; hvis det ikke passer bra, er det ikke verdt det.

Bygg opp virksomheten din til mer enn en sidejobb

Foruten de åpenbare fordelene med å bli betalt for å komme deg ut med en søt hund på din side, er det store plusset med hundsitting fleksibilitet. Det kan være like lønnsomt og seriøst en bedrift som du gjør det.

Jeg bare kjæledyr sitte for å tjene penger på siden av full tid foreldre, men jeg ble inspirert av flere historier om folk som faktisk sluttet sin heltidsjobb fordi de tjente mer penger som kjæledyr sitter. For eksempel sa Jennifer Tserng at hun belaster $ 32 per natt og tjener mer penger som en heltidshund sitter enn hun gjorde som medisinsk undersøker i Seattle.

Hvis du vil fortsette å utvide virksomheten din, er mulighetene uendelige. Invester i noen brukte hundeutstyr og leker for å utnytte verftet ditt. Gi ut flygeblad og visittkort med kampanjekoder på hundesalonger, dyrebutikker og humane husly. Legg til hund som går til listen over tjenester, eller begynn å sitte på kjæledyr i eget hjem i nabolaget ditt. Bli registrert sitter på andre kjæledyrsitteplasser, eller til og med jobbe som en uavhengig entreprenør for en annen hundsekretærvirksomhet; mange underleverandører, og etter en kort inspeksjon og intervju, kan du også ringe for dem.

Selv om du ikke avslutter dagjobben, kan du fortsatt ha en lukrativ sidejobb som hundeseter - og få betalt for å leke med hunder og holde seg i form.

Din sving: Har du jobbet som hundesøster? Hva har du betalt for dine tjenester?

Bryn Wied er en oppholdsmor som har kjærlighet til reise og budsjettering, bare vokste da barna begynte å komme. Du kan finne mer sparsommelige reiseforeldrehistorier, ideer og tips på bloggen hennes på Wanderlust Parenthood.

Skrive Inn Din Kommentar