Penger

Dette feriestedet i Bahamas vil betale deg å slappe av med Flamingos hele dagen

Dette feriestedet i Bahamas vil betale deg å slappe av med Flamingos hele dagen

Baha Mar, en ny 1000-hektar storby i Nassau, Bahamas, er på jakt etter en finansdirektør.

Ikke bekymre deg, du trenger ikke å være god med tall for å hengelge denne jobben. Men du trenger å være ekspert på alle ting avian, for denne gangen CFO står for Chief Flamingo Officer.

Det er riktig, feriestedet ser etter noen som er villige til å flytte til et tropisk paradis og ta vare på flokken av flammene.

Selv om dette høres ut som i utgangspunktet alles drøm jobb, må du ha noen ganske imponerende kvalifikasjoner for å lande den.

For det første må du ha en grad i zoologi eller et relatert felt. Kandidatene bør også ha minst fem års erfaring med eksotiske fugler, og spesielt med flamingoer.

(Det nærmeste jeg må eksotisk fuglopplevelse er, er en ganske anstrengt standoff med en Sandhill-kran fra Florida som ikke ville la meg komme i bilen min, så jeg tror ikke jeg skal sende meg på nytt.)

CFO vil overvåke Baha Mar Flamingo Mansion, så den rette kandidaten vil vite hvordan man opprettholder en flamingo-habitat. De må også være kunnskapsrik om matlaging og de ernæringsmessige behovene til sine rosa fjærede venner.

De jobboppføring angir også at du bør ha "bred kunnskap om biologi, økologi, oppførsel og fangstkrav av flamingoer." CFO er ansvarlig for ikke bare å opprettholde flamingo habitat, men også overvåke flamingo trening, oppførsel observasjon og avl.

I tillegg til å ha imponerende flamingo kunnskap, stillingen krever også gjestfrihet og kommunikasjonsevner. Når CFO ikke kjøler seg i Flamingo Mansion, vil de også være ansvarlig for å planlegge gjesteinteraksjoner med flamingoene og ledende utdanningsturer.

Flamingos, som er planlagt å komme til feriestedet om våren, vil være et integrert tillegg til Baha Mar Ecological, Aquatic Conservation Habitat Sanctuary, eller BEACH Sanctuary. Helligdommen tar sikte på å lære gjestene om bevaring av naturlivet i Bahamas.

Så, mens alle og deres mor er klare til å pakke sine poser og flokkes til Nassau for denne stillingen, er det for eksperter på alle ting flamingo.

Men hvis du har kvalifikasjoner, gratulerer! Gå videre til Baha Mars karriereside og søk om denne drømmejobben.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Hun ønsket å legge altfor mange flamingo-relaterte ordspill i dette innlegget, men måtte sette foten ned.

Skrive Inn Din Kommentar