Liv

Vinn et stipend og utforske måter å betale for college ved å spille dette spillet

Vinn et stipend og utforske måter å betale for college ved å spille dette spillet

Vi får det: Å snakke om økonomi er ikke alltid den mest komfortable tingen (selv om det virkelig burde være).

Mens undersøkelser viser årtusener er faktisk mer komfortable enn baby boomers når det gjelder å diskutere penger, har vi fortsatt en måte å gå hvis vi skal gjøre økonomiske samtaler en vanlig del av hverdagen.

Ikke bare kunne snakke om penger sikre at tenåringer er velbevandret i økonomien når de er klare til å gå ut i verden, men det kan hjelpe dem med å unngå å gjøre vanlige penger feil som kunne hjemsøke dem i årevis.

Men ett tema blir stadig viktigere for tenåringer og foreldre å snakke om: hvordan de skal betale for college.

Og sørge for at de forstår implikasjonene av studielånets gjeld? Vel, det kan hjelpe styre mye av sine økonomiske beslutninger før og i løpet av disse høyskoleårene.

PAYBACK-utfordringen fra Next Gen Personal Finance

For å hjelpe samtalen mellom tenåringer og foreldrene deres om studielånsgjeld og betale for college, Neste Gen Personlig Finans er sponsing en stipendkonkurranse.

Konkurransen vil sentrere seg rundt Next Gen Personal Finances nye online betalende for college-spill, "Payback, "Som hjelper elevene å forstå de forskjellige banene de kan ta når det gjelder finansiering av utdanning.

Mens gameplay og etterfølgende diskusjon er teknisk ment å finne sted i klasserommet, kan prosessen gi studentene de verktøyene som er nødvendige for å ta opp emnet med foreldrene hjemme også.

Slik fungerer konkurransen:

Først må lærerne registrere med Next Gen Personal Finance. Konkurransen er begrenset til de første 2500 lærerne å registrere seg for programmet.

Deretter, lærerne vil lede sine studenter til å spille "Payback" en eller to ganger gjennom, enten hjemme eller i klasserommet. (Jo flere ganger studentene spiller, desto mer kan de forstå hvordan ulike valg kan påvirke deres økonomiske fremtid.)

Etter en diskusjon om de ulike utfallene, Studentene skal skrive et 250-ords essay som svarer på spørsmålet, "Hvordan kunne du bruke online spill, PAYBACK, å ha en samtale med foreldre / verge om å betale for college?"

Endelig, lærere kan nominere og sende inn en student essay.

Bare nåværende mellom- og videregående studenter er kvalifisert til å delta i konkurransen, og essayinnleggene vil bare bli akseptert fra lærere.

(Selv om du er en forelder eller student som er interessert, kan du enten sende denne informasjonen sammen til en lærer i livet ditt eller bare bruke dette spillet hjemme for å lette din egen diskusjon!)

Fristen for innlevering av essay er 23. mars 2018, og vinnere vil bli annonsert i slutten av april.

Ti grand-prisvinnende studenter vil motta $ 5000 hver, mens ytterligere 150 ærverdige omtale mottakere (minst to fra hver av de 50 statene pluss D.C.) vil motta $ 500 hver.

Lærerne som nominerer de prisvinnende studentene vil hver motta $ 200 for klasseromsprosjekter, mens resten av nominasjonspedagogene blir tegnet for å vinne $ 100 for klasserommet.

For å finne ut mer detaljer og starte opplærings- og nominasjonsprosessen, besøk konkurransens informasjonsside.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar