Penger

Renovate ditt CV: Lowe er hosting en nasjonal ansettelsesdag 21. februar

Renovate ditt CV: Lowe er hosting en nasjonal ansettelsesdag 21. februar

Er det allerede februar?

Før vi vet det, vil det være på tide å pakke våre vinterfrakker (eller lette jakker til oss her i Florida) og bryte ut solkremen.

Oppvarmingsværet betyr travlere dager fremover for forhandlere av hjemmebrukere, og våren er den mest populære tiden for hjemmebygging og renoveringsprosjekter.

Som forberedelse er Lowe s sparker av sin årlige ansettelsesbonus.

Boligforbedringskjeden har som mål å ansette over 53 000 ansatte i vår, fra og med a Nasjonal ansettelsesdag hendelse 21. februar.

Du kan gå til din lokale Lowes butikk mellom kl. 10 og 7 for åpne intervjuer. Du får sjansen til å møte med ansatt ledere, lære om ledige stillinger og eventuelt gå ut med en ny jobb.

Det er riktig, Lowe vil gjøre jobber på stedet under det landsomfattende arrangementet.

Men hvis du bare ikke kan gjøre det til National Hiring Day, ikke bekymre deg: Lowes er også vertskap en Facebook Live-begivenhet 21. februar klokken 14:15 EST for å snakke om jobbmuligheter.

Fulltids-, deltids- og sesongbaserte jobber

Med målet om å skaffe over 53 000 ansatte, vil Lowes ansette nye ansatte i en rekke posisjoner.

Sesongmessige posisjoner

  • Kasserere
  • Plen og hageforeninger
  • stockers
  • Samlere av utendørs produkter
  • lastere

Full- og deltidsstillinger

  • Service og support ledere
  • Kundetjenesteforeninger
  • Kasserere
  • stockers
  • Salgsspesialister

Sesongarbeidere vil vanligvis jobbe mellom mars og september. Og hvis du satser på en sesongbasert jobb og vil fortsette å jobbe for Lowes i slutten av den travle sesongen, har du sjansen til å bli en deltids- eller heltidsansatt.

Nesten 40% av sesongarbeidere går over til en mer permanent stilling, og Lowe har i dag rundt 200 ledere som startet som sesongmessige ansettelser.

Hvis du lander en av disse deltidene eller heltid Lowes jobber, kan du få fordeler som en 401 (k), studiegodtgjørelse og en diskontert kjøpsplan.

Heltidsansatte får også nytte av nylig forbedrede fordeler som utvidet foreldreorlov og adopsjonshjelp. Lowe s var en av mange selskaper som annonserte oppgraderte fordeler etter den siste skatteoverhaling.

Så, uansett om du leter etter en midlertidig eller fast jobb, er Lowes Nasjonale Hiring Day-event et godt sted å starte.

Gå over til jobben sin side å søke før arrangementet.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar