Banker

Peer to Peer-lån for personer med dårlig kreditt

Peer to Peer-lån for personer med dårlig kreditt

Peer-to-peer långivere eksploderer på scenen, vanligvis gjør usikrede personlige lån til titusenvis av låntakere for omtrent hvilket som helst formål, og under vilkår som ofte er gunstigere enn hva du kan få gjennom en bank, en kredittforening eller en annen tradisjonell lånekilde.

P2P-plattformene forgrener seg også til svært spesifikke utlånsnicher. Disse kan omfatte business lån, boliglån, og student lån gjeld refinansiering. De er også sakte tiptoeing i dårlig kreditt lån.

Fremgangen på dårlig kreditt har vært relativt sakte, men det er fortsatt muligheter for å få lån fra P2P-plattformer hvis du har kreditt som er - skal vi si - mindre enn "rettferdig", og noen ganger til og med "dårlig".

Men i sannhet er utlån med dårlig lån fortsatt et helt nytt forsøk på P2P-plassen. Men det er håp for fremtiden - ettersom investeringsinteressen på plattformene øker, særlig fra institusjonelle investorer, er det bare et spørsmål om tid før flere P2P-plattformer vil gjøre dårlige kredittlån.

Så hvor er næringen nå, og hva kan du gjøre hvis du har dårlig kreditt?

Sjekk for å se om kreditt er dårlig >>>

Peer-to-Peer og dårlig kreditt lån

Det er trolig en overdrivelse å bruke "P2P" og "dårlig kreditt" i samme setning. Tettere til sannheten er at det er P2P långivere som vil jobbe med folk som har rettferdig kreditt, og noen vil gå litt under rettferdig, men få vil faktisk jobbe med folk som har kredittnivåer som generelt er anerkjent som "dårlige" .

Det er en betydelig mengde feilinformasjon i denne forbindelse. Mange nyhetskilder og nettsteder angir feilaktig at P2P-utlånsplattformene er stedet for personer med dårlig kreditt for å få lån, og at informasjonen generelt er feil.

Det er viktig å forstå hvorfor dette er tilfellet. P2P utlånsplattformer samler låntakere og investorer. Investorer er den primære grunnen til at P2P-plattformer generelt ikke gjør lån tilgjengelig for personer med dårlig kreditt.

Hvis du kommer til en P2P-plattform som investor, vil du være langt mindre sannsynlig å investere pengene dine i lån som er gjort til personer med dårlig kreditt. Få investorer kommer til P2P-plattformer som ønsker å investere penger i hva som er privatkompetansen til "uønskede obligasjoner". Av den grunn, og for å holde investorer som kommer til plattformene, stiller P2P långivere utlånsstandarder, hvorav det ene er å sive ut låntakere med dårlig kreditt.

Enkelt sagt er dårlige kredittlån vanligvis ikke en del av blandingen når det gjelder P2P-nettsteder.

Hva vi skal markere spesifikke P2P utlånsplattformer som låne med mer liberale kredittstandarder, samt å forklare hva standardene er for noen av de mer populære plattformene.

The Big Two: Utlånsklubb og Prosper

Selv om Lending Club og Prosper er langt de største P2P långiverne, og de første valgene til de fleste som går til P2P-markedet på jakt etter lån, skårer de ikke veldig bra når det gjelder å gjøre lån til folk med dårlig kreditt. Faktisk vil det være langt mer hensiktsmessig å si at de begrenser deres utlån til de som ikke har verre enn rettferdig kreditt.

Som et eksempel, Utlånsklubb har et minimum kreditt score krav på 660. Prosper går litt lavere, ned til 640. Det er ikke mye lavere enn banker og kreditt fagforeninger, som vanligvis stiller minimum kreditt score på mellom 650 og 680. I tillegg har begge plattformene alvorlige begrensninger Hvis kredittrapporten din avslører konkurser, konklusjoner eller skattelettelser.

Generelt, hvis kreditten din faller under rettferdig, vil Lending Club og Prosper ikke være sannsynlige kilder for deg å få et lån. Faktisk kan det samme sies om flertallet av P2P långivere. Siden de tiltrekker seg individuelle investorer, lener de seg til fordel for låntakere med sterkere kreditthistorier, og er svært lite sannsynlig å gi lån til de med kreditt som anses å være "dårlige".

Peerform

Peerform er en av de få P2P långivere som gir lån til låntakere med det vi kan si "mindre enn rettferdig kreditt". De gjør faktisk ikke lån hvis du har dårlig kreditt, men de har en mer generøs definisjon av rettferdig kreditt enn andre P2P långivere.

La oss starte med kreditt score. Som nevnt ovenfor, ser andre P2P långivere vanligvis etter minimum kredittpoeng på 640 eller høyere. Peerform vil låne til låntakere med kredittpoeng så lavt som 600. Det gir en god og mer puste på kreditt score siden, men Peerform godtar fortsatt ikke kredittprofiler med krenkelser, konkurser, skattelettelser, dommer eller ikke-medisinske relaterte samlinger innen de siste 12 månedene. Det beskriver mange mennesker som har dårlig kreditt.

Det lavere kredittpoengkravet kunne imidlertid åpne døren til en lånegodkjenning dersom dine dårlige kredittepisoder er vesentlig eldre enn 12 måneder. Og det kan være bra, fordi Peerform tilbyr mange andre fordeler for de som har ukonvensjonelle kreditt- og inntektsprofiler.

For eksempel krever Peerform egentlig ikke at du har en jobb for å få et lån. Du trenger å gi bevis for inntekt, men det kan være sosial sikkerhet, pensjonsinntekt eller andre former for ikke-ansettelsesinntekt.

De er også ganske sjenerøse så langt som din gjeldsinntekter (DTI), som er dine månedlige gjentatte gjeldsforpliktelser dividert med din stabile månedlige inntekt.De vil akseptere en DTI på opptil 40%, men DTI-beregningen inkluderer ikke boliglån på primærboligen din. Den beregningen er langt mer generøs enn hva du finner med banker og andre tradisjonelle lånekilder.

En annen viktig kategori hvor Peerform Parts selskap med tradisjonelle banker er i formålet med lånet ditt. Peerform har en enkelt lånekategori, som er personlige lån. Det kan brukes til omtrent hvilket som helst formål, inkludert gjeldskonsolidering, kredittkortrefinansiering, forbedring av hjemmet, store kjøp, bilfinansiering, forretningsformål, medisinske utgifter, flytting og flytting, bryllupskostnader, ferie, boligkjøp eller omtrent enhver annen formålet du kan tenke på.

Dette betyr at du kan bruke et Peerform-lån til et utrolig antall formål, og dermed eliminere behovet for å søke om spesifikke lån til svært spesifikke formål. For eksempel, hvis du vil kjøpe en bil; Du kan bruke inntektene fra et Peerform personlig lån for å kjøpe det kjøretøyet.

Peerform vil gi lån på mellom $ 1000 og $ 25.000, med en tilbakebetalingstid på 36 måneder. Disse er fast rente, fast betaling avdragslån som vil bli fullt utbetalt innen løpetidet. En annen bonus er at lånene er helt usikrede - du trenger aldri å levere noen form for sikkerhet for et lån.

Peerform lånerenter varierer fra en lav på 7,12% april, til en høy på 29,99%. De belaster også et opprinnelsesgebyr tilsvarende 5,00% av lånebeløpet. Det er imidlertid ingen søknadsavgift, og ingen forskuddsbetaling.

DriverUp

Som navnet antyder, er DriverUp en P2P långiver som gjør lån til å kjøpe biler. Selv om det er en veldig spesiell hensikt, er den store fordelen de tilbyr, at de er en av de få P2P-plattformene som er tilgjengelige, som faktisk vil gjøre dårlige kredittlån.

Siden markedet for nye billån er så konkurransedyktig, fokuserer DriverUp sin innsats på å gi lån til kjøpere av brukte biler, og typisk de låntakere som har dårlig kreditt spesielt. Faktisk er DriverUps gjennomsnittlige kreditt score 535, og det vil gi lån til folk har enda lavere kreditt score enn det. I hovedsak låner DriverUp til automotive subprime markedet.

I motsetning til andre P2P utlånsplattformer krever DriverUp-lån sikkerhet, som er den bilen som blir kjøpt. Renter på disse lånene varierer mellom 8,00% og 24,95%.

Hvis DriverUp har en begrensning, er det at du kan få finansiering for bilkjøp bare hos forhandlere som faktisk opererer gjennom plattformen. Imidlertid har plattformen deltakelse fra hundrevis av bilforhandlere over hele USA. Og siden det er en relativt ny plattform, som bare har begynt operasjoner i 2015, vokser den raskt.

DriverUp har også en fordel i forhold til enhver annen P2P-plattform i den måten den finansierer sine lån. Vanligvis, med P2P-plattformer, må du fylle ut et søknad og deretter presentere din låneforespørsel til potensielle investorer. Denne prosessen kan ta opptil to uker, og det er ingen garanti for at lånet ditt vil bli fullt finansiert. Det er fordi P2P-plattformer er investorfinansierte, ikke bankfinansierte.

Men på DriverUp vil lånet ditt bli finansiert av morselskapet DriverUp. Når lånet er på plass, vil det bli tilbudt investorer å investere i. Men du vil få lånet ditt umiddelbart, og du trenger ikke å bekymre deg selv med å hente pengene fra investorer - eller står overfor risikoen for at lånet ikke kan være fullt finansiert.

Slik forbedrer du sjansene for godkjenning av lån med dårlig kreditt

Til tross for hva du kanskje har lest eller hørt om generøsiteten til P2P långivere i å gjøre lån til folk med dårlig kreditt, kan du se at alternativene dine vil bli begrenset selv i det rommet. Men du har alltid muligheten til å forbedre din sjanse til å få låne godkjenning med dårlig kreditt, selv med P2P långivere.

Hvis du har det som generelt betraktes som dårlig kreditt, utvikle strategier for å gjøre følgende:

  • Sørg for at kreditten din er ren i minst de siste 12 månedene - det betyr ingen krenkelser, ingen offentlige registre og ingen forfalte saldoer
  • Hvis du har noen forfalte saldoer, må du enten betale dem fullstendig eller bosette seg for å få dem fjernet ved å betale et avtalt beløp som er mindre enn hele saldoen på grunn av
  • Tvist og fjern eventuell feilaktig informasjon om din kredittrapport som kan ha en negativ innvirkning på kredittpoengene dine

Det er ingen magisk kulde når det gjelder å fikse kredittkortet raskt. Men ofte med bare noen få tweaks, kan du forbedre din kreditt akkurat nok til å få den typen lån du vil ha. Og selvfølgelig er en av fordelene ved å få et lån gjennom en P2P-plattform at du vanligvis kan bruke lånet til enhver hensikt som du ønsker. Det vil aldri skje med et banklån!

Har du prøvd å søke om et lån med en P2P långiver med enten rettferdig eller dårlig kreditt? Hvordan fungerte det for deg, og hva vil du anbefale til noen andre som er i samme situasjon?

Skrive Inn Din Kommentar