Liv

Hvorfor du trenger tålmodighet for personlige finansmål

Hvorfor du trenger tålmodighet for personlige finansmål

Personlig økonomi er en reise - en reise som ser annerledes ut for hver enkelt person.

Enten du jobber med et sparemål, prøver å betale av gjeld eller investerer i pensjon, trenger du tålmodighet. Tålmodighet er den eneste tingen at hvis du mestrer det, vil det enormt hjelpe deg med å nå dine personlige finansmål.

Her er hvorfor.

Lære å nyte prosessen

Jeg pleide å være ekstremt utålmodig. At alt endret seg da jeg hadde barn, skjønt.

Jeg husker da datteren min var førstefødt. Jeg var ikke forberedt på de søvnløse nettene. Faktisk, å ha en baby var ikke det jeg trodde det ville være -i det hele tatt. Det var i mine tanker å ha en baby var alle glade tider. Du vet, som å kle henne og vise henne til folk. Jeg trodde hun ville ganske mye spise, sove og bare være søt.

Unødvendig å si, jeg var inne for en stor virkelighet sjekk. Min første datter sov aldri om natten - og jeg mener aldri. Hun begynte ikke å sove hele natten før hun var rundt 18 måneder gammel. Jeg hadde noen alvorlige meltdowns over min vanvittige søvnmangel. Jeg husker å tenke, "Jeg skulle ønske hun var eldre og ville begynne å sove om natten." Jeg brukte for mye tid som ønsket i stedet for å nyte.

Min baby er nå nesten fem år gammel, og jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid og holde henne og verne om de søvnløse nettene.

Heldigvis, da min andre datter ble født, ventet jeg veldig liten søvn. Men som livet har det, er mine to jenter som natt og dag. Min andre datter sov så mye som en baby som jeg trodde noe var alvorlig galt med henne. I stedet for å ønske bort dagen var jeg mye roligere og avslappet med henne. Jeg lærte å nyte tiden sin som en baby fordi jeg visste at det ikke ville vare så lenge.

Når du har barn, begynner du å innse hvor fort tiden flyr forbi. I stedet for å klage på alt og ønsker fremtiden å komme raskere, kan du nyte turen.

Så, kanskje du lurer på hvordan å øke barn og jobbe mot økonomiske mål er like. Vi vil, de er.

Når du har barn, kommer ingenting lett. Du må finne ut hva som fungerer og hva som ikke gjør det, og du må ha tålmodighet.

Det samme gjelder for din personlige økonomi. Du kommer ikke til å se øyeblikkelig fremgang - det kommer bare ikke til å skje. I stedet for å ønske at den dagen kommer når du raker i pengene må du lære å nyte prosessen. Alt verdt å ha er verdt å jobbe og vente på.

Realiser hva som er i din kontroll og hva som ikke er. Du må jobbe med de tingene du har muligheten til å endre, og deretter vente det ut.

Når du konsekvent jobber med noe, er det utrolig akkurat hvor fort tiden går forbi.

Bruk Tålmodighet til Personlig Finans

Det er lett å gi opp når ting ikke virker til din fordel. Du bestemmer deg for å betale ned gjeld, men knapt gjør en buk i rektor. Du åpner en investeringskonto, men pengene dine vokser ikke. Du vil spare mer, men du har bare små mengder å bidra.

De tingene du gjør er de riktige tingene å gjøre. Du trenger bare å være tålmodig og gi planene din nok tid til å blomstre.

Noe verdt å ha krever hardt arbeid og tid. Hvis du gjør en plan og er konsistent med det, er alt du trenger tålmodighet. Ikke gi opp!

Det er vanligvis ikke sluttresultatene til våre mål som gjør oss lykkelige - det er veien vi tar for å komme dit. Å jobbe mot mål som krever selvdisiplin og tålmodighet, bidrar til å bygge karakter og øke selvtilliten.

Så, hvis du jobber mot et økonomisk mål, men føler at du treading vann, husk bare:

  • Hvis du er i gjeld, kom du ikke dit over natten, og du blir heller ikke gjeldsfri over natten heller.
  • Du tok ut studielån som investering i deg selv (høyskoleutdanning). Gjør ditt investeringsarbeid for deg. (Og betal den sucker av.)
  • Det er ikke slikt som suksess når du investerer i aksjemarkedet.
  • Du må lage en plan og holde fast ved det hvis du vil pensjonere tidlig.

Også, vet du ikke er alene. Det er mange mennesker i situasjoner som din. Noen av folket vil lykkes i privatøkonomi mens andre vil mislykkes. Tålmodighet og selvdisiplin er de to tingene. Du kan lage komplekse økonomiske planer, lære As through Zs å investere, og lese økonomiske bøker, men uten tålmodighet og selvdisiplin kommer du ikke til å komme noen steder.

Klar til å jobbe med dine økonomiske mål? Begynn å gjøre vaner, jobbe mot målene dine konsekvent, og legg mer penger mot dem når det er mulig.

Sakte og stødig vinner løpet.

Skrive Inn Din Kommentar