Penger

Hvordan transgender kirurgi forandret sitt liv og måten han sparer penger for alltid

Hvordan transgender kirurgi forandret sitt liv og måten han sparer penger for alltid

Fire dager etter å ha kjønnsoverføringskirurgi, kunne Kyle Hollingsworth ikke slutte å smile som han ventet å se sin nye bryst i Dr. Charles Garramones ventesal i Davie, Florida. Operasjonen fjernet sitt brystvev og skapte en mannlig konturskiste som sammen med det voksende ansiktshåret ville matche hvordan han følte seg på innsiden.

På dagen for hans avslapning av brystet, Kyle og hans mor, Sandra Mathis, lo og tok selfies i venterommet. De byttet telefoner for å se hvilket kamera som ga den beste vinkelen og belysningen (hans mamma gjorde).

Som Kyle så i speilet med Dr. Garramone ved hans side, ble stemmen hans høyere med spenning.

"Jeg er fysisk den personen jeg visste, eksisterte alltid," sa han.

Kyle kom opp med kreative måter å betale for prosedyren. Han mottok $ 3,695 i donasjoner gjennom GoFundMe, en crowdfunding plattform. I august 2017 flyttet han sammen med venner for å leve uten leie, noe som tillot ham å spare ytterligere $ 2500 på tre måneder.

Han lånte $ 1,625 fra sin pensjonsbesparelse for å betale operasjonssenterets gebyr.

"Ærlig talt tenkte jeg ikke engang på gjelden," sa Kyle. "Alt jeg brydde seg om var operasjonen. Jeg er teknisk i gjeld, men jeg er i gjeld til meg selv fordi det er min pensjon. "

Morgenen på operasjonen hans var himmelen fortsatt svart, men Kyle, hans mor og tante, Terry Thomas, spøkte da de dro til klinikken.

"Jeg skal være så attraktiv," sa Kyle da han lo.

"Jeg er bare klar til å gjøre det," sa Kyle da han ble prepped for kirurgi.

"Jeg vil ha min mamma," kyle whimpered da hans IV ble administrert.

Hans mor ga ham et kyss på pannen før han ble rullet inn i kirurgi; Hun var ved hans side da han våknet opp etter.

Hjemme lagde hun kompresjonssokker på føttene, pusset håret inn i en hestehale fordi han ikke kunne løfte armene sine og lagde sin frokost.

Dagen etter operasjonen satte Kyle seg i en liggestol som drev inn og ut av søvn, da han så på "The Great British Bake Off" på Netflix. Så var det skygger av latter.

"Når jeg ser ned og jeg ikke ser boobs, var det som bare denne følelsen jeg ikke engang kan beskrive," sa Kyle. "Det føltes så bra. Den fysiske smerten er definitivt verdt det å ikke føle den følelsesmessige smerten lenger. "

Kyles neste mål handler ikke om overgangen fra kvinne til mann. Han ønsker å betale sine $ 10.000 i kredittkortgjeld.

"Jeg vil få det første kredittkortet betalt i august, og så betaler jeg alt annet innen det året," sa Kyle. "I august 2019 burde jeg være gjeldfri fra kredittkort."

Kyle sier at hans operasjon lærte ham å spare penger. Han pleide å bruke penger så snart han fikk det. Han ville til og med få lønningslån til og med for å hjelpe til med å finansiere de tingene han ville.

"Jeg var som, det må være en bedre måte å leve på," sa han. "Jeg gir alt for mye penger til å være levende lønnsslipp til lønnsslipp."

Han regnet ut sin inntekt og hvor mye han trengte for regninger, dagligvarer og grunnleggende nødvendigheter. Derfra begynte han å sette resten av pengene i separate bankkontoer: en for diverse utgifter, en for regninger og en for hans operasjon.

Kyle fant uventet oppmuntring gjennom sosiale medier etter at han endret navnet hans på Facebook.

"Det var bare denne overveldende støtten som jeg ikke visste at jeg hadde," sa han.

Han begynte å legge inn videoer om fremdriften i overgangen, fra å ta hormoner til dagene som førte til operasjonen, operasjonsdagen og hans gjenoppretting.

"Det hjalp meg virkelig å fortsette å være så åpen om overgangen min," sa han.

Da Kyle kom ut som transgender, fortalte han sin tidligere kone og hans nære venner først. "Jeg tror den mest nervøse [ting] kom ut til familien," sa han.

Han fortalte først sin mor, da hans utvidede familie.

Gjennom overgangen så han at hans mor utviklet et nytt livsutsikt.

"Hun er snill som denne du-gjør-du-typen av person nå, noe som er kult," sa han. "Jeg elsker morens nye holdning i livet. Jeg er veldig takknemlig (av henne). "

Ikke hele familien deler hennes nye utsikter, men han er fortsatt håp om at de kommer rundt.

Når folk bruker pronomen "hun" i stedet for "han", kan Kyle ikke riste den av med latter.

"Det er en verre smerte enn det jeg føler akkurat nå," sa han og pekte på smerten fra operasjonen. "Det får deg til å føle deg ikke ekte. Ikke sett. Ikke gyldig. Og det gjør vondt. Det er akkurat som, hvorfor vil du skade meg? Jeg vil ikke skade deg? "

Hans yngre fetter, Teriana Horn, 3, kaller Kyle ved hans navn og ved hans egne pronomen. Det er som en refleks for henne slik hun retter folk når de kaller Kyle, eller får navnet sitt feil.

To måneder etter operasjonen, flyttet Kyle tilbake til sitt leide rom i Orlando. Så i mars 2018 flyttet han hjem til South Florida.

"Det var ingenting igjen for meg i Orlando," sa Kyle. "Jeg var skilt. Jeg mistet jobben min. Jeg har ingen familie der oppe.Det var ingenting som holdt meg der. Jeg ønsket å komme hjem, være rundt familien min og spare penger. "

Etter å ha flyttet hjem, flyttet Kyle inn i tantenes hus. Han bor der rentefri, noe som vil hjelpe ham med å betale kredittkortets gjeld av seg raskere. Hans nye jobb betaler også ham $ 6000 mer i året enn hans forrige.

"Universet har lined det opp for meg å komme seg ut av gjeld," sa han. "Målet mitt i år er å spare halvparten av min ekstra inntekt og betale av gjeld. Ved årets slutt vil jeg ha mindre gjeld og mer besparelser. "Skrive Inn Din Kommentar