Forsikring

Hvorfor det virkelig lønner seg å kjøpe livsforsikring mens ung

Hvorfor det virkelig lønner seg å kjøpe livsforsikring mens ung

Ingen ser ut til å ønske å snakke om livsforsikring, men det er viktig å møte realiteten at vi ikke vil være rundt for alltid.

Men å være ung, singel og sunn betyr at du ikke har noe å bekymre deg for. Ikke sant?

Dessverre ikke.

Å skaffe livsforsikring er en av de viktigste økonomiske trekkene du kan gjøre. Og for det beste tilbudet på livsforsikring, betaler det ofte å kjøpe når du er ung og sunn.

Generelt, med de fleste ting når du lager noen form for kjøp, jo flere funksjoner du ønsker, desto mer kommer det til å koste deg.

Og det samme gjelder livsforsikringsrenter. Shopping når du har minst behov, kan minimere premien din på lang sikt.

Trenger du det?

Du kan spørsmålet hvorfor du vil ta ut livsforsikring når du er ung og enslig uten avhengige.

For mange unge mennesker som nettopp har startet karriere og tjener en god inntekt, kan ideen om å tildele en (liten) del av den inntekten virke unødvendig. Men hvis du for tiden er usikret, er det noe incitament til å få sprekker. . . .

Akkurat nå er du den yngste du noensinne vil være. Å skaffe livsforsikring kan koste deg mer i det lange løp, med økte premier.

Faktum er at endringer i omstendigheter er uunngåelige. Etter hvert som tiden går, endres ting, og det trenger også forsikringen din. Som folk gjør veien gjennom livet, får de fleste gjeld, giftes, har barn og så videre.

Ved å komme tidlig, er du i hovedsak sikret en økonomisk plan for fremtiden din, til best mulig pris. Hvis du kommer inn mens du er ung og sunn, kan du minimere premien din over livet til politikken din.

I tillegg, så lenge du er sunn og ikke røyker, får du sannsynligvis de billigste premiene du noensinne vil betale når du er ung. Se bare på dette infografiske om de høye kostnadene for livsforsikring for røykere, og du kan se effekten av helseproblemer på livsforsikringspremiene.

Forsikring er for det uventede

Hvorfor er jeg på kontoret?

Selv om du kan være ung, ensom, bekymringsløs og med god helse, vil du i tilfelle din uforutsette død være ansvarlig for eventuelle økonomiske byrder du etterlater, inkludert begravelseskostnader. Du kan være egnet som en fiol i øyeblikket, men helse kan endres på et øyeblikk, og sende premier skyward, bokstavelig talt over natten.

Kort sagt, den beste tiden å kjøpe livsforsikring er når du bare ikke trenger det.

Mange mennesker begynner ikke å tenke på å investere i dekning til deres helse begynner å forverres, eller de har godt etablert en familie.

Å velge riktig livsforsikring er ikke alltid svart og hvitt. En rekke faktorer kan komme inn i spill. Hvis du ikke har sett livsforsikring, kan du handle og utforske alternativene dine. Du vil bli overrasket over hvor rimelig livsforsikring kan være.

Lesere, hvor gammel var du da du først kjøpte livsforsikring? Er det verdt det?

Skrive Inn Din Kommentar