Virksomhet

12 måter du kan projisere suksess med kroppsspråk

12 måter du kan projisere suksess med kroppsspråk

Hva sier kroppsspråket om deg?

Ønsker du det å si at du er trygg, vellykket, ansvarlig for din egen skjebne?

Kroppsspråk er det første ledetråd fremmede bruker til å danne sitt første inntrykk av deg.

Disse 12 tipsene vil ikke bare øke tilliten din, de vil også hjelpe deg med å utvikle vaner som vil gi positiv energi og suksess i livet ditt.

1. Stå opp rett

Gjorde en velmenende voksenforedrag deg om holdning når du var barn?

"Stå opp rett" kan høres ut som en tullende påminnelse fra tante Sally, og ordet "holdning" kan fremheve bilder av sluttskoleelever som balanserer telefonbøker på hodet.

Men det viser seg at tante Sally hadde rett: Hvis du vil komme videre, trenger du god holdning. Når du står rett opp fyller du plassen rundt deg og formidler suksess.

2. Minimer Gesturing

Tenk deg at du ser på to personer som snakker i den andre enden av gaten. Du kan ikke høre hva de sier, så kroppsspråk er din eneste anelse om hva samtalen handler om. En person er gestikulerende vilt, hender og armer flyr rundt hver gang de åpner munnen. Den andre personen gjør liten eller ingen bevegelser. Hvilken person vil du gjette er sint?

Bevegelsene vi bruker når vi snakker, er ofte vanlige, men det betyr ikke at du ikke kan endre for å passe til anledningen. Som eksemplet ovenfor illustrerer, vil overbevisning få deg til å bli sint og aggressiv. I stedet bør du krympe dine bevegelser til en ikke-truende størrelse. Bruk innbydende bevegelser som å åpne armene eller hendene for å vise at du er en åpen person uten hemmeligheter.

3. Lean In

Det er ingen tilfeldighet dette er tittelen på en bok om å lykkes i virksomheten. Leaning in demonstrerer din entusiasme for samtalen og sikrer at personen snakker til deg som du lytter. Et lite hode vippes når du lener deg inn, vil understreke din udelte oppmerksomhet.

4. Opprettholde øyekontakt, men ikke for mye

Ifølge Forbes.com, er den gjennomsnittlige lengden på tiden amerikanerne opprettholder øyekontakt på 7-10 sekunder. Å holde øynene med personen du møter, viser dem du er en trygg, smart person. Øyekontakt er spesielt nyttig når du forklarer noe vanskelig eller trenger å levere en verdifull melding.

Ikke overdriv det, skjønt. Hvis du aldri bryter øyekontakt, kan du komme ut som ubehagelig eller konfronterende. Så sørg for at du tar pauser og ser bort. Å se ned kan få deg til å virke svak eller hemmelig, så slå øynene til siden i stedet.

5. Gå foran og smil

Hvem liker ikke et smil? Den menneskelige hjernen har en positiv reaksjon på smil, og vi husker de menneskene som tilbyr dem fritt. Utover meldingen om varme sender et smil, du vil også vises åpen, pålitelig og selvbesatt. Det er ikke rart at så mange offentlige figurer og kjendiser prioriterer å få smilene deres rettet.

Smiling er en enkel måte å projisere suksess, og som en bonus vil det få deg til å føle deg bedre også.

6. Rist hendene fast

En nylig studie i USA undersøkte 98 undergraduates som deltok i mock intervjuer. Blant annet ble studentens håndtrykk evaluert. Ikke overraskende, elevene vurdert mest på håndtrykkene, ble også ansett som de mest ønskelige kandidatene fra intervjuerne.

Så hva gjør et håndtrykk bra? Først og fremst, ikke ryst faktisk - tenk på det mer som et vedvarende grep enn en armpumpe.

Vær fast uten å knytte den annen persons hånd så hardt du avskår blodstrømmen. Gjør også øyekontakt mens du rister og ikke slipp for raskt.

Rystende hender i begynnelsen av et intervju eller møte setter stemningen for hele samtalen, så gjør håndtrykket ditt telle.

7. Nod hodet ditt

Nodding hodet ditt er kroppsspråket tilsvarende å si "uh huh" for å vise at du lytter som noen forteller en historie.

Nodding gir også entusiasme og energi. Du vil ikke overdrive det og virke hysterisk, men en liten nikk vil gå langt til å gi et positivt inntrykk.

8. Reflekter den annen persons kroppsspråk

Spegling av andres kroppsspråk er en instinktiv og effektiv måte å knytte til en annen person. Det er slik ungdommer blir sosialisert, da de spegler foreldrenes ansiktsuttrykk og handlinger. Fordi det er et så viktig element i utviklingen vår, er det en rask måte å skape forståelse med en annen person. Mirroring sier, "Vi er mer like forskjellige."

Bare vær oppmerksom på konteksten. Hvis du snakker med en nåværende eller potensiell sjef, må du ikke speil kroppsspråk som kan få deg til å virke dominerende eller aggressiv, for eksempel kryssede armer. På den annen side, speiler kroppsspråket til noen i svakere posisjon enn deg, er en fin måte å få dem til å føle seg komfortable og tjene tillit.

9. Juster deg selv med den andre personen

I likhet med speiling er å tilpasse holdning til en annen en effektiv måte å diffundere spenning eller konflikt på. I stedet for å møte den andre personen, beveger seg ved siden av dem slik at du står eller sitter ved siden av hverandre og ser i samme retning. Dette vil gjøre at en motstander føler at du er i samme lag.

10. Undervurder ikke stillhetens kraft

Evnen til å holde seg kult og samlet selv i de mest høytrykkssituasjoner er en nøkkelegenskap for vellykkede mennesker. Så pust inn og ut sakte, og minimer dine bevegelser og andre bevegelser. Noen ganger er mindre mer med kroppsspråk. Et øyeblikk av stillhet kan være kraftigere enn alt du sier.

11. Bruk en positiv ramme

Tolk hendelsene i et positivt lys, og du kan stoppe destruktiv tanke sykluser i sporene sine. For eksempel, uttrykk ikke et mål som produktivitet på negativ måte: "Jeg må slutte å procrastinate." Reframe det positivt som "Jeg skal jobbe på dette prosjektet hver kveld i en time til den er ferdig." Betydningen Positivitet er anerkjent i alle feltene fra medisin til næringsliv.

Fokuser på hva du skal gjøre, ikke hva du ikke bør. Tro at du kan og du vil.

12. Gjør "som om" du føler deg slik du vil

Psykolog William James forfremmet teorien om at det å oppføre seg som om du føler en bestemt måte, vil overbevise hjernen din om at du faktisk gjør det. "Kjole for jobben du vil ha, ikke den du har" er en annen versjon. Så når du er sliten, vær våken; Når du er usikker, vær sikker. Det er utrolig hvordan du kan endre måten du føler ved å late som å være den tingen du ønsker å bli.

Dette er enda en annen grunn kroppsspråk er viktig. Folk er ikke tankene lesere. Og du kan forme hvordan andre oppfatter deg ved å bruke kroppsspråk til din fordel. Ingen må vite at du brøt opp med kjæresten din i går kveld hvis du oppdager for intervjuet med rett stilling, et lyst smil og et fast håndtrykk.

Så hvilken av disse positive kroppsspråkstrekkene vil du prøve neste?

Anum Yoon startet og opprettholder sin personlige økonomiblogg, Current on Currency, for alle som ønsker å lese om hennes økonomiske reise og perspektiver på pengestyring, sparsom levebrød og økonomiske trender.

Skrive Inn Din Kommentar