Banker

3 uvanlige måter å spare penger på

3 uvanlige måter å spare penger på

Takk (eller nei takk) til den siste økonomiske krisen, vi er alle åpne for ideen om å spare hver krone vi kan, og kutte på alle de overdådige utgiftene vi har gjort gjennom årene. Vi har innsett hvordan du bruker kredittkort tryggere og lært å betale våre regninger i sin helhet og til tide. Og på grunn av all økonomisk visdom som har blitt uttømt generøst på plattformer som Internett, er vi bedre enn vi var før når det gjelder å bruke klokt og strekke hver dollar til det maksimale. Men når det kommer til penger, kan du ikke ha for mye av det eller vet for mye om å spare hver krone du kan på måter du aldri har tenkt på før. Så her går, tre uvanlige strategier som ikke bare sparer penger, men også forbedrer kvaliteten på livet ditt:

Ta godt vare på helsen din

Hvis du slutter å tenke på det for et øyeblikk, vil du innse at du kan spare hundrevis av dollar hvis du er sunn og ikke snill å bli syk ofte. Når du er syk, må du ikke bare bruke på besøk til legen og medisiner, du må også ta deg av arbeid og så miste både tid og penger (hvis du er betalt for dagen eller hvis du er " Jeg har uttømt din sykefravær). Dessuten må du også bruke mer på næringsrik mat for å styrke helsen din og komme tilbake til normal tidligst.

Den beste måten å spare både penger og problemer er å unngå å bli syk ved å følge gode vaner og lede en sunn livsstil. Hold deg aktiv gjennom regelmessig trening (ikke bruk på et dyrt treningsmedlemskap som du nesten aldri bruker, i stedet ta en spasertur eller jogge i parken og styrke toget hjemme for å jobbe på musklene dine), spis mer frukt og grønnsaker og mindre av fet søppelmat, og aller viktigst av alt, sverger røyking og begrenser drikking til den sjeldne sosiale anledningen.

Bruk kredittkortene dine

Så mye som mulig, bruk kredittkortet ditt til å betale for kjøpene dine. Jeg vet at dette går i mot konvensjonell økonomisk visdom, hvor ekspertene forteller deg å bruke kontanter og kutte kortene dine, men det er en kicker til mitt forslag - du må sette opp automatiske debetinstruksjoner for hver konto knyttet til kredittkortet ditt slik at din månedlige balanse er betalt i sin helhet og du er ikke belastet renter. På denne måten kan du bruke penger lånt fra banken til null rente for en periode på 30 til 40 dager. Dine penger i mellomtiden tjener en minimumsinteresse fra banken, slik at du faktisk tjener penger selv når du bruker det. Men vær veldig forsiktig når du bruker denne strategien fordi du aldri kan bruke mer enn du har på kontoen din. hvis du gjør det, kommer din økonomi til å gå haywire.

Opprettholde dine eiendeler

Uansett hvor liten eller ubetydelig en ressurs, gir den deg mer valuta for pengene når du ser etter det bra. Når det gjelder å sette pris på eiendeler som ditt hjem, vil det opprettholde det i det lange løp - verdien øker og egenkapitalen din vokser. Hvis det er avskrivende eiendeler som bilen din, dine gadgets og apparater, kan du strekke livet ditt og trekke ut mer verdi for dollaren ved å ta vare på dem, holde det rene og delta i mindre reparasjoner før de blir store. Ikke skimp på mindre utgifter når de er virkelig nødvendige, eller du kommer til å bli møtt med større og mer kompliserte.

Denne gjestenes innlegg er bidratt av Omar Adams, han skriver om temaet online regnskapsgrader. Han ønsker velkommen dine kommentarer på hans e-post id: [email protected]

Skrive Inn Din Kommentar