Penger

The Gap trenger kundeservice konsulenter å jobbe hjemmefra i Ohio

The Gap trenger kundeservice konsulenter å jobbe hjemmefra i Ohio

Hvis du er i idé av mote og klær, men egentlig ikke ønsker å bli kledd hver dag for å forlate huset ditt for jobb, har du lykke til.

The Gap Inc. er for tiden ute etter jobb-hjemmefra kundeservice konsulenter i Columbus, Ohio, eller de omkringliggende fylkene for å fylle heltidsroller.

Diktene på disse jobbene fra hjemmet

Som kundekonsulent hos Gap Inc., du vil bli oppdraget med å levere eksepsjonell kundeservice og førstesignaloppløsning til kunder via telefon for Gap Inc.-merkene, inkludert Gap, Banana Republic, Old Navy og Athleta.

Du vil opptre som kundeforesøker, og bør kunne undersøke og løse kundeproblemer ved å bruke en rekke ressurser.

Du bør kunne demonstrere profesjonalitet, tålmodighet, høflighet og takt, og kunne de-eskalere konflikter ved hjelp av empati og problemløsende ferdigheter. Utmerkede skriftlige og verbale kommunikasjonsevner er et must, som er generell datakompetanse, inkludert direktemeldinger og Windows-baserte applikasjoner.

Du bør ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent og minst seks måneders kundeserviceropplevelse.

Perks of Working for the Gap

Noteringen noterer seg det ansatte får rabatt på opptil 50% på Gap, Banana Republic & Old Navy, 30% rabatt på Outlet og 25% på Athleta. (Bare vær sikker på at hele lønnsslippet ikke kommer til slutt på kleshengere i skapet ditt.)

Andre fordeler for kvalifiserte medarbeidere inkluderer: medisinsk, tannlege, visjon og livsforsikring; 401 (k) med selskapsmatch på 4%; Anskaffelsesplan for arbeidstakere; undervisning refusjon; og tar opptil fem "på klokken" timer hver måned for å frivillig for en veldedighet.

Hvis du er interessert i å bli en ekstern kundeservicekonsulent på Gap, Inc., gå her for å sjekke ut stillingen og finne ut mer informasjon.

Hvis du vil være den første som vet om flere fantastiske jobbmuligheter som denne, vær sikker på at du liker vår Jobs-side på Facebook!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun måtte slutte sin første (og eneste) butikkjobb fordi hennes skoinnsamling vokste like fort som lønnene hennes forsvant.

Skrive Inn Din Kommentar