Penger

Kan du gjette hva den nr. 1 Stresskilden er i USA?

Kan du gjette hva den nr. 1 Stresskilden er i USA?


En ny studie fra Northwestern Mutual sier at penger er den ledende kilden til både lykke ... og stress. Snarere har økonomisk trygghet den viktigste årsaken til lykke, og det er den ledende årsaken til stress å føle seg uforberedt på når det gjelder økonomiske kriser.

Er noen overrasket?

Men det er alltid viktig å huske hvor alvorlig økonomisk stress kan påvirke mennesker.

Over halvparten av studiene svarer at de regelmessig opplever økonomisk angst og usikkerhet - et kvart rapporterte at de opplever det ofte - og nesten halvparten sa de håndterer økonomisk frykt.

Interessant, folk sa at de er mer stresset ut av penger enn ved personlige forhold eller arbeid. Og hva gir dem mest økonomisk angst? Bekymringer om de stigende kostnadene for helsevesenet, å være uforberedt på nødsituasjoner, inntekt og overlegenhet av besparelsene.

Og på toppen av det, sa 28% av de undersøkte at økonomisk angst gjør dem til å føle seg deprimert minst månedlig, og 17% rapporterer følelser av depresjon hver uke, daglig eller til og med hver time.

Noen ganger er løsningen på økonomisk angst lett, for eksempel å lage et budsjett (du vil bli overrasket over hvor angst lindrer det er å bare legge ut inntekt og utgifter) eller laste ned en mental helse app.

Men ofte er løsningene litt mer komplekse. Hvis det er tilfelle for deg, vær ikke redd for å søke følelsesmessig eller økonomisk rådgivning; du er ikke alene.

Det finnes kostnadsfrie behandlingsalternativer og gratis hotlines, for eksempel Crisis Call Center, for å hjelpe deg med å forstå hva som skjer og hvordan du håndterer det.

Jen Smith er en stabskribent hos The Penny Hoarder og gir pengerbesparende og gjeldsbetalingstips på Instagram på @savingwithspunk.

Skrive Inn Din Kommentar